kdani20 Hozzászólás ideje: 2022. Április 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Április 20. (szerkesztve) 2022. 04. 19. - 22:18, Darth Revan9 írta: Mégiscsak van ellentmondás. Csak ezt nem tudom javítani. A 8. számban jelen van OrbaLin Jedi könyvtáros a drengir elleni harcban, és jelen van a Valón is a Viharfellegekben. Cavan Scott elismerte, hogy ez hiba, és majd kitalál rá valami univerzumon belüli magyarázatot. A wookie-n van még egy utalás a kontinuitásnál a 8. számnál, ezt viszont nem tudom értelmezni, hogy mi a fenére gondol. "The summary given for the solicitations said the Star Hopper Padawans would appear, but they were absent in the final issue.[4]" A történetet felvezető (sárga) szöveg szerint, a Star Hopper padavanok (Adventures képregények) is felbukkannak a kötetben, de ez nem történik meg. Ez annyiból nem érinti a hazai dolgokat, hogy a mi köteteinkben csak egyetlen felvezető szöveg van a kötet elején, az egyes számokat ugye a borítókkal választjátok el egymástól, nincs ott a következő szám felvezetése. Szerkesztve: 2022. Április 21. - kdani20 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2022. Április 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Április 21. 14 órával ezelőtt, kdani20 írta: A történetet felvezető (sárga) szöveg szerint, a Star Hopper padavanok (Adventures képregények) is felbukkannak a kötetben, de ez nem történik meg. Ez annyiból nem érinti a haza dolgokat, hogy a mi köteteinkben csak egyetlen felvezető szöveg van a kötet elején, az egyes számokat ugye a borítókkal választjátok el egymástól, nincs ott a következő szám felvezetése. Legalább ez nem érint bennünket. Ez jó. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2022. Április 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Április 21. Segítségre lenne szükségem. A Marvel The High Republic képregénysorozatának 9. számban szerepel a stromship kifejezés. Ez a Jedik fényében hogy volt fordítva? Viharhajó? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Május 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Május 19. Ma kaptam meg magyarul az 1-2 számokat! @Bence1997 át is színezheted az idővonalon a képregényeket megfelelő számait. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Whill Hozzászólás ideje: 2022. Május 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Május 26. @Darth Revan9 a wookiepedia szerint Amerikában a High Republic 3. gyűjteményes kötetében benne lesz az Eye of the Storm két száma is. Tehát így fog kinézni: The High Republic 11, 12, 13, 14, 15, Eye of the Storm 1, 2. Ezek szerint akkor a magyar változat is ilyen formában várható? Nagyon jó lenne, mert külföldi fórumozók szerint az Eye of the Storm eléggé fontos az első fázis lezárásához. https://starwars.fandom.com/wiki/Star_Wars:_The_High_Republic_Vol._3_–_Jedi's_End 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2022. Május 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Május 26. 4 órával ezelőtt, Whill írta: @Darth Revan9 a wookiepedia szerint Amerikában a High Republic 3. gyűjteményes kötetében benne lesz az Eye of the Storm két száma is. Tehát így fog kinézni: The High Republic 11, 12, 13, 14, 15, Eye of the Storm 1, 2. Ezek szerint akkor a magyar változat is ilyen formában várható? Nagyon jó lenne, mert külföldi fórumozók szerint az Eye of the Storm eléggé fontos az első fázis lezárásához. https://starwars.fandom.com/wiki/Star_Wars:_The_High_Republic_Vol._3_–_Jedi's_End Követni kell az eredeti kiadás tartalmát, így benne lesz nálunk az Eye of the Storm is. 1 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2022. Május 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Május 28. Nemrég végeztem az 1. kötettel. Szerintem színvonalas, érdekes és jól megrajzolt képregényt kaptunk. Jó volt vizuálisan is jobban megismerni a THR érát. Az is tetszett, hogy fontos infókkal gazdagodtunk a drengirekkel kapcsolatban, akik továbbra is elképesztően bizarr és rejtélyes lények. Sajnos az általam eddig olvasott regényekből elég kevés tényt tudtam meg róluk. Avar Kriss továbbra is a kedvenceim között van: higgadt és megfontolt Jedi, aki nehéz helyzetekben is képes higgadtan és racionálisan cselekedni, de közben nem veszti el az empatikus, emberi mivoltát sem. Szerintem a Világos Oldal egyik nagybetűs megtestesítője. Sskeerrel kapcsolatban kíváncsi vagyok vagyok mi lesz, hiszen már a Drengir általi befolyás előtt is minimum érdekesen, de inkább a Sötét Oldalra sodort Jediként viselkedett... Keeve Trennis lovaggá válása szintén tetszett, ahogy Vernestra és Imri feltűnése is. Bejön, ahogy a THR különböző művei egymásba simulnak, és koherens egészet alkotnak, ami bár független a Skywalker Sagától, mégis Star Wars. Eddig érdekes, tetszik, várom a további köteteket. 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Május 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Május 29. 9 órával ezelőtt, Darth Sky írta: Sajnos az általam eddig olvasott regényekből elég kevés tényt tudtam meg róluk. Olvastam az összes regényt, de azok közül csak egy foglalkozott velük, szóval ez egy hiánypótló sorozat. Amúgy nekem is tetszett, főleg így magyarul. Sskeer a kedvencem, de Avar is bejön. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2022. Május 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Május 30. Cavan Scott: Félelem nélkül (HR #1-5) Alig vártam már, hogy magyarul is jöjjön. Nagyon tetszett a történet, bár az igazat megvallva én a nihileket sokkal érdekesebb ellenségnek tartom a drengireknél. Ennek ellenére hátborzongató volt megjelenésük meg a tudat, hogy villámsebesen el kezdik letarolni a Határvidéket. Amely azonban érinti a hutt felségterületet is, így már körvonalazódik az alkalmi szövetség a Jedik és a Hutt Cartel között. Kíváncsi leszek Sskeer mester sorsára, jó kérdés, hogy van-e számára visszaút. Keeve viszont elindult azon az úton, hogy egyszer kiváló Jedi-mesterré váljon. Pedig az elején még nagyon türelmetlen, főleg a próbatétele napján (pont most olvastam újra a Lando képregényt is, így jó volt látni, hogy a kis repülő kék izéket, a ximpiket újra felhasználták) Avar Kriss azonban már most az, egyértelműen az éra kiemelkedő Jedije, minden jelenetét nagyon szerettem és jó volt újra látni őt a Jedik fénye után. 4/5 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2022. Június 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Június 20. Valaki nem tudja, hogy a Great Progenitor magyarul hogyan lett fordítva? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Június 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Június 20. Ha megmondod melyik oldalon van a képregényben akkor megnézem. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2022. Június 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Június 20. Nagy Ősanya 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2022. Június 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Június 20. 3 hours ago, Ody Mandrell said: Ha megmondod melyik oldalon van a képregényben akkor megnézem. Azt hiszem amúgy, hogy a második kötet, de Nute már válaszolt. De köszi, hogy felajánlottad a segítséged. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kdani20 Hozzászólás ideje: 2022. Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Július 16. (szerkesztve) Ez is hihetetlen. Bár már áprilisban jeleztem, végül nálunk is hibás borítóval jelent meg a képregény második kötete. Kint a fénykardok effektjét felejtették el befejezni, nálunk meg a keretet hagyták félbe. Nem sikerült javítani. Szerkesztve: 2022. Július 16. - kdani20 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Július 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Július 17. Ez a folytatás mikor jelent meg? Ha nem írsz róla teljesen elsiklok felette. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kdani20 Hozzászólás ideje: 2022. Július 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Július 17. 4 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Ez a folytatás mikor jelent meg? Ha nem írsz róla teljesen elsiklok felette. Nem tudom, ezt a képet a héten töltötték fel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2022. Július 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Július 17. 12 órával ezelőtt, kdani20 írta: Ez is hihetetlen. Bár már áprilisban jeleztem, végül nálunk is hibás borítóval jelent meg a képregény második kötete. Kint a fénykardok effektjét felejtették el befejezni, nálunk meg a keretet hagyták félbe. Nem sikerült javítani. Ha ez így jelent meg, akkor ilyen borítót kaptak a jogtulajtól. A szerződés is meg szokta határozni, hogy nézzen ki a borító. Abban radikális eltérés nem lehet, amit meghatároznak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kdani20 Hozzászólás ideje: 2022. Július 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Július 17. 2 órával ezelőtt, Darth Revan9 írta: radikális eltérés nem lehet De itt most nem egy fénykard színének a megváltoztatásáról van szó, nem karakterdizájn váltásról... Egy szegély kibővítése, teljessé tétele ugye nem meríti ezt ki? Ennyire még a Marvel se hülye, hogy direkt befejezetlen borítóval írja elő a megjelenést. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2022. Július 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Július 17. 9 perccel korábban, kdani20 írta: De itt most nem egy fénykard színének a megváltoztatásáról van szó, nem karakterdizájn váltásról... Egy szegély kibővítése, teljessé tétele ugye nem meríti ezt ki? Ennyire még a Marvel se hülye, hogy direkt befejezetlen borítóval írja elő a megjelenést. De igen, ilyen is benne lehet. Ha a szerződés előírja, hogy ott legyen a szegély, akkor annak ott kell lennie, tök mindegy, hogy fénykardot, arcot, vagy bármi mást vág félbe. A Disney a végső jogtulaj, ők szabják meg, hogy mi hogy nézzen ki, a Marvelnek ehhez semmi köze. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 9. Megvolt végre. Meglepően gyorsan elbántak a Drengirekkel, máshol feltűnnek még ebben az érában? Terec és Travis halála szomorú volt, és meglepett, hogy Lourna már itt tudta használni a lényt. Nme úgy volt, hogy Marchionnál van? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kdani20 Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 11. (szerkesztve) 2022. 08. 09. - 19:31, Ody Mandrell írta: Meglepően gyorsan elbántak a Drengirekkel Gyorsnak tűnik, de ha belegondolsz, a megjelenésük óta kb. egy év telt el. Azóta tart a velük vívott háború. Csak ebből sok off-screen történik. Szerkesztve: 2022. Augusztus 11. - kdani20 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 11. Igen ez igaz, a megjelenítésre gondoltam. Elbírtak volna többet is, bár ez a fajta fenyegetés pont az, amit nagyon nem lehet túlragozni. Ősi állati (növényi) ösztönök, amik nem túldimenzionáltak. Ebben nincs több. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 11. Szerintem kissé keveset kaptunk belőlük. Lehet, hogy több is van, vagy lesz a drengir mögött, mint az elsőre látszik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 11. Eszközök a Nihil kezében. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 11. Szerintem a drengirek jobban a régi korokban fognak előjönni. Lefoglalták most a jediket egy ideig, Ro pedig eközben teszi a dolgát. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 12. 11 hours ago, Bence1997 said: Szerintem a drengirek jobban a régi korokban fognak előjönni. Lefoglalták most a jediket egy ideig, Ro pedig eközben teszi a dolgát. Ha visszaugranak abba a korba amikor a Sithek ésba drengirek együtt működtek. Másképp ez nem megoldható. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 12. Annyiban megoldható a szereplésük, ha esetleg a közeljövőben érkeznek más alkotások is - legyen szó a Young Jedi Adventures sorozatról (igaz, ez főleg kicsiknek fog készülni) vagy más művekről, akár új sorozatok/könyvek/képregények. Tkp. hagytak egy szabad játszóteret a készítők arra az esetre, ha a drengirekkel akarnak játszani. De a jelen történetben a drengirek nem fontosak, a jedik és a Köztársaság fő ellensége jelenleg Marchion Ro és bandája. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kdani20 Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 13. 23 órával ezelőtt, Bence1997 írta: Annyiban megoldható a szereplésük, ha esetleg a közeljövőben érkeznek más alkotások is - legyen szó a Young Jedi Adventures sorozatról (igaz, ez főleg kicsiknek fog készülni) vagy más művekről, akár új sorozatok/könyvek/képregények. Tkp. hagytak egy szabad játszóteret a készítők arra az esetre, ha a drengirekkel akarnak játszani. De a jelen történetben a drengirek nem fontosak, a jedik és a Köztársaság fő ellensége jelenleg Marchion Ro és bandája. Egyetértek. Biztosan lesznek Fénykorban játszódó történetek a projekt zárása után is. Ahogy a Halálvilág is Old Republic, de nem logóval ellátva. Most szerintem csak az egésznek a gerincét építik fel. A lényegi részt. Kiegészítésekre bőven lesz/van lehetőség. De ebben a fő történeti részben a drengirek csak eszközök, itt a Nihil és főleg Marchion Ro a Jedik ellenfele. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 13. (szerkesztve) A Drengirek és a Nihil találkozásáról van valami? Már a Fenyegető sötétségen kívül. Hogy terjesztették szét a peremvidéken? Szerkesztve: 2022. Augusztus 13. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 13. 2 hours ago, Ody Mandrell said: A Drengirek és a Nihil találkozásáról van valami? Már a Fenyegető sötétségen kívül. Hogy terjesztették szét a peremvidéken? Nem sok, ilyet eddig csak az Edge of Balanceban láttam. Plusz Scott képregényében volt utalás. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.