Whill Posted June 12, 2020 Share Posted June 12, 2020 (edited ) A Birodalom Visszavág is megkapja a maga novelláskötetét, ami 40 történetet fog tartalmazni 40 karakter szemszögéből, 40 írótól. A szerzők listáját Június 16-án fogják felfedni. Austin Walker bemutatja a Han Solo utáni hajsza során kötött szövetséget a két fejvadász, Dengar és IG-88 között. Hank Green elmeséli egy tauntaunokkal foglalkozó természettudós életét a Hoth jeges világán. Tracy Deonn elmerül a dagobah-i barlang sötét szívében, ahol Luke egy szörnyű látomással kerül szembe. Martha Wells bevezet minket a Felhővárosban élő ugnaught klánok világába. Mark Oshiro elmeséli a wampa tragikus történetét veszteségről és túlélésről. Seth Dickinson számot ad egy kíméletlen birodalom szolgálatáról egy kudarcra ítélt birodalmi csillaghajó fedélzetén. További derűs, szívszaggató és lenyűgöző novellák szerzői: Tom Angleberger, S.A. Chakraborty, Mike Chen, Adam Christopher, Zoraida Córdova, Delilah S. Dawson, Alexander Freed, Jason Fry, Christie Golden, Rob Hart, E. K. Johnston, Lydia Kang, Michael Kogge, R.F. Kuang, C.B. Lee, Mackenzi Lee, John Jackson Miller, Michael Moreci, Daniel José Older, Amy Ratcliffe, Beth Revis, Lilliam Rivera, Cavan Scott, Emily Skrutskie, Karen Strong, Anne Toole, Catherynne M. Valente, Django Wexler, Kiersten White, Gary Whitta, Brittany N. Williams, Charles Yu, Jim Zub Edited January 30, 2021 by Ody Mandrell 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Revan9 Posted June 12, 2020 Share Posted June 12, 2020 Még az Egy új reményeset se olvastam el. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nute Gunray Posted June 12, 2020 Share Posted June 12, 2020 A borító nekem nagyon tetszik. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Whill Posted June 12, 2020 Author Share Posted June 12, 2020 35 perccel korábban, Nute Gunray írta: A borító nekem nagyon tetszik. Nekem is. Talán annyit változtatnék, hogy a TESB feliratot zölddel vagy szürkével írnám. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted June 13, 2020 Share Posted June 13, 2020 Az ANH-ból kiindulva nem biztos, hogy megveszem. Sőt, inkább nem. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bence1997 Posted June 13, 2020 Share Posted June 13, 2020 Megjelenés: November 10. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted June 13, 2020 Share Posted June 13, 2020 Nálunk akkor gondolom jövő nyáron. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Revan9 Posted June 13, 2020 Share Posted June 13, 2020 49 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Nálunk akkor gondolom jövő nyáron. Ez attól függ mennyien jegyzik elő. Ha összegyűlik olyan gyorsan, mint mondjuk Az Erő nyomában, vagy a Skywalker kora filmregény esetében, akkor olyan 2021. március-április körül jöhet. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nute Gunray Posted June 13, 2020 Share Posted June 13, 2020 40 novella várható, elég sok minden belefér itt. Imádnék egy Needa, Veers történetet, de az epizódban felbukkanó fejvadászok ténykedése is garantált (jó lenne látni, Dengar és Bossk mit csinált, miközben Boba begyűjtötte a skalpot). 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iqvi Posted June 13, 2020 Share Posted June 13, 2020 Én kiváncsi lennék a transzportokat védő pilóták, a Hothon harcoló katonák(lázadó birodalmi) szemszögére, plusz a fagyi gépes csávó is megérne egy sztorit. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nute Gunray Posted June 13, 2020 Share Posted June 13, 2020 Na meg Ozzel és Piett. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Sky Posted June 13, 2020 Share Posted June 13, 2020 Én annak a wampának a sorsára lennék kíváncsi, akit Luke megfosztotta az egyik karjától. Ha már a Legendák foglalkozott vele, kíváncsi lennék, itt mi történt vele. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bence1997 Posted June 13, 2020 Share Posted June 13, 2020 Én R2 -ra, hogy mit gondolt akkor, amikor Yodával találkozott. Meg igen, a fagyis emberke is maxi nagyon fontos. Ki ne merjék nekem hagyni! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted June 13, 2020 Share Posted June 13, 2020 4 perccel korábban, Darth Sky írta: Én annak a wampának a sorsára lennék kíváncsi, akit Luke megfosztotta az egyik karjától. Ha már a Legendák foglalkozott vele, kíváncsi lennék, itt mi történt vele. Parancsolj. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nute Gunray Posted June 13, 2020 Share Posted June 13, 2020 Jézusom, ez tök szomorú 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Cupsy Posted June 13, 2020 Share Posted June 13, 2020 (edited ) Én ezeket várnám illetve ezekre számítok, megpróbálom összeszedni kb. időrendben: - mondjuk én a wampa-ról pont nem akarok semmit , max. abban az esetben, ha megtartják nem értelmes lénynek, tehát se gondolatai, se "párbeszédei" nem lesznek a fajtársaival, hanem egyfajta külső szemszögből lenne leírva mit is tesz, bár így nemtudom mennyire lehet megtölteni egy storyt. - Egy Hanról szólót azonban el tudnék képzelni miközben Luke-ot keresi, illetve hogy miként ütötte el az éjszakát amíg luke a Taun-taunban szunyált - hothi csata átlag baka szemszögéből szerint tuti lesz, mindkét oldalon - egy vagy két Erőszellemest nagyon várok Obi vagy Qui-Gon vagy mindketten ahogy Yodával beszélgetnek Luke érkezés és távozása után is - arról is szólhatna egy, hogy Luke összefut a szörnnyel ami megette Artut - birodalmi szemszögből valami tuti lesz az alatt az idő alatt is amíg Hanék eltűntek az aszteroida mezőben - C3PO darabjainak útja Cloud City tetejéről a szemétégetőig - Fett főszereplésével is borítékolható egy - a párbaj Luke és/vagy Vader szemszögéből - mi lett Luke kardjával ??? Edited June 13, 2020 by Darth Cupsy 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nute Gunray Posted June 13, 2020 Share Posted June 13, 2020 De király lenne, ha a bespini étkezős jelenet folytatódna, miután bezáródik az ajtó. Nagyon feszült párbeszédeket lehetne megírni Vader, Leia, Han és Lando között. 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Whill Posted June 13, 2020 Author Share Posted June 13, 2020 34 perccel korábban, Nute Gunray írta: De király lenne, ha a bespini étkezős jelenet folytatódna, miután bezáródik az ajtó. Nagyon feszült párbeszédeket lehetne megírni Vader, Leia, Han és Lando között. Na az eddigi ötletek közül ez tetszik a legjobban. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Sky Posted June 13, 2020 Share Posted June 13, 2020 42 perccel korábban, Nute Gunray írta: De király lenne, ha a bespini étkezős jelenet folytatódna, miután bezáródik az ajtó. A Robot Chicken már ezt is megcsinálta. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iqvi Posted June 14, 2020 Share Posted June 14, 2020 8 órával ezelőtt, Darth Cupsy írta: mi lett Luke kardjával ??? Erről szerintem nem lesz, mert erről szól most a Star Wars v2. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ati Posted June 14, 2020 Share Posted June 14, 2020 Lando szemszögéből is lehetne egy, még Han érkezése előtt, ahogy alkut köt Vaderrel. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nute Gunray Posted June 14, 2020 Share Posted June 14, 2020 10 órával ezelőtt, Darth Sky írta: A Robot Chicken már ezt is megcsinálta. A humort leszámítva én egy ilyen kínos étkezést adnék. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NorbiLordi Posted June 14, 2020 Share Posted June 14, 2020 9 órával ezelőtt, ati írta: Lando szemszögéből is lehetne egy, még Han érkezése előtt, ahogy alkut köt Vaderrel. Robot Chicken a válasz mindenre 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted June 14, 2020 Share Posted June 14, 2020 Ezt beraktam a vicces topikba tegnap. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iqvi Posted June 15, 2020 Share Posted June 15, 2020 Az írók hivatalos listája, és szinopszisok. https://www.starwars.com/news/empire-at-40-from-a-certain-point-of-view-the-empire-strikes-back-authors-revealed 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nute Gunray Posted June 15, 2020 Share Posted June 15, 2020 Wow, ezek érdekesen hangzanak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Whill Posted June 16, 2020 Author Share Posted June 16, 2020 Az összefoglalókat holnap lefordítom. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Whill Posted June 17, 2020 Author Share Posted June 17, 2020 Austin Walker bemutatja a Han Solo utáni hajsza során kötött szövetséget a két fejvadász, Dengar és IG-88 között. Hank Green elmeséli egy tauntaunokkal foglalkozó természettudós életét a Hoth jeges világán. Tracy Deonn elmerül a dagobah-i barlang sötét szívében, ahol Luke egy szörnyű látomással kerül szembe. Martha Wells bevezet minket a Felhővárosban élő ugnaught klánok világába. Mark Oshiro elmeséli a wampa tragikus történetét veszteségről és túlélésről. Seth Dickinson számot ad egy kíméletlen birodalom szolgálatáról egy kudarcra ítélt birodalmi csillaghajó fedélzetén. További derűs, szívszaggató és lenyűgöző novellák szerzői: Tom Angleberger, S.A. Chakraborty, Mike Chen, Adam Christopher, Zoraida Córdova, Delilah S. Dawson, Alexander Freed, Jason Fry, Christie Golden, Rob Hart, E. K. Johnston, Lydia Kang, Michael Kogge, R.F. Kuang, C.B. Lee, Mackenzi Lee, John Jackson Miller, Michael Moreci, Daniel José Older, Amy Ratcliffe, Beth Revis, Lilliam Rivera, Cavan Scott, Emily Skrutskie, Karen Strong, Anne Toole, Catherynne M. Valente, Django Wexler, Kiersten White, Gary Whitta, Brittany N. Williams, Charles Yu, Jim Zub 3 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted June 17, 2020 Share Posted June 17, 2020 Engem ezek nem igazán csigáztak fel... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nute Gunray Posted June 17, 2020 Share Posted June 17, 2020 Egyelőre engemet se, talán az ugnaught-sztorit kivéve. Az ilyen adalékul szolgáló háttértörténeteket nagyon kedvelem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts