Rog Hozzászólás ideje: 2023. Március 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Március 13. 1 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: 2023. Március 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Március 14. A szokásos rész előtti twitter poszt.. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Március 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Március 15. Az eheti rész nem volt rossz, tetszett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Március 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Március 15. Szerintem is jó volt és baromi látványos. A nagy képen volt a hangsúly, de bővebben le is írtam a topikjában. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2023. Március 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Március 15. Ez ilyen kis limonádé epizód volt, de kifejezetten tetszett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: 2023. Március 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Március 15. Amolyan vihar előtti csend epizód a mostani. Vizuálisan pazar volt, az biztos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2023. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Március 20. Most jön két rész, mert a múlt hetit még nem láttam, azon agyalok, gyűjtsem e egy kicsit? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Március 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Március 20. Most kezded el gyűjteni amikor már vége? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2023. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Március 20. 1 1 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: 2023. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Március 20. 3 órával ezelőtt, csoli1138 írta: Most jön két rész, mert a múlt hetit még nem láttam, azon agyalok, gyűjtsem e egy kicsit? A múlt hetit simán megnézheted még ma is akár. Az inkább egy könnyedebb epizód, inkább vizuálisan erős. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Március 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Március 20. Vajon miért kaptunk most egy Rex plakátot? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: 2023. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Március 20. (szerkesztve) Hol van még szerda....már kezdik.. XD A szerdai rész cime "Tipping Point" lesz. Fordulópont, magyarul. Szerkesztve: 2023. Március 20. - Cpt. Rex 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2023. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Március 20. a 13. rész guide képe: 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: 2023. Március 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Március 21. Itt a folytatás, a holnapi rész előtt... (Play Free ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Március 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Március 21. Már vártalak! Pabunak konyec? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: 2023. Március 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Március 21. 3 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Már vártalak! Pabunak konyec? Nem hiszem, hisz arról még Cid sem tud. Inkább az Ord Mantell-re gyanakszom. És ha a Mantell, akkor Cid vajon védi, avagy kiadja a Batch tagjait!? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Március 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Március 21. Kiadni nehéz lesz őket, mert magad írtad, nem tudja hol vannak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: 2023. Március 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Március 21. 3 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Kiadni nehéz lesz őket, mert magad írtad, nem tudja hol vannak. Tőrbe is csalhatja őket Cid, valamilyen ürüggyel visszahivja őket, és utána passz.. De amúgy full vakon vagyunk, lehet nem is az Ord Mantell, de nem is Pabu lesz támadás alatt. Lehet Rex-es rész is, valahol máshol. Ezek a twitter posztok, nem hogy segitenének, de legalább még jobban összezavarja az embert XD 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Március 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Március 21. Rex szerintem benne lesz, és talán Cody is. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: 2023. Március 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Március 21. 2 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Rex szerintem benne lesz, és talán Cody is. Azért gondoltam az Ord Mantell-re, mivel hivatalosan is keresi a Birodalom azt a katonai osztályú shuttle-t, ami bezavart a Klón Zillo befogása közben. Emellett meg Omega-t külön keresteti ez a Dr Hemlock, hogy végre Nala Se-t munkára birja. Igazából fogalmam nincs, csak leirom a gondolataimat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Március 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Március 21. Jó gondolatok, én is ilyesmire számítok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: 2023. Március 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Március 21. (szerkesztve) 1 órával korábban, Ody Mandrell írta: Jó gondolatok, én is ilyesmire számítok. Lehet nem igy lesz. Lehet a fordulópont cim pont a Klónok fellázadására értendő!? Érdekes. Szerkesztve: 2023. Március 21. - Cpt. Rex 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
IndianaAndrisSolo Hozzászólás ideje: 2023. Március 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Március 22. 2023. 03. 20. - 18:30, Rog írta: Uh, ez fura. Persze imádom, hogy Rex kapott egy posztert. De most először olyasvalaki kapott posztert aki nem szerepelt az adott részben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2023. Március 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Március 22. Ő volt a földrengés Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Március 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Március 22. Nagyon jó rész volt, @Cpt. Rex örülni fogsz. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: 2023. Március 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Március 22. 6 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Nagyon jó rész volt, @Cpt. Rex örülni fogsz. Még most fogom megnézni, melóztam 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: 2023. Március 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Március 22. 1 órával korábban, Cpt. Rex írta: Még most fogom megnézni, melóztam Tátva maradt a szám... :O Még az animáció is szintet lépett, pedig már igy is komoly szinten volt. És végre megjelent valaki!!! GG boys!! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2023. Március 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Március 23. (szerkesztve) A hivatalos oldal véletlenül kirakott képeket az évadzáróból: Spoiler https://imgur.com/a/H5Q4mbx Szerkesztve: 2023. Március 23. - Yoda József 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2023. Március 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Március 23. Megnyissam, ne nyissam meg? Engedjek a kísértésnek úgy, hogy még meg se néztem a heti részt? Nagy dilemma ez! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Március 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Március 23. Nekem könnyű volt a választás. Nem néztem meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.