Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Március 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. Március 2. 1 órával korábban, Iqvi írta: Mindenképpen érdekes lenne ez az eshetőség. Akár emiatt szorosabbra is fűződhet e sorozat, és az Ahsoka között a kapcsolat, ahol épp kedvenc főadmirálisunkat keresik. Sőt, még a péetykált főszereplő, esetlegesen még talán erőérzékeny, fia is feltűnhet ebben a sorozatban. Megannyi lehetőség, csak jól kell hozzányúlni. Elképzelhető. Spoiler Bár Jacen mostmár kicsit idősebb lenne, mint legutóbb láttuk, nem? Ha feltételezzük, hogy Kanan fia, amikor a Rebels epilógusában látjuk, olyan 4-5 évnél idősebb nem lehet. Itt pedig olyan 8-9 éves lehet. Kapunk egy Young Anakin 2.0 verziót? Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Március 2. Hozzászólás ideje: 2021. Március 2. Csak ne hogy átálljon a sötét oldalra. De igen, kb annyi idős lehet. Max még talán 10. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Március 2. Hozzászólás ideje: 2021. Március 2. Ez tetszene, jobban mint a másik verzió. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2021. Március 2. Hozzászólás ideje: 2021. Március 2. Hú, ezt imádnám! Spoiler Ha már a Mandiban belépett Ahsoka és megemlítette Thrawn-t is, ráadásul tovább vitték a Rebelsben félbe maradt mandis szálat, plusz az Ahsokában állítólag Sabine és Ezra is megjelenik, hát így már adja magát, hogy egy sorozatban meg Hera kapjon szerepet. Ráadásul szerintem illene is hozzá egy ilyen "ranger" szerep. A Ghost meg remek bázis lenne, ráadásul a Rogue One óta még a modellel sem kell törődni, hiszen annak már van élőszereplős változata, akárcsak Choppernek, akit ugye szintén láthattunk az RO-ban. 2 Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2021. Március 2. Hozzászólás ideje: 2021. Március 2. 8 órával ezelőtt, Iqvi írta: Csak ne hogy átálljon a sötét oldalra. De igen, kb annyi idős lehet. Max még talán 10. Boba kb. ennyi idős volt a TCW-ben, amikor egy fejvadász csapatot vezetett... ettől függetlenül ezt én is elvetném, de a Yoda által felvetett pletyka remekül hangzik, ha megvalósulna nem is sajnálnám nagyon, hogy nem Cara a főszereplő. 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. Május 23. Hozzászólás ideje: 2021. Május 23. Egy olyan hírt hallottam, hogy lefújták a Rangers of the New Republic-ot. Igaz ez, vagy valami kamu? Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Május 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. Május 23. (szerkesztve) 32 perccel korábban, Darth Revan9 írta: Egy olyan hírt hallottam, hogy lefújták a Rangers of the New Republic-ot. Igaz ez, vagy valami kamu? Ide hozom a témát, mert van topikja. --> ó, akkor idelett hozva. A Variety hozta le a hírt, miszerint a Rangers jelenleg nincs készítés alatt (angolul úgy írták, hogy no longer in active development). Ez természetesen nem jelenti azt közvetlenül, hogy a kukába dobták a projektet, az is előfordulhat, hogy elrakják egy későbbi időpontra. Szerkesztve: 2021. Május 23. - Bence1997 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2021. Május 24. Hozzászólás ideje: 2021. Május 24. De miért is lenne aktív fejlesztés alatt? Ott a Book of Boba Fett, a The Mandalorian 3. évada és az Ahsoka, csak ebben a szériában. Ezzel a hárommal foglalkozni is éppen elég munka lehet. A Rangers of the New Republic bejelentéséből is sejteni lehetett, hogy ezzel csak később fognak foglalkozni, hiszen csak egy címet adtak meg, semmi többet. Ennél még az Ahsokához is több fogódzkodónk van. 1 3 Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2021. Május 24. Hozzászólás ideje: 2021. Május 24. 42 perccel korábban, Dzséjt írta: De miért is lenne aktív fejlesztés alatt? Ott a Book of Boba Fett, a The Mandalorian 3. évada és az Ahsoka, csak ebben a szériában. Ezzel a hárommal foglalkozni is éppen elég munka lehet. Épp valami hasonlót írtam máshová ahol már a Carano esetét is belekeverték: "Mivel nem tudjuk a Disney sorozatainak ütemtervét, így azt sem tudhatjuk biztosan, hogy bármi köze van a Carano ügyhöz annak, hogy most éppen nem csinálnak vele semmit sem, lehet alapból is az év második felében vagy a végén álltak volna neki. Így is visznek (Favreau & Filoni) 3 sorozatot + Filoninak ott a TBB, lehet pusztán idő nincs rá." 2 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2021. Május 24. Hozzászólás ideje: 2021. Május 24. Ha úgy fogalmaztak, hogy "no longer in active development", akkor az pont azt jelenti, hogy egyszer már aktív fejlesztés alatt volt, de most félretették valamiért. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2021. Május 24. Hozzászólás ideje: 2021. Május 24. Én ezt a cikket olvastam: Star Wars: Dave Filoni's Lucasfilm Job Has Fans Excited, But Isn't New - Variety Ebben ez szerepel: "(A third announced spinoff, “Rangers of the New Republic,” is not currently in active development.)" Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2021. Május 24. Hozzászólás ideje: 2021. Május 24. Akkor Bence kicsit pontatlanul fogalmazott. Akkor tulajdonképpen nincsen semmiféle hír csak ebben a cikkben megemlítették, hogy ez a sorozat is Filoni nevéhez fűződik, de ezt még nem kezdték el csinálni Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. Május 24. Hozzászólás ideje: 2021. Május 24. Sejtettem, hogy kamu, vagy valamit eltúloztak. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. November 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. November 25. A sorozat eredetileg Cara Dumeról szólt volna. Meg nem írtak semmit ehhez. Elképzelhető, hogy más sorozatokba fogják átrakni a sorozatra kitervelt ötleteket. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. November 25. Hozzászólás ideje: 2021. November 25. Akkor ezt lelőtték? Vagy még aktuális? Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. November 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. November 25. Hát ahogy olvasom még aktuális de nem kizárt, hogy végül az ötleteket átültetik más sorozatokba és ezt később lefújják. Meglátjuk mi lesz később. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2021. November 25. Hozzászólás ideje: 2021. November 25. 38 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Akkor ezt lelőtték? Vagy még aktuális? Szerintem lesz, csak a készitők akik majd ezt csinálják most más sorozaton dolgoznak, emiatt nem hallunk híreket felőle. 2 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2021. November 25. Hozzászólás ideje: 2021. November 25. Ezek szerint tényleg terveztek Gina Carano-val... Hát akkor azt tudom mondani, hogy jó nagy hülye volt a színésznő, hogy eldobta ezt a lájkokért... 2 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2021. November 25. Hozzászólás ideje: 2021. November 25. Szerintem mire ez a sorozat sorrakerül, simán bemesélhetnek Dume helyére új karaktert. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2021. November 25. Hozzászólás ideje: 2021. November 25. 43 perccel korábban, Yoda József írta: Ezek szerint tényleg terveztek Gina Carano-val... Ezt miből gondolod? Azért mert nem forgatják? Akkor a Landoban is szerepel Gina, mert még az se megy? Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. November 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. November 25. Empire: 1 Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2021. November 25. Hozzászólás ideje: 2021. November 25. Nekem ez teljesen új. Erről volt már szó itt a fórumon? Erről valahogy lemaradtam. Válasz
Whill Hozzászólás ideje: 2021. November 25. Hozzászólás ideje: 2021. November 25. Nem hullajtanék érte könnyeket. Sosem tartottam érdekes karakternek Cara Dune-t. Jöjjön inkább az Ahsoka és a Kenobi. 3 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. November 25. Hozzászólás ideje: 2021. November 25. 36 perccel korábban, Bomarr írta: Nekem ez teljesen új. Erről volt már szó itt a fórumon? Erről valahogy lemaradtam. Ma írta Bence az Empire-ban megjelentek alapján. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2021. November 25. Hozzászólás ideje: 2021. November 25. 39 perccel korábban, Whill írta: Nem hullajtanék érte könnyeket. Sosem tartottam érdekes karakternek Cara Dune-t Én sem, de akkor is érthetlen, hogy a színésznő eldobta magától ezt a lehetőséget Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2021. November 25. Hozzászólás ideje: 2021. November 25. Van ami fontosabb, mint a pénz. 1 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. November 25. Hozzászólás ideje: 2021. November 25. Itt kb. a karrierjét törhette (volna) derékba, szóval többről van szó. Viszont ha ez neki megérte, akkor egészségére. 1 Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2021. November 25. Hozzászólás ideje: 2021. November 25. Szerintem az mindenképp becsülendő, hogy kiállt a meggyőződése mellett és nem visszakozott. 1 1 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2021. November 25. Hozzászólás ideje: 2021. November 25. Meg is tarthatta volna magának a meggyőződését. Néha bölcsebb hallgatni 1 4 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.