Iqvi Hozzászólás ideje: Április 23. Hozzászólás ideje: Április 23. Több raj az mindig van purgillekből. Itt inkább az a kérdés, hogy a zéró frekvenciás hívással el tudják-e érni a purgilleket a Perideáról, hiszen ahogyan a sorozatban hallhattuk, oda a bálnák meghalni járnak. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Április 23. Hozzászólás ideje: Április 23. 1 órával korábban, Frenkie írta: De a purgilleket Thrawn szétlövette. Hacsak nincs egy másik raj. Nem lövette szét, eleve nem is lövetett rájuk. Aknamezőre futottak, de az csak megriasztotta őket, elpusztulni egyik sem pusztult el, mind a hipertérbe menekült. És szerintem biztos, hogy nem annyi purgill létezik két galaxisban (vagy még annál is több galaxisban, hiszen intergalaktikus faj), amennyit mi láttunk eddig. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: Április 24. Hozzászólás ideje: Április 24. 19 órával ezelőtt, Dzséjt írta: Nem lövette szét, eleve nem is lövetett rájuk. Aknamezőre futottak, de az csak megriasztotta őket, elpusztulni egyik sem pusztult el, mind a hipertérbe menekült. És szerintem biztos, hogy nem annyi purgill létezik két galaxisban (vagy még annál is több galaxisban, hiszen intergalaktikus faj), amennyit mi láttunk eddig. Megint rosszul emlékeztem akkor. Válasz
LordGravon Hozzászólás ideje: Április 24. Hozzászólás ideje: Április 24. Én még az Ahsoka sorozatba, Rosario Dawonhoz hasonlóan, szívesen látnám újra a karakternek a lazább, cserfesebb oldalát megmutatkozni, most, hogy már rendezte az érzelmi dolgait, illetve ebbe az irányba indult el az 1. évad vége felé. Hiányolom, amikor még tényleg "Szájas" volt. (Legalábbis már mérsékeltebb módon, a TCW későbbi évadaiban.) 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Április 24. Hozzászólás ideje: Április 24. Az visszalépés lenne, maradjon csak ilyen. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: Tegnap 09:32 Hozzászólás ideje: Tegnap 09:32 Szeretném látni Mothmát bővebben kancellári minőségében, remélem lesz nagyobb szerepe. Meg azért az új köztársasági politikát en bloc. 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Tegnap 09:53 Hozzászólás ideje: Tegnap 09:53 Ezt én is szeretném látni már csak Xiono miatt is. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.