Ugrás a kommentre

Az Ahsoka sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Több raj az mindig van purgillekből. Itt inkább az a kérdés, hogy a zéró frekvenciás hívással el tudják-e érni a purgilleket a Perideáról, hiszen ahogyan a sorozatban hallhattuk, oda a bálnák meghalni járnak. 

Hozzászólás ideje:
1 órával korábban, Frenkie írta:

De a purgilleket Thrawn szétlövette. Hacsak nincs egy másik raj.

Nem lövette szét, eleve nem is lövetett rájuk. Aknamezőre futottak, de az csak megriasztotta őket, elpusztulni egyik sem pusztult el, mind a hipertérbe menekült. És szerintem biztos, hogy nem annyi purgill létezik két galaxisban (vagy még annál is több galaxisban, hiszen intergalaktikus faj), amennyit mi láttunk eddig.

Hozzászólás ideje:
19 órával ezelőtt, Dzséjt írta:

Nem lövette szét, eleve nem is lövetett rájuk. Aknamezőre futottak, de az csak megriasztotta őket, elpusztulni egyik sem pusztult el, mind a hipertérbe menekült. És szerintem biztos, hogy nem annyi purgill létezik két galaxisban (vagy még annál is több galaxisban, hiszen intergalaktikus faj), amennyit mi láttunk eddig.

Megint rosszul emlékeztem akkor.

Hozzászólás ideje:

Én még az Ahsoka sorozatba, Rosario Dawonhoz hasonlóan, szívesen látnám újra a karakternek a lazább, cserfesebb oldalát megmutatkozni, most, hogy már rendezte az érzelmi dolgait, illetve ebbe az irányba indult el az 1. évad vége felé. Hiányolom, amikor még tényleg "Szájas" volt. :D (Legalábbis már mérsékeltebb módon, a TCW későbbi évadaiban.)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.