Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Mon Mothma tényleg ugyanilyen volt az Andorban. Legalább a frizurája hajazhatna... Hahaha... az ep 6-ra..

Jacen nagyon jól el lett kapva! 

Hozzászólás ideje:
25 perccel korábban, csoli1138 írta:

Mon Mothma tényleg ugyanilyen volt az Andorban. Legalább a frizurája hajazhatna... Hahaha... az ep 6-ra..

Jacen nagyon jól el lett kapva! 

7 perccel korábban, Nute Gunray írta:

Azért idősebbnek néz ki, mint az Andorban.

Összehasonlító képet kérünk. :D 

Érdekes amúgy, hogy csak az Andorban (és most már itt is) más a frizurája. Az EPIII-RO-EPVI hármasban rövid frizurát visel.

Hozzászólás ideje:

@Yoda József abban igaza van @Donát-nak, hogy minden más részhez köthető anyagot ebbe a topikba ildomos tenni. Viszont abban meg neked van igazad, hogy a hivatalos anyag nem spoiler. Szóval az t semmiképpen nem kell spoiler kapcsoló mögé tenni. A hivatalos anyag alapján spekulálni szintén nem spoiler. Amúgy ha nagyon bele akartok menni Marrok karakterébe, van saját topikja is. :P 

Hozzászólás ideje:
7 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

@Yoda József abban igaza van @Donát-nak, hogy minden más részhez köthető anyagot ebbe a topikba ildomos tenni. Viszont abban meg neked van igazad, hogy a hivatalos anyag nem spoiler. Szóval az t semmiképpen nem kell spoiler kapcsoló mögé tenni. A hivatalos anyag alapján spekulálni szintén nem spoiler. Amúgy ha nagyon bele akartok menni Marrok karakterébe, van saját topikja is. :P 

Ezt el tudom fogadni. Ha ebben a topikban futok bele valamibe, ami a hivatalos anyag révén került ki, akkor tudom, hogy csak magamra vethetek (ezért szoktam kicsit óvatosabban ide benézni). De a rész topikjában arra számítok alapból, hogy az adott részt taglaljuk és nem futok bele biztosra vett esemény taglalásba a kövi részből. Ez még akkor is igaz szokott lenni valamelyest, ha az új részt már bemutatták. Mert ha valaki kis lemaradásban nézi a részeket és a 3. rész topikjában olyasmit olvas, ami a negyedik részhez tartozik, az gáz lesz neki.

Hozzászólás ideje:
12 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Összehasonlító képet kérünk. :D

Háát...mostmitmonnyakmagának:

F44MrBDXUAAPN6w?format=jpg&name=small

sddefault.jpg

Még a Zsiványban volt a legjobb, már ha az ep6-hoz akarjuk mérni:

star-wars-mon-mothmas-role-in-rogue-one-

Hozzászólás ideje:

Én nem látok akkora problémát. A Zsiványban és a Jediben ő egy katonai vezető, az Andorban és itt pedig egy politikus. Politikusként elegánsabb a megjelenése

Hozzászólás ideje:

Mondjuk az tény, hogy az Ahsokában már lassan 60 éves, és hát nem tűnik annyinak :D egy kicsit lehetett volna őszesebb, meg ráncosabb talán

Hozzászólás ideje:

Nem tanultátok még meg, hogy a köztársasági kancellári poszt koringadozással jár? Ott van Palpatine. Kancellársága első tíz évében látványosan megöregedett, aztán a következő három évben totál visszafiatalodott. Szóval szerintem a kancellárok rangjuknál fogva is részt vehetnek egy csak nekik elérhető fiatalító programban.

Vagy alternatív lehetőség: a hologram csodákra képes. Palpatine a Rebels végén úgy nézett ki, mikor Ezrával beszélt, mint a felvillanyozodása előtt. Mothma botan kémei biztos megszerezték a technológiát, aztán most azt használja. :D 

Hozzászólás ideje:
11 perccel korábban, Dzséjt írta:

Nem tanultátok még meg, hogy a köztársasági kancellári poszt koringadozással jár? Ott van Palpatine. Kancellársága első tíz évében látványosan megöregedett, aztán a következő három évben totál visszafiatalodott. Szóval szerintem a kancellárok rangjuknál fogva is részt vehetnek egy csak nekik elérhető fiatalító programban.

Vagy alternatív lehetőség: a hologram csodákra képes. Palpatine a Rebels végén úgy nézett ki, mikor Ezrával beszélt, mint a felvillanyozodása előtt. Mothma botan kémei biztos megszerezték a technológiát, aztán most azt használja. :D 

Ennél jóval egyszerűbb a dolog. Az EpVI után végre megszabadult Perrintől, és rögtön visszafiatalodott. :D

Hozzászólás ideje:

Ming-Na Wen is 60 éves, de simán letagadhatna húszat is. Szóval azért ez még a mi világunkban is előfordul és nem is kell hozzá műtéti "rásegítés". 

Mothma egyébként kb. 30 éves volt a ROTS idején, de ott meg azért többnek néz ki. :D Ő tipikusan az a típus, aki hamar "koravén" lett, de utána már fokozatosan fiatalabbnak tűnik kortársainál.

Hozzászólás ideje:
18 perccel korábban, Dzséjt írta:

Palpatine sith lovag, aki kavar a halhatatlanság körül. Még jó is jött ki, hogy az EP3-ban megfiatalodott.

Hozzászólás ideje:
1 órával korábban, Yoda József írta:

Én nem látok akkora problémát. A Zsiványban és a Jediben ő egy katonai vezető, az Andorban és itt pedig egy politikus. Politikusként elegánsabb a megjelenése

Probléma nincs is. Csak egy kis érdekesség, hogy egyes esetekben kimondottan ügyelnek arra, hogy egy szereplőnek még a frizurája is stimmeljen, még akkor is ha a a dolog alapjául szolgáló feltűnése 10+ év múlva van, pl. : Kenobi ep3/ep4, Mothma RO/ep6, addig a Kenobi sorozatban visszakanyarodtak az ep2 - re frizkóban, most meg Mothmánál meg az Andor-belire.

És nincs gond mert a frizura aztán nem kőbe vésett dolog, csak érdekesség, hogy egyszer kényesen ügyelnek erre, máskor meg nem. 

Szerkesztve: - csoli1138

Hozzászólás ideje:

Azért az Obi-Wan Kenobiban ott volt az, hogy tudjuk, hogyan nézett ki Obi-Wan és Anakin az ep2-ben, ráadásul ugyanazok a színészek játszották. Él bennünk egy élénk kép, hogy néztek ki akkor. Szóval itt nincs sok lehetőség új frizurát próbálgatni, és a visszafiatalítás is fontos, hiszen fiatalabbak. Christensenen még így is eléggé látszik azokban a jelenetekben, hogy már nem huszonéves.

Mothmát viszont nem láttuk az ep6 után, más színésznő is játssza. Ráadásul szerintem Genevieve O'Reilly jobban összenőtt a karakterrel, mint Caroline Blakiston, hála az Andornak. Az egyszerű nézők valószínűleg jobban felismerik az andoros állapotában, mint az RO-s változatban, hiszen azért abban a filmben sem ő a legkiemelkedőbb és legemlékezetesebb szereplő. Ráadásul ráció is van abban, hogy visszatért a poliotikai pályájának fizimiskájához. Egyrészt, most már újra teljes munkaidős politikus, és egy állam feje. Nem félkatonai, félpolitikai lázadó vezető. Már csak PR szempontból is jobb, ha kancellárként a megjelenése inkább a politikai pályáját eleveníti fel, nem pedig azt, aki fegyverrel ment neki a regnáló kormánynak - amire szerintem Mothma annyira nem büszke, tekintve, hogy szélsőségesen pacifista. Másrészt, nyilván Chandrillán több szépészeti szalon van, mint a Yavin IV bázison vagy a Home One-on.

Hozzászólás ideje:

Nem flashbackre gondoltam, Obi-Wannal kapcsolatban, ott a színtiszta ep2 volt a cél persze. Simán a sorozatban ahogy kinéz az is inkább ep2-es mint 3-as vagy 4-es frizura. 

Hozzászólás ideje:

Engem most szippantott be a sorozat, ahogy egyben nézem a három részt. Fantasztikus hangulata van, igazán misztikus és a zene csak megágyaz ennek. Úgy érzem nagy dolgok lesznek itt. Az sw jövője szempontjából talán ez a legfontosabb alkotás. Most úgy érzem.

Hozzászólás ideje:

Augusztus 21 és 27 között az Ahsoka volt a legnézettebb streaming műsor Amerikában. Mióta az új Avatar kikerült a Disney+-ra, vagyis a közel elmúlt három hónapban most fordult elő először, hogy a Disney+ műsora foglalja el az első helyet.

Forrás: TheWrap (Yahoo üzleti oldalán is megjelent)

Hozzászólás ideje:
1 órával korábban, csoli1138 írta:

Holnap félúthoz érkezünk! Én korán kelek! :)

Én mindig korán kelek, és most sort fogok keríteni az új epizódra is munkába indulás előtt. :)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Én is korán fogok kelni, úgy érzem, hogy egy újabb remek résszel leszünk gazdagabbak. :)

Közben a Kiner tesók is mondogatják, hogy le kell csekkolnunk az új részt. :D

Hozzászólás ideje:

Spekuláció az előzetesek alapján

Spoiler

Felmerült bennem, hogy a Thrawn-os jelenet is a 4. részből lehet, az lehetne a záró képsor, hogy Thrawn megérkezik az Eye of Sion fedélzetén a Seatosra

Hozzászólás ideje:
51 perccel korábban, Bence1997 írta:

Én is korán fogok kelni, úgy érzem, hogy egy újabb remek résszel leszünk gazdagabbak. :)

Közben a Kiner tesók is mondogatják, hogy le kell csekkolnunk az új részt. :D

Jó lenne. ha legalább 45 perces tiszta játékidős részt kapnánk. Borzasztó rövid volt a múlt heti is.. :/  

Remélhetőleg lesz végre flashback is, jó lenne! :)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
6 perccel korábban, Cpt. Rex írta:

Jó lenne. ha legalább 45 perces tiszta játékidős részt kapnánk. Borzasztó rövid volt a múlt heti is.. :/  

Remélhetőleg lesz végre flashback is, jó lenne! :)

Van egy felhasználó a twitteren, aki mindig közölni szokott játékidőket. Az Ahsokás infói eddig mind bejöttek (eltalálta az első három rész játékidejét), a következő két rész hossza pedig így fog kinézni:

4. rész - kb. 42 perces lesz (stáblista nélkül 38:27)

5. rész - 49:50 (stáblista nélkül 46:10)

Hozzászólás ideje:
1 órával korábban, Pildi írta:

Én mindig korán kelek, és most sort fogok keríteni az új epizódra is munkába indulás előtt. :)

Dettó, nálam is arról van szó, hogy kibírnám a délelőtt egyik órájáig, de estig biztos nem. Nagyon várom a holnapi részt! 

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.