cyrano Hozzászólás ideje: 2021. Március 31. Hozzászólás ideje: 2021. Március 31. 6 órával ezelőtt, Darth Cupsy írta: Remélem a 20 körüli rész/évad arányt célozták meg. Az klassz lenne! 1 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2021. Március 31. Hozzászólás ideje: 2021. Március 31. Újra él a TCW? Ja, nem ez Bad Batch lesz. Tarkin, Venator, Rex, klónok stb!! Ja?? Akkor újra él a TCW! De jó lesz ez!! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Március 31. Hozzászólás ideje: 2021. Március 31. 13 órával ezelőtt, Iqvi írta: Úgy olvastam, hogy a trailer különböző nyelvű verzióiban lányként hivatkoztak Omegára, szóval nagyon esélyes, hogy egy női klón. Ez még több kérdést is felvet. De kinek a klónja lehet? Ez egy kellően misztikus elem. 10 órával ezelőtt, Darth Cupsy írta: Remélem a 20 körüli rész/évad arányt célozták meg. Annak én is örülnék. Főleg ilyen 70 perces pilot rész után. Látszik, hogy van sztori. 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Március 31. Hozzászólás ideje: 2021. Március 31. 1 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: De kinek a klónja lehet? Ez egy kellően misztikus elem. Ha női klón lesz, amit egyre biztosabbnak látok, akkor ezzel tuti foglalkogni fog majd a sorozat. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Március 31. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. Március 31. (szerkesztve) Szerintem 12-16 rész körül leszünk. Streamingre jön és nem olcsó a sorozat. 6 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: De kinek a klónja lehet? Ez egy kellően misztikus elem. Valóban. Esélyes, hogy Jango mintájának utolsó klónja - ezért nevezik Omegának, amely ugye magyarul valaminek a végét jelenti - és a kaminoiak felcseréltek egy X meg egy Y kromoszómát, ezáltal létrehozva egy női egyedet. Aztán lehet, hogy sötétben tapogatózok. Szerkesztve: 2021. Március 31. - Bence1997 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Március 31. Hozzászólás ideje: 2021. Március 31. 4 perccel korábban, Bence1997 írta: a kaminoiak felcseréltek egy X meg egy Y kromoszómát, ezáltal létrehozva egy női egyedet. Profi klónozók és ilyeb hibát vétenek? Pfhej. Mondjuk szerintem Omega inkább a kamino-i klónprogram végét jelentheti. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Március 31. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. Március 31. 4 perccel korábban, Iqvi írta: Profi klónozók és ilyeb hibát vétenek? Pfhej Lehet nem véletlen. 4 perccel korábban, Iqvi írta: Mondjuk szerintem Omega inkább a kamino-i klónprogram végét jelentheti. Igen, ezt is jelentheti. Nagyon érdekes lesz látni, hogy mi történik a klónokkal és a kaminoiakkal. Remélem erre rendesen ráfekszenek. 1 Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2021. Március 31. Hozzászólás ideje: 2021. Március 31. Ez a trailer meglepett, de kellemesen. Az eddigiek alapján méltó TCW folytatásnak tűnik. Úgy fest, a csapat tovább folytatja a konzisztens univerzumépítést. Válasz
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2021. Április 2. Hozzászólás ideje: 2021. Április 2. Magyar feliratos előzetes! 4 Válasz
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: 2021. Május 3. Hozzászólás ideje: 2021. Május 3. (szerkesztve) Hello. Kikerült egy új trailer. Star Wars: The Bad Batch - Official Characters Trailer (2021) Szerkesztve: 2021. Május 3. - Dzséjt 1 1 3 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Május 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. Május 3. Szia, üdv a fórumon, Cpt. Rex! Egyre jobban várom már a sorozatot. Jól láttam, hogy Crosshairt és Echot vizsgálják? Vajon honnan tudják a chipes dolgot? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Május 3. Hozzászólás ideje: 2021. Május 3. Felvagyok spanolva már én is. Visszatérünk Zygeriára is ahogy láttam. 29 perccel korábban, Bence1997 írta: Vajon honnan tudják a chipes dolgot? Talán Rextől? 1 Válasz
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: 2021. Május 5. Hozzászólás ideje: 2021. Május 5. (szerkesztve) Üdv! Újabb trailer, pár új jelenettel. The Bad Batch | Episode 2 Promo | Disney+ Concept Szerkesztve: 2021. Május 5. - Cpt. Rex Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2021. Május 5. Hozzászólás ideje: 2021. Május 5. (szerkesztve) Ez fan-made oda is van írva, hogy "concept" Szerkesztve: 2021. Május 5. - Yoda József Válasz
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: 2021. Május 5. Hozzászólás ideje: 2021. Május 5. 5 perccel korábban, Yoda József írta: Ez fan-made oda is van írva, hogy "concept" Nincs törlés opció, vagy csak nincs jogom hozzá. Legközelebb odafigyelek jobban. Sorry.. Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Május 5. Hozzászólás ideje: 2021. Május 5. 15 minutes ago, Cpt. Rex said: Nincs törlés opció, vagy csak nincs jogom hozzá. Legközelebb odafigyelek jobban. Sorry.. Szerintem emiatt nem muszáj töröltetni, egy fan trailert berakni nem bűn. Amúgy láttad már a pilotot? Válasz
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: 2021. Május 5. Hozzászólás ideje: 2021. Május 5. 9 órával ezelőtt, Iqvi írta: Szerintem emiatt nem muszáj töröltetni, egy fan trailert berakni nem bűn. Amúgy láttad már a pilotot? Számomra voltak új képsorok benne, lehet ez zavart meg(vagy az inhibitor chip maradványa, ami a fejemben van :P ). Utána elolvastam a leirást, és tényleg fan made, viszont, amik benne vannak, azt az eredeti forrásokból vágta össze. :) Még nem néztem meg a részt, megvárom a pénteket, és egyszerre nézem az első kettőt majd. Úgy már tényleg egész estés lesz, a közel 100 percnyi játékidővel, amit a 2 rész összesen ad. Viszont holnap beleolvasok abba a bizonyos képregénybe, és utána nézem majd meg a részeket, pénteken, estefele. 3 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Május 18. Hozzászólás ideje: 2021. Május 18. Szerintem ebben van jó pár új jelenet is. 2 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Május 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. Május 18. Tegnap már én is láttam ezt az előzetest. Nincs benne új jelenet, az eddigi tv-spotokból van összevágva. (Amúgy érdekes, hogy kedd van és még semmit se tudni, hogy mi a 4. rész címe. Lehet itt is követik a Mandi példáját? ) Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Május 18. Hozzászólás ideje: 2021. Május 18. Akkor csak a jó minőség miatt tűnik újnak. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2021. Május 19. Hozzászólás ideje: 2021. Május 19. Ez egy fanmade előzetes Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Május 19. Hozzászólás ideje: 2021. Május 19. Nyilván nem hivatalos, de nekem voltak benne eddig nem látott jelenetek. Válasz
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: 2021. Május 19. Hozzászólás ideje: 2021. Május 19. 6 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Nyilván nem hivatalos, de nekem voltak benne eddig nem látott jelenetek. Egy darabig nem lesz új trailer szerintem. Ha mindent lelőnének, akkor nem lenne akkora hype a sorozat körül, és nem várnák olyan lelkesen a fanok a heti epizódot. De persze ez megint csak az én véleményem. 1 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2021. Június 24. Hozzászólás ideje: 2021. Június 24. (szerkesztve) Félszezonos előzetes Szerk: hát sok új jelenet nem volt benne, lehet inkább TV Spotokhoz illene jobban Szerkesztve: 2021. Június 24. - Yoda József 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Június 24. Hozzászólás ideje: 2021. Június 24. (szerkesztve) Mid season sneak peak! Epic a zene! Szerkesztve: 2021. Június 24. - Ody Mandrell 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Június 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. Június 24. Ha tippelnem kéne, akkor az a pár új jelenet a holnapi részben lesz benne. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Június 24. Hozzászólás ideje: 2021. Június 24. Kicsit csalódás, mert ez inkább volt visszatekintés, mint előzetes. 1 Válasz
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: 2021. Június 24. Hozzászólás ideje: 2021. Június 24. 1 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Kicsit csalódás, mert ez inkább volt visszatekintés, mint előzetes. Talán a holnapi rész után, kapunk egy normálisabb trailert, nem egy 90%-ban visszatekintést. Szerintem a holnapi résszel le fognak lőni mindent, amit eddig láttunk, az előzetesekben. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Június 24. Hozzászólás ideje: 2021. Június 24. Ennek az elnevezése is "mid-season trailer" így sajnos kötve hiszem, hogy kapunk másikat belőle. Válasz
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: 2021. Június 24. Hozzászólás ideje: 2021. Június 24. 2 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Ennek az elnevezése is "mid-season trailer" így sajnos kötve hiszem, hogy kapunk másikat belőle. Pont ezért érdekes ez a mid-season cim, mert még van egy pár jelent, amit nem láttunk, az eddigi részek során. Ebből lehetséges következtetés, hogy a holnapi rész után érünk el a feléhez. Lehet hogy kapunk egy nagyobb csattanó jelenetet, vagy a történet szempontjából elérünk egy olyan pontra, ahol névileg, itt lesz az első évad fele. 2 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.