Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
6 órával ezelőtt, Darth Cupsy írta:

Remélem a 20 körüli rész/évad arányt célozták meg.

Az klassz lenne! 

Hozzászólás ideje:
13 órával ezelőtt, Iqvi írta:

Úgy olvastam, hogy a trailer különböző nyelvű verzióiban lányként hivatkoztak Omegára, szóval nagyon esélyes, hogy egy női klón. Ez még több kérdést is felvet. 

De kinek a klónja lehet? Ez egy kellően misztikus elem.

10 órával ezelőtt, Darth Cupsy írta:

Remélem a 20 körüli rész/évad arányt célozták meg.

Annak én is örülnék. Főleg ilyen 70 perces pilot rész után. Látszik, hogy van sztori.

Hozzászólás ideje:
1 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Ha női klón lesz, amit egyre biztosabbnak látok, akkor ezzel tuti foglalkogni fog majd a sorozat. 

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Szerintem 12-16 rész körül leszünk. Streamingre jön és nem olcsó a sorozat.

6 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Valóban. Esélyes, hogy Jango mintájának utolsó klónja - ezért nevezik Omegának, amely ugye magyarul valaminek a végét jelenti - és a kaminoiak felcseréltek egy X meg egy Y kromoszómát, ezáltal létrehozva egy női egyedet. Aztán lehet, hogy sötétben tapogatózok. :D

Szerkesztve: - Bence1997

Hozzászólás ideje:
4 perccel korábban, Bence1997 írta:

a kaminoiak felcseréltek egy X meg egy Y kromoszómát, ezáltal létrehozva egy női egyedet.

Profi klónozók és ilyeb hibát vétenek? Pfhej:P. Mondjuk szerintem Omega inkább a kamino-i klónprogram végét jelentheti.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
4 perccel korábban, Iqvi írta:

Profi klónozók és ilyeb hibát vétenek? Pfhej:P

Lehet nem véletlen. :)

4 perccel korábban, Iqvi írta:

Mondjuk szerintem Omega inkább a kamino-i klónprogram végét jelentheti.

Igen, ezt is jelentheti. Nagyon érdekes lesz látni, hogy mi történik a klónokkal és a kaminoiakkal. Remélem erre rendesen ráfekszenek. :)

• 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Hello.
Kikerült egy új trailer. :)
Star Wars: The Bad Batch - Official Characters Trailer (2021)

Szerkesztve: - Dzséjt

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Szia, üdv a fórumon, Cpt. Rex! :)

Egyre jobban várom már a sorozatot. Jól láttam, hogy Crosshairt és Echot vizsgálják? Vajon honnan tudják a chipes dolgot? :hmm:

Hozzászólás ideje:
5 perccel korábban, Yoda József írta:

Ez fan-made :) oda is van írva, hogy "concept"

Nincs törlés opció, vagy csak nincs jogom hozzá. Legközelebb odafigyelek jobban. Sorry..

Hozzászólás ideje:
15 minutes ago, Cpt. Rex said:

Nincs törlés opció, vagy csak nincs jogom hozzá. Legközelebb odafigyelek jobban. Sorry..

Szerintem emiatt nem muszáj töröltetni, egy fan trailert berakni nem bűn. Amúgy láttad már a pilotot?:)

Hozzászólás ideje:
9 órával ezelőtt, Iqvi írta:

Szerintem emiatt nem muszáj töröltetni, egy fan trailert berakni nem bűn. Amúgy láttad már a pilotot?:)

Számomra voltak új képsorok benne, lehet ez zavart meg(vagy az inhibitor chip maradványa, ami a fejemben van :P ). 
Utána elolvastam a leirást, és tényleg fan made, viszont, amik benne vannak, azt az eredeti forrásokból vágta össze. :) 

Még nem néztem meg a részt, megvárom a pénteket, és egyszerre nézem az első kettőt majd. Úgy már tényleg egész estés lesz, a közel 100 percnyi játékidővel, amit a 2 rész összesen ad. 
Viszont holnap beleolvasok abba a bizonyos képregénybe, és utána nézem majd meg a részeket, pénteken, estefele. 

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Tegnap már én is láttam ezt az előzetest. Nincs benne új jelenet, az eddigi tv-spotokból van összevágva. :)

(Amúgy érdekes, hogy kedd van és még semmit se tudni, hogy mi a 4. rész címe. Lehet itt is követik a Mandi példáját? :hmm:)

Hozzászólás ideje:
6 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Nyilván nem hivatalos, de nekem voltak benne eddig nem látott jelenetek.

Egy darabig nem lesz új trailer szerintem. Ha mindent lelőnének, akkor nem lenne akkora hype a sorozat körül, és nem várnák olyan lelkesen a fanok a heti epizódot. :) De persze ez megint csak az én véleményem. ;)

• 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Félszezonos előzetes :) 

Szerk: hát sok új jelenet nem volt benne, lehet inkább TV Spotokhoz illene jobban

Szerkesztve: - Yoda József

Hozzászólás ideje:
1 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Kicsit csalódás, mert ez inkább volt visszatekintés, mint előzetes. 

Talán a holnapi rész után, kapunk egy normálisabb trailert, nem egy 90%-ban visszatekintést.

Szerintem a holnapi résszel le fognak lőni mindent, amit eddig láttunk, az előzetesekben. 

Hozzászólás ideje:
2 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Ennek az elnevezése is "mid-season trailer" így sajnos kötve hiszem, hogy kapunk másikat belőle. :( 

Pont ezért érdekes ez a mid-season cim, mert még van egy pár jelent, amit nem láttunk, az eddigi részek során. 

Ebből lehetséges következtetés, hogy a holnapi rész után érünk el a feléhez.  Lehet hogy kapunk egy nagyobb csattanó jelenetet, vagy a történet szempontjából elérünk egy olyan pontra, ahol névileg, itt lesz az első évad fele.  :)  

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.