Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

A The Book of Boba Fett sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
27 minutes ago, Ody Mandrell said:

Még az jutott eszembe a képregény kapcsán, hogy

Hide contents

Akár a Ren lovagjai is feltűnhetnek a sorozatban.

Na ez volna nagyon erős!

Hozzászólás ideje:
5 órával ezelőtt, Dzséjt írta:

Engem is meglepne, ha a képregényes felvezetés után Qi'ra és a Vörös Hajnal nem tűnne fel. De én főleg úgy tudnám ezt elképzelni, hogy az évad végén, afféle cliffhangerként és akkor a sztorija folytatódhatna vagy egy 2. évadban vagy esetleg a The Mandalorianben - mivel a Vörös Hajnal Maulnak hála laza szálakkal, de kötődik Mandalorianhez.

Abszolút, én is egy cliffhanger jellegben hozatnám be a szervezetet. Pl. van egy ellenlábas Bobának - a leakek korábbról még Hammerheadként nyilatkoztak - akiről a végén kiderül, hogy mindössze csak egy szövetséges a Hajnallal/vagy éppen a Hajnalnak dolgozik és Q'ira, mivel Fett keresztül húzza a számításait, háborút indít ellene a 2. évadban. De jól hangzik. :D

27 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Illeszkedne is a folyamatban lévő sequel világ építésébe.

Tényleg, ők is bevonhatóak a sztoriba. Azért ha Ren feltűnne élőszerepben... már a gondolat is gyönyörű. :)

Szerkesztve: - Bence1997

Hozzászólás ideje:

A Marvel ma egy új előzetest mutatott be a Hawkeye sorozathoz, amely mellett közölték még azt, hogy dupla epizóddal fognak nyitni.

Tehát a finálé december 22-én érkezik, így a Book of BF egyedül indul majd év végén. :)

Hozzászólás ideje:

November 12.-én, a Disney+ napon leadnak majd egy documentaryt, aminek a neve Under the Helmet: The Legacy of Boba Fett lesz. Alább látható belőle 1-2 jelenet. :)

Hozzászólás ideje:

Szerintem ebben a klipben nincs jelenet az új sorozatból vagy annak a forgatásából. Látni a Birodalom visszavág meg a Jedi visszatér forgatásából jeleneteket, van bevágás az ep.5 Special Edition jelentének a felvételéről meg egy Celebrationös megjelenésről. Gondolom a dokumentumfilm a figura múltbéli feltünéseivel fog foglalkozni, meg azzal hogy miként alakult ki körülötte a mostani kultusz.

Hozzászólás ideje:

Annyi eltudok képzelni, hogy a dokumentumfilmben lesz egy-két jelenet a sorozat forgatásából, miközben Rodriguez és Favreau meg néhány színész beszél a karakterről (tippre Ming ehhez a specialhez vett fel fentebb egy jelenetet, ahol a karakterről beszélhetett). De szerintem ennyi lesz, ez valóban Boba Fett örökségéről, a kultusz kialakulásáról fog szólni.

Már akkor lehetett tudni erről a dokuról, amikor bejelentették a Disney+ napot. Akkor fel is fedték a szinopszisát:

“A special celebrating the origins and legacy of Star Wars’ legendary bounty hunter, Boba Fett.”

Ezt látva elgondolkodtam azon, hogy akkor előzetes előbb fog jönni? :hmm:

Hozzászólás ideje:

November 3-án megjelenik a 206. SW Insider. Boba van a borítón, szóval örülnék, ha valami infót csepegtetnének már a sorozatról. :D

si4er3ywjgv71.jpg

Hozzászólás ideje:

Na közben kutakodtam egy kicsit. Valakik már megkapták a novemberi számot. Nincs benne infó...

Előzetes időpontnak én most bemondok két dátumot:

- november 12. (Disney+ nap)

- november 29/30. (ekkor leszünk 1 hónapra a sorozattól)

Ahogy látom amúgy még az Entertainment Weekly se jelentett be semmilyen Book of Boba Fettes számot. Pedig a tavalyi Mandis nagyon adta, az első infókat tudhattuk meg abból.

Hozzászólás ideje:
5 perccel korábban, Bomarr írta:

Jól mutat! Egyébként az eddigi anyagok alapján úgy tűnik Boba fogyott egy kicsit a Mando sorozat óta :D

Igen, mintha belefogyott volna a páncélba. :D 

5 perccel korábban, Whill írta:

Nagyon várom. Szerencsére a trailer nem mutatott sokat, így még bármi történhet a sorozatban. :D

Be lesz mutatva az alvilág. :) 

"Every galaxy has an underworld."

Hozzászólás ideje:

Jordan Maison azt írta twitteren, hogy a sorozat 9 epizódból fog állni. Ugyanaz a forrása, aki a mai előzetest jelentette neki. :)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Én egyelőre egy évadra tippelek. De ha nagy siker lesz akkor akár berendelhetik kettőre is.

Hozzászólás ideje:
2021. 10. 25. - 16:13, Bence1997 írta:

Na közben kutakodtam egy kicsit. Valakik már megkapták a novemberi számot. Nincs benne infó...

Előzetes időpontnak én most bemondok két dátumot:

- november 12. (Disney+ nap)

OFF
Bár nem ide tartozik, de hátha beszélnek a TBB 2. évadjáról is, még ha trailert nem is mutatnak. Koncepció már biztos van+ epizódok irása is talán készen van. Nem tudjuk mikor kezdték el a 2. évad készitését.  
OFF vége.

Trailer elemzés.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.