Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Október 5. Qi'ra mennyi idős lehet ebben a korszakban? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2021. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Október 5. Kb. 40 éves. Emilia Clarke jelenleg 34 éves (35 lesz októberben). 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Október 5. Akkor pont illene a sorozatba! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Október 5. Még az jutott eszembe a képregény kapcsán, hogy Spoiler Akár a Ren lovagjai is feltűnhetnek a sorozatban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Október 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Október 5. 27 minutes ago, Ody Mandrell said: Még az jutott eszembe a képregény kapcsán, hogy Hide contents Akár a Ren lovagjai is feltűnhetnek a sorozatban. Na ez volna nagyon erős! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Október 5. Illeszkedne is a folyamatban lévő sequel világ építésébe. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Október 5. (szerkesztve) 5 órával ezelőtt, Dzséjt írta: Engem is meglepne, ha a képregényes felvezetés után Qi'ra és a Vörös Hajnal nem tűnne fel. De én főleg úgy tudnám ezt elképzelni, hogy az évad végén, afféle cliffhangerként és akkor a sztorija folytatódhatna vagy egy 2. évadban vagy esetleg a The Mandalorianben - mivel a Vörös Hajnal Maulnak hála laza szálakkal, de kötődik Mandalorianhez. Abszolút, én is egy cliffhanger jellegben hozatnám be a szervezetet. Pl. van egy ellenlábas Bobának - a leakek korábbról még Hammerheadként nyilatkoztak - akiről a végén kiderül, hogy mindössze csak egy szövetséges a Hajnallal/vagy éppen a Hajnalnak dolgozik és Q'ira, mivel Fett keresztül húzza a számításait, háborút indít ellene a 2. évadban. De jól hangzik. 27 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Illeszkedne is a folyamatban lévő sequel világ építésébe. Tényleg, ők is bevonhatóak a sztoriba. Azért ha Ren feltűnne élőszerepben... már a gondolat is gyönyörű. Szerkesztve: 2021. Október 5. - Bence1997 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Október 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Október 10. Tippre a D+ napra készülő Boba Fett special-höz vett fel egy jelenetet. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Október 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Október 14. A Marvel ma egy új előzetest mutatott be a Hawkeye sorozathoz, amely mellett közölték még azt, hogy dupla epizóddal fognak nyitni. Tehát a finálé december 22-én érkezik, így a Book of BF egyedül indul majd év végén. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2021. Október 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Október 15. Vajon ez a csaj szolgáltatja majd a szerelmi szálat? Jobbra: 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Október 18. November 12.-én, a Disney+ napon leadnak majd egy documentaryt, aminek a neve Under the Helmet: The Legacy of Boba Fett lesz. Alább látható belőle 1-2 jelenet. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Október 19. A pajzsból ítélve, lesz flashback rendesen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2021. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Október 19. Szerintem ebben a klipben nincs jelenet az új sorozatból vagy annak a forgatásából. Látni a Birodalom visszavág meg a Jedi visszatér forgatásából jeleneteket, van bevágás az ep.5 Special Edition jelentének a felvételéről meg egy Celebrationös megjelenésről. Gondolom a dokumentumfilm a figura múltbéli feltünéseivel fog foglalkozni, meg azzal hogy miként alakult ki körülötte a mostani kultusz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Október 19. Annyi eltudok képzelni, hogy a dokumentumfilmben lesz egy-két jelenet a sorozat forgatásából, miközben Rodriguez és Favreau meg néhány színész beszél a karakterről (tippre Ming ehhez a specialhez vett fel fentebb egy jelenetet, ahol a karakterről beszélhetett). De szerintem ennyi lesz, ez valóban Boba Fett örökségéről, a kultusz kialakulásáról fog szólni. Már akkor lehetett tudni erről a dokuról, amikor bejelentették a Disney+ napot. Akkor fel is fedték a szinopszisát: “A special celebrating the origins and legacy of Star Wars’ legendary bounty hunter, Boba Fett.” Ezt látva elgondolkodtam azon, hogy akkor előzetes előbb fog jönni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Október 24. November 3-án megjelenik a 206. SW Insider. Boba van a borítón, szóval örülnék, ha valami infót csepegtetnének már a sorozatról. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Október 25. Biztos lesznek benne hírek, hisz decemberben indul a sorozat. Lassan egy trailer is esedékes. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2021. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Október 25. 2 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Biztos lesznek benne hírek, hisz decemberben indul a sorozat. Lassan egy trailer is esedékes. A trailer would be in order... 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Október 25. Na közben kutakodtam egy kicsit. Valakik már megkapták a novemberi számot. Nincs benne infó... Előzetes időpontnak én most bemondok két dátumot: - november 12. (Disney+ nap) - november 29/30. (ekkor leszünk 1 hónapra a sorozattól) Ahogy látom amúgy még az Entertainment Weekly se jelentett be semmilyen Book of Boba Fettes számot. Pedig a tavalyi Mandis nagyon adta, az első infókat tudhattuk meg abból. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. November 1. Előzetes mellé a szokásos poszter is dukál. 4 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. November 1. Nagyon ütős! Igazi bad ass sorozat lesz ez. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2021. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. November 1. Jól mutat! Egyébként az eddigi anyagok alapján úgy tűnik Boba fogyott egy kicsit a Mando sorozat óta 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Whill Hozzászólás ideje: 2021. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. November 1. Nagyon várom. Szerencsére a trailer nem mutatott sokat, így még bármi történhet a sorozatban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. November 1. 5 perccel korábban, Bomarr írta: Jól mutat! Egyébként az eddigi anyagok alapján úgy tűnik Boba fogyott egy kicsit a Mando sorozat óta Igen, mintha belefogyott volna a páncélba. 5 perccel korábban, Whill írta: Nagyon várom. Szerencsére a trailer nem mutatott sokat, így még bármi történhet a sorozatban. Be lesz mutatva az alvilág. "Every galaxy has an underworld." 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. November 1. Jordan Maison azt írta twitteren, hogy a sorozat 9 epizódból fog állni. Ugyanaz a forrása, aki a mai előzetest jelentette neki. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. November 1. Akkor már csak az a kérdés, hogy hány évad lesz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. November 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. November 1. Én egyelőre egy évadra tippelek. De ha nagy siker lesz akkor akár berendelhetik kettőre is. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2021. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. November 1. Azt lehet tudni hogy hetente jön majd vagy egyben? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. November 1. Hetente jön. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. November 2. 9 perccel korábban, Yoda József írta: Úgy értem, hogy melyik sorozat a sok közül 100%, hogy az Andor. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: 2021. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. November 2. 2021. 10. 25. - 16:13, Bence1997 írta: Na közben kutakodtam egy kicsit. Valakik már megkapták a novemberi számot. Nincs benne infó... Előzetes időpontnak én most bemondok két dátumot: - november 12. (Disney+ nap) OFF Bár nem ide tartozik, de hátha beszélnek a TBB 2. évadjáról is, még ha trailert nem is mutatnak. Koncepció már biztos van+ epizódok irása is talán készen van. Nem tudjuk mikor kezdték el a 2. évad készitését. OFF vége. Trailer elemzés. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.