Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ki mit hallgat most?

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Jó számokat hallgatok mi? :D Egyébként mire gondoltál a végletekkel?

Hogy mindkettőt utálják is, meg szeretik is, de utálók vannak többségben. Általában őket fikázzák állandóan, legalábbis amerre én járok.

Hozzászólás ideje:

Ha beszív az ember, akkor passzív, ez a kender/ ha iszik, agresszív, így visszaáll a standard/ állapot, bármikor meglátok egy váll-lapot/ állandóan áll a bot/ felkelti bennem a bevállalós állatot/

Hozzászólás ideje:

A Tesco rádióban megy pár igen ótvar zene, némelyiktől már hánynom kell, főleg mikor Eddát adnak, akkor még a krumplit is eldobom... Nem igazán hallottam eddig normális zenéket, aztán, ma reggel:

http://www.youtube.com/watch?v=li3ovK6rZzo

A minimal egyik leghíresebb előadója, durva, hogy bekerült a nagy "slágerek" közé.

Hozzászólás ideje:

Linkjeim

El tudom képzelni, hogy akik eddig a belinkelt zenéimet fikáztak, azok ilyenekre pörögnek minden nap. Még azt is látom magam előtt, ahogy a kedvenc részükre rámozdulnak, 2.35nél! :)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

El tudom képzelni, hogy akik eddig a belinkelt zenéimet fikáztak, azok ilyenekre pörögnek minden nap. Még azt is látom magam előtt, ahogy a kedvenc részükre rámozdulnak, 2.35nél! :)

Ez megint mi a sz*r? Ennyire kreténnek nézel itt bárkit is?

Hozzászólás ideje:

Őszintén szólva van akiből kinézem. Amúgy ez csak vicc volt, ő olyan, mint nálunk Ukrin Benedek, egy ideig felkapott volt, meg hívták sokfelé, több számot is előadott, de ez lett az igazán híres. Az egyik oldalon volt róla egy írás, én ezt a "zenéjét" találtam a legviccesebbnek. Főleg a gitáros érdekes, mivel ez a hangszer nem szerepel a számban.

Hozzászólás ideje:

Szerintem meg csak neked ment el a humorérzéked, régen rugalmasabb és viccesebb is voltál. Biztos nem tett jót a "felnőttek" társasága.

Hozzászólás ideje:

Ebből a 2perces van meg nekem, ott jobban összevágták, itt a vége már csak levezető. Meg sátán dancesben tök kíváncsi vagyok az alap zenére, nem tudom mitől készülhettek így ki páran. Plusz, az a disznóvágós metál azért jobban hallgatható.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.