Hozzászólás ideje: 2009. Március 8.16 éve Bátor vagy Phobos, hogy ezt így beírod ide... (Mina, ne bántsd... nagyon... )
Hozzászólás ideje: 2009. Március 8.16 éve Bátor vagy Phobos, hogy ezt így beírod ide... (Mina, ne bántsd... nagyon... ) Holnap meg mi hallgatjuk ezt: Phobos - Au-au-jujj-jujj
Hozzászólás ideje: 2009. Március 9.16 éve Mina - Horkolás Plágium! Ez a szám szokott nálam is menni, de más előadótól. (Szívem, ne bánts nagyon. :o )
Hozzászólás ideje: 2009. Március 9.16 éve Húha, ezzel nem is számoltam. Kérem az illetékeseket töröljék azt a hozzászólást, míg nem látja a szenvedő alanya, mert utána én fogok de nagyon csúnyán szenvedni Amúgy most Rádiókabarét hallgatok
Hozzászólás ideje: 2009. Március 9.16 éve Phobos, légy legény a gáton! Másrészről meg már késő, csomóan reagáltak rá És teszerinted én nem fogok kapni? Dehogynem! Lépek is a személyi védőpajzsomért.
Hozzászólás ideje: 2009. Március 10.16 éve Budapest Symphony Orchestra - Ride of the Valkyries (Watchmen OST)
Hozzászólás ideje: 2009. Március 16.16 éve Szerző Ez nagyon jó zene kolmilan! John Williams - Across the Stars
Hozzászólás ideje: 2009. Március 21.16 éve De régen hallottam már ezt a nevet, pedig az első lemezük nagyon tetszett!
Hozzászólás ideje: 2009. Április 13.16 éve Szerző Depeche Mode: In Chains Hehe. KFT - Száll egy pofon a szélben Szerkesztve: 2009. Április 13.16 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2009. Április 14.16 éve Ody, Te ezt a zenét sokszor hallgatod Én meg a melóhelyi zűrzavart, de csőstül
Hozzászólás ideje: 2009. Április 14.16 éve Szerző Ody, Te ezt a zenét sokszor hallgatod A KFT -t? Mostanában sokszor. De egyébként most a Clone Wars OST megy.
Hozzászólás ideje: 2009. Április 14.16 éve Nem csak a KFT-t, hanem ezt a számot Gyakran írod be. Eh...megint csak őrültséget tudok ide írni, mert itt ülök egy fülhallgatóval a fejemen, és mindössze az msn pittyegését hallgatom
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.