Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ki mit hallgat most?

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Egyébként egy régebbi videóban elmondta Fanka, hogy ő nem jobbikos, hanem jobbik szavazó volt 2010-ben, de politizálni nem szeretnék.

De, ő erősen jobbikos bármit mondott abban a videóban, de nem mennék bele a részletekbe, a lényeg hogy ettől még csinálhat jó zenét. :D

Hozzászólás ideje:

Én is nagyon szeretem a Karib-tenger kalózai filmek zenéjét, bár főleg az első kettőét ismerem, mint filmzenét, de azok ritka jól sikerültek, tökéletesen passzolnak a cselekményhez, a film hangulatához, és önmagukban is élvezhetőek. :) A mix jó ízelítőt ad ebből. :)

Szerkesztve: - Pildi

Hozzászólás ideje:

Én is nagyon szeretek a Karib-tenger kalózai filmek zenéjét, bár főleg az első kettőét ismerem, mint filmzenét,(...)

Pedig pont a harmadikban van a legjobb szám (legalábbis személyes kedvencem).

http://www.youtube.com/watch?v=dv6pJ2D_Sek

A Világ végénből még a csatajelenet zenéje, az "I don't think now is the best time" még nagyon jó.

A negyedik rész latinos dallamait is szeretem, na meg Feketeszakáll témáját.

Hozzászólás ideje:

Ami a Karib.mixet illeti... Hans Zimmer powaaaa :rock:

Lok, az általad berakott Karib zene az egyik legnagyobb kedvencem! :)

Szerkesztve: - Darth Riddick

Hozzászólás ideje:

Emberek, azért ez még mindig szana széjjel büntet... főleg 4:18-tól kezdődően, de addig is zseniális.

Ez az igazi Oldfield stílus! :)

A Karib zenékhez kapcsolódóan egy másik kedvenc:

Szerkesztve: - Darth Riddick

Hozzászólás ideje:

Hans Zimmer? Ugyan, hagyjuk már... Ez a zene még Danny Elfman nagyszerű filmzenéjét is maga mögé utasítja.

Shirley Walker az igazi Batman zeneszerző (Isten nyugosztalja)!

Íme a zene, ami méltó a Sötét Lovaghoz:

http://www.youtube.com/watch?v=TOSS-ZFDMo4

Egyébként a nagy Batman láz közepette mindenkinek ajánlom megtekintésre a filmet, amelyből való, vagyis a Batman: A Rém álarca (Mask of the Phantasm)-t.

Véleményem szerint az egyik legjobb Batman feldolgozás.

Hozzászólás ideje:

Lok, örülök, hogy neked tetszik ez a téma ;) .. engem nem nyűgözött le. Hans Zimmer igen, és nem csak lenyűgözött, hanem teljesen a hatalmába kerített... bár nem csak Batman fronton, és nem csak most... évek óta már :);)

Hozzászólás ideje:

Lehet a fórummotor betolt valami hallucinogént, de szerinte még kb. fél órán keresztül ma Ody szülinapja van, szóval, úgy gondoltam küldök neki egy számot, amire lehet a lábát majd kapkodni!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=A7pFIUlRru4

Ez itt eltévedt, mindegy!!!!

Szerkesztve: - FlóriBá

Hozzászólás ideje:

Még szép. :) A Rammstein minden egyes számában tökéletes társadalomkritikát fogalmaz meg. :)

Hozzászólás ideje:
Egyébként a nagy Batman láz közepette mindenkinek ajánlom megtekintésre a filmet, amelyből való, vagyis a Batman: A Rém álarca (Mask of the Phantasm)-t.

Véleményem szerint az egyik legjobb Batman feldolgozás.

Imádom ezt a rajzfilmet, rém hangulatos, a zene meg baromi jól megfogta Batman karakterének, drámaiságának a lényegét.
Hozzászólás ideje:

Én pont ezt hiányolom Zimmer zenéjéből. Nincs benne karakter és szinte mindegyik szám a feszültség fokozására épít, így alig lehet őket megkülönböztetni egymástól. Én pl: egyedül a Molossus dallamára emlékszem (na meg Bane "kántálós" témája) belőle, de az is elmehetne bármilyen akciófilm zenéjének.

Ellenben Danny Elfman és Shirley Walker témái egytől-egyig fülbemászó és izgalmas dallamok, amik "elmesélik" a Sötét Lovag legendáját, élvezet hallgatni őket.

Hozzászólás ideje:

Csak ez egy olyan dolog, hogy akár írhatott is volna Zimmer egy emlékezetes témát, de egyszerűen nem illik a filmhez, direkt nem akartak "fütyülhető" főtémát Batmannek. Elvenné az egész világ megvalósításának az értelmét.

Hozzászólás ideje:

Pont ezt nem szeretem Nolan Batman világában, a túlzott realisztikuskodást. Emiatt lett a zene "Batman-telen", Gotham városa pedig (a TDK-ban és a TDKR-ben) abszolút Gotham-szerűtlen.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Én meg pont azért szeretem a filmet amiért Te nem. :) Na jó, azért Gotham -re rágyúrhattak volna később. Bár jobban megnézve a nagy totálok azok, amik furcsák kissé.

Hozzászólás ideje:

A TDKR trackje szerintem is hallgathatatlan önmagában, de a filmekhez annyira, de annyira passzol, hogy a legjelentéktelenebb jelenetet is feltudja pörgetni. Amúgy van egy vezértémája a filmeknek, az szerintem nagyon jól sikerült, legalább annyira jól, mint Elfmané.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.