Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Április 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Április 30. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2017. Május 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Május 3. Ez a jó zene! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2017. Május 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Május 7. Amikor még Madonna punk zenét csinált a 70-es években Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
M.Laci Hozzászólás ideje: 2017. Május 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Május 7. Ez a jó zene! Óhh! Led Zeppelin örök! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Sinistra Hozzászólás ideje: 2017. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Május 8. (szerkesztve) Amikor még Madonna punk zenét csinált a 70-es években Aztaaa, nem is gondoltam volna, hogy ennyire más műfajban nyomta régen No nem mintha akkora Madonna fan lennék, sőt. Fülbemászó zene, a szövege se rossz, az ének, háááát... Akkoriban azt mondtam volna neki, hogy inkább táncoljon Szerkesztve: 2017. Május 8. - Sinistra Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2017. Május 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Május 14. Láttam már pár feldolgozását a Szépség és a Szörnyetegnek, de ez az élőszereplős... Egyszerre modern és klasszikus. (És most nem a legújabb, pár hete moziba adott verzióról beszélek. Azt még nem láttam.) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2017. Május 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Május 14. Nekem is tetszik ez a feldolgozás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Május 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Május 20. 2017. május 8-ra az Európai Győzelem napjának 72. évfordulójára egy különleges előadással készültem a Toastmasters csoportba, ahová járok (ez egyfajta retorika klub, ahol emberek előtt kell előadni, hogy minél jobb előadókká válljunk). A Király Beszéde című filmben látott beszédet (ami egy kissé megkurtított verziója az 1939. szeptember 3-án, VI. György által elmondott teljes szövegnek) magyarra fordítottam, és az eredeti Speeking Onto Nations zenére elmondtam a társaság előtt. Sajnos videó nem készült, de elkészítettem a youtube-os audio only verzióját, amit most szeretnék megosztani veletek. Mivel ez egy retorika klub, természetesen az eredeti előadásmódot (tehát a dadogást és a beszédhibát) nem tartottam meg, egyedül arra kellett ügyelnem, hogy a beszéd minimum 5 percig tartson, mert az az alsó határ. http://www.youtube.com/watch?v=4ShC5H4GVg0 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2017. Május 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Május 20. Jól beszéltél, Donát. Különösen a 4. perctől tetszett, amikor ráerősítettél, onnantól lehetett igazán érezni, milyen komoly a téma. Én még kicsit közben Colin Firth hangját is hallottam, annyira megidézted a zenével együtt. Remek ez a rész filmben is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Május 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Május 20. Köszi Pildi, hogy meghallgattad. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2017. Május 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Május 21. Nem is rossz, sőt egész jó. http://www.youtube.com/watch?v=jvipPYFebWc Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2017. Május 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Május 25. Ez se rossz, sőt... http://www.youtube.com/watch?v=6-wEAeNcA_A Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Május 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Május 27. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2017. Június 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Június 3. Évek óta nem hallgattam meg, de ma belefutottam és még mindig nagyon jó. Egyáltalán nem vagyok egy Tankcsapda rajongó, de ez ott van a szeren. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2017. Június 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Június 3. Szvsz ez a legjobb számuk. Én sem vagyok rajongó, de a férjem révén ismerem szinte minden dalukat, van köztük olyan 10-12, ami nekem is tetszik, és ez a csúcs köztük. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Június 3. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Június 3. https://www.periscope.tv/w/1nAKEBeqkqVGL?q=depeche+mode Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Június 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Június 4. Új kedvenc számom van: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2017. Június 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Június 6. Jó film mellé jó zene http://www.youtube.com/watch?v=mI6SPcJV5NE&t=40s Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Június 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Június 15. Egyszerűen nem tudok mit mondani: Nolan egy zseni. Ami 3:20 után történik a képernyőn, az olyan szintű varázslat - Zimmer zenéjével együtt - amire szavak sincsenek. Amikor pedig a semmiből előjönnek a legvégén a dobok, az pedig még mindig lúdbőrzős jelenet. Nolan messze nem tökéletes, de amíg ilyen jeleneteket tud a képernyőre varázsolni, addig nálam a legjobb kortárs rendező lesz (bár nincsenek olyan széleskörű ismereteim e téren, mint Bomarrnak pl.): http://www.youtube.com/watch?v=LYj4Aq5fdjk Hidegrázós. Még mindig. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Június 22. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Június 25. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Július 10. Készítettem egy John Williams - Window to the Past és Radnóti Miklós - Nem tudhatom videót. Akit érdekel, itt megnézheti. http://www.youtube.com/watch?v=CdrVFl-wsa8 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2017. Július 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Július 22. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Július 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Július 29. (szerkesztve) Bomarr! Jövőre ilyeneket akarok látni tudod hol? A medencés részre külön felhívnám a figyelmedet. Szerkesztve: 2017. Július 29. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Július 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Július 30. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 7. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 9. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Október 7. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 7. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 8. Szóval nem unod még az albumot! Én sem! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Október 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 8. Depeche albumot sose unok meg. Sőt egyre jobb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.