Ugrás a kommentre

Sorozatok

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  2012. 08. 20. - 14:53, MissKarrde írta:

Spoileres tartalom megtekintése

Hozzászólás ideje:

Hozzászólás ideje:

Hozzászólás ideje:

Közben megnéztem a Sherlock második évadának első részét! Fantasztikus volt! Moffat tud valamit. :)

Hozzászólás ideje:
  2012. 08. 20. - 16:42, Ody Mandrell írta:

DW

Hozzászólás ideje:

Tennantól nekem is nehéz lesz elszakadni, mert nagyon megkedveltem, persze ehhez kellett pár évad.

Ami a kiegészítőket illeti: aranyosak. A Water From Mars pedig nagyon tetszett. Gondolom ez a fontosabbikak közé tartozott. Hamarosan megnézem az utolsó két részt ebből az évadból, és akkor jöhet az 5.! :)

Hozzászólás ideje:

2012. 08. 20. - 17:20, Donát írta:

Tennantól nekem is nehéz lesz elszakadni, mert nagyon megkedveltem, persze ehhez kellett pár évad.

Ami a kiegészítőket illeti: aranyosak. A Water From Mars pedig nagyon tetszett. Gondolom ez a fontosabbikak közé tartozott. Hamarosan megnézem az utolsó két részt ebből az évadból, és akkor jöhet az 5.! :)

Ez így van, mindig nehéz egy kicsit elszakadni az előző Doctortól, nekem a kilencestől is nehéz volt, pedig ő csak egy évadban szerepelt. Kolléganőm is nekiállt az ötödik évadnak pár napja, az első rész után annyit mondott a tizenegyesre, hogy egy idióta :D De ismerve a csajt, neki is be fog jönni egy idő után a tizenegyes. Na majd holnap reggel megértekezem vele.

Most vagyok túl az egyik The end of time-on, jöhet a folytatás, aztán nekem is ötödik évad ismét (habár az ötödikből már több részt is visszanéztem közben :hehe: ). Egyáltalán nem volt haszontalan a nyár folyamán még egyszer végignézni, néha komplett jelenetsorok estek ki a fejemből. Nem jó ezt a sorozatot darálni (bár csak a második hármast néztem kicsit gyorsabban a vizsgák után), bonyolult annyira, hogy kelljenek a visszanézések.

Hozzászólás ideje:
  2012. 08. 20. - 17:53, MissKarrde írta:

Nem jó ezt a sorozatot darálni (bár csak a második hármast néztem kicsit gyorsabban a vizsgák után), bonyolult annyira, hogy kelljenek a visszanézések.

Én is pont ezt mondom mindig! Ez nem dara sorozat, ráadásul sokat kell vele foglalkozni, hogy igazán üssön. :)

Hozzászólás ideje:
  2012. 08. 20. - 17:59, Darth Riddick írta:

Miss... nagyon örülök a DW fanságodnak ;):P

Köszi :)

2012. 08. 20. - 17:59, Ody Mandrell írta:

Én is pont ezt mondom mindig! Ez nem dara sorozat, ráadásul sokat kell vele foglalkozni, hogy igazán üssön. :)

Emlékszem rá, hogy valamikor írtad, bár nem annyira régen volt. Na most mi foglalkozunk vele itt elég sokat :D Igazából az itteni fórumosokkal lehet a legjobban kidumálni (mint sok minden mást is néha), ismerjük egymást már egy ideje.

Hozzászólás ideje:

Igen. Sajnos én is ezt érzem: sok dolog, főleg a Dalekok ilyen-olyan felbukkanása esetén, komplikált, és egyszeri nézéssel nem feltétlenül esik le. Apropó:

Hozzászólás ideje:
  2012. 08. 20. - 19:53, Donát írta:

Igen. Sajnos én is ezt érzem: sok dolog, főleg a Dalekok ilyen-olyan felbukkanása esetén, komplikált, és egyszeri nézéssel nem feltétlenül esik le. Apropó:

Hát a Moffat-érában ez picit változni fog, de sajnos spoiler lenne elárulni hogy hogyan :)

Hozzászólás ideje:

DW 4. évad vége

Hozzászólás ideje:

Donát:

Hozzászólás ideje:

Közben megnéztem a Sherlock második évadának első részét! Fantasztikus volt! Moffat tud valamit. :)

Nekem az a kedvenc Sherlock részem abból a sorozatból :)

Donát:

És egy kicsit más: Breaking Bad

Második évad közepén vagyok és nagyon tetszik (alapvetés: egy kémai tanár megtudja hogy gyógyithatatlan tüdőrákja van, erre drog-készitéssel probál pénzt szerezni a hamarosan magára maradó családjának). Ritka, de nincs egy adott tempója a sorozatnak: hol lassú karakter-dráma, hol pedig adrenalin-pumpáló gengszterfilm. Attól függően hogy merre halad a cselekmény. Tetszik, hogy az írók nem égnek "fordulat-lázban". Nincs minden ötödik percbe beszuszakolva valami óriási csattanó és részben ennek is köszönhető szerintem hogy minden most futó sorozatnál életszagúbb a hangulata.

Viszont ha évadról évadra igy fog nőni a tét, akkor nagyon kiváncsi vagyok hogy hova fog ez kilyukadni az ötödik évadra.

Hozzászólás ideje:
  2012. 08. 21. - 17:32, Bomarr írta:

Viszont ha évadról évadra igy fog nőni a tét, akkor nagyon kiváncsi vagyok hogy hova fog ez kilyukadni az ötödik évadra.

Hehe ne tudd meg. :D De úgyis megfogod, mert zseniális a sorozat. A Son of Anarchy mellett ez a kedvenc karakterdrámám. És hát a végére, überdurva az egész. Én úgy vettem észre az összes évadnál, hogy nagyon lassan indul be, szépen építkezik, és a végén a képedbe durrant egy hatalmasat. A 4. évadzáró az egyik legjobb amit valaha láttam. :)

Hozzászólás ideje:
  2012. 08. 21. - 18:02, Darth Riddick írta:

Én vagyok az egyetelen, akinek nem volt semmi baja az előző éra utolsó két részével? :)

Nyugi én is imádtam a Mestert és az őrült tervét, terveit, ahogy az összes dokinál imádtam a Mestert. :)

Hozzászólás ideje:
  2012. 08. 21. - 11:28, Donát írta:

DW 4. évad vége

2012. 08. 21. - 17:32, Bomarr írta:

Donát:

11. Doktor

Hozzászólás ideje:

Hozzászólás ideje:
  2012. 08. 21. - 19:42, Dzséjt írta:

Hozzászólás ideje:

Szegény Canton a hangjával eléggé elvágja a hangulatot: szerintem teljesen fölösleges ez az alá szöveg bár valamiért az amerikai elözetesekbe szeretik az ilyet. Az előző elözetes hangulatosabb volt, de azért érdekesek az új jelenetek :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.