Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Május 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Május 14. Agents of S.H.I.E.L.D. finálé - hát ez érdekes befejezés lett. Azért a fene sem gondolta volna, hogy egy egyszerű kis mellékszál sorozat így kinövi magát. Fury kameó, Coulson, mint a S.H.I.E.L.D. új igazgatója - na, ezek után kíváncsi leszek az új filmekre -, Garrett poénos halála, az új Koenig (ezek a S.H.I.E.L.D. ügynökök tényleg nem bírnak halottak maradni ) - azért remélem nem váltják le Fitzet -, Deathlock távozása. Na meg Coulson és Fury kettőse, milyen lazák voltak. És persze a nagy kérdés: micsoda Skye? A szülő vérfürdőt vett? Lesz itt még mit a tejcibe aprítani. Pláne azután, hogy Coulson is elkezdte felfirkálni azt az akármit a falra, amit előtte Garret az üvegre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2014. Május 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Május 14. Bomarr: A GoT felvetéssel kapcsolatban mit gondolsz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2014. Május 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Május 15. EGy kis előzetes az Arrow spin offhoz - FLASH!!! http://www.youtube.com/watch?v=rnXsnR-2AvU Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2014. Május 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Május 15. Bomarr: A GoT felvetéssel kapcsolatban mit gondolsz? Szerintem is az lesz a megoldás amit irtál. Az első nézésnél engem az is összezavart, hogy úgy láttam mintha a kutyák kiengedése előtt Yara mögött is Bolton katonák állnának és nem értettem, hogy szökhetett meg ebből a helyzetből. Csak sokadik nézésre láttam, hogy azok is vasemberek. Közben meghallgattam egy interjút az epizód írójával és ő mondja, hogy eredetileg ez egy hosszabb jelenet lett volna és még csak nem is a kutyaólaknál hanem Rémvár udvarában került volna sor az összecsapásra. A jelenetben először egyébként azt se értettem, hogy Ramsay mitől véres. Először azt hittem, hogy ennyire kemény volt a szex. Csak a második nézésnél jött le, hogy Ramsay már levágta azokat a katonákat, akik kint örködtek és ezért se lepődik meg, amikor meglátja Yaráékat. Megjegyzem: bár ez a jelenet nem sikerült túl jól, a kádas jelenet szerintem a maga bizarr módján szenzációs volt Bűzös és Ramsay között. KÖNYVSPOILER Egyébként szemben azzal amit korábban írtam, most nagyon is úgy tűnik, hogy Dorne-nak fontos szerepe lesz a következő évadban. Az utóbbi részekben elég sok időt és energiát öltek bele, hogy előkészítsék az ottani eseményeket. Ami végülis valahol logikus: a nézőket érdekli majd, hogy a Martellek, hogy reagálnak majd Oberyn halálára, ráadásul szükség lesz új hangsúlyos helyszinekre, hisz az ötös évadra Királyvár szinte teljesen kiürül. A Töviskirálynő, Brienne és Podrick már lelécelt, hamarosan megy Tyrion majd Jaime is. Tywin és Oberyn pedig meg fog halni. A fővárosi jelenetek szinte kizárólag Cersei és Margaery párharcáról fognak szólni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2014. Május 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Május 15. Tetszetős a The Flash előzetes. Ha hozza az Arrow színvonalát, akkor egy kiváló sorozatot kapunk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2014. Május 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Május 15. Szerintem is az lesz a megoldás amit irtál. Az első nézésnél engem az is összezavart, hogy úgy láttam mintha a kutyák kiengedése előtt Yara mögött is Bolton katonák állnának és nem értettem, hogy szökhetett meg ebből a helyzetből. Csak sokadik nézésre láttam, hogy azok is vasemberek. Közben meghallgattam egy interjút az epizód írójával és ő mondja, hogy eredetileg ez egy hosszabb jelenet lett volna és még csak nem is a kutyaólaknál hanem Rémvár udvarában került volna sor az összecsapásra. A jelenetben először egyébként azt se értettem, hogy Ramsay mitől véres. Először azt hittem, hogy ennyire kemény volt a szex. Csak a második nézésnél jött le, hogy Ramsay már levágta azokat a katonákat, akik kint örködtek és ezért se lepődik meg, amikor meglátja Yaráékat. Megjegyzem: bár ez a jelenet nem sikerült túl jól, a kádas jelenet szerintem a maga bizarr módján szenzációs volt Bűzös és Ramsay között. KÖNYVSPOILER Egyébként szemben azzal amit korábban írtam, most nagyon is úgy tűnik, hogy Dorne-nak fontos szerepe lesz a következő évadban. Az utóbbi részekben elég sok időt és energiát öltek bele, hogy előkészítsék az ottani eseményeket. Ami végülis valahol logikus: a nézőket érdekli majd, hogy a Martellek, hogy reagálnak majd Oberyn halálára, ráadásul szükség lesz új hangsúlyos helyszinekre, hisz az ötös évadra Királyvár szinte teljesen kiürül. A Töviskirálynő, Brienne és Podrick már lelécelt, hamarosan megy Tyrion majd Jaime is. Tywin és Oberyn pedig meg fog halni. A fővárosi jelenetek szinte kizárólag Cersei és Margaery párharcáról fognak szólni GOT Ehh, én is azt hittem, hogy a csaj karmolászta össze Ramsayt szex közben. De végül is így is ok. Amúgy ez tényleg nem a legszerencsésebb jelenet volt, főleg az előzmények tükrében (Balon vs. Asha). Na de, a kádas jelenet viszont valóban nagyon ütősre sikerült. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2014. Május 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Május 15. http://www.youtube.com/watch?v=Yj0l7iGKh8g Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2014. Május 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Május 15. Vááááá mennyire jó már. Arrow, Smallville keverék feeling, de iszonyúan várom! Nagyon jól néz ki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2014. Május 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Május 16. Sky-on kívül nem sok embert fog ez érdekelni, de itt vannak egy helyen a CWs sorozatos szereplők. Supernat, Arrow és Vampire Diaries. John Barrowman az Arrowban szerepel aki nem tudná. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2014. Május 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Május 16. Igen-igen, Facebookon, már láttam, hatalmas! Főleg Misha. Remek feeling egy képen látni ezt a csapatot. Egyébként Arrow 2. évadával hogy állsz? Hétről hétre nézted, vagy most indítod a darát, hogy véget ért az évad? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2014. Május 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Május 16. Hát vagy most, mert már nagyon meg akarom nézni, vagy megvárom a szinkronos végét, mert az előzőt is úgy néztem meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2014. Május 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Május 17. Mentalista 5. évad: Azt hiszem végül egész jó kis évad lett. Semmi extra, de hozta a szintet. Az elején volt pár langyi rész, ahol az első 2-3 percbenmár meg lehetett mondani hogy ki a gyilkos és miért, de aztán beindult és jöttek a jó részek. Hiányoltam belüle pár régebbi arcot, de azért próbálták visszahozni őket. Red John, ahogy az előző évadban is, nem volt túl tevékeny, de végig mégis ott lógott a levegőben, és valamiért minden részben volt róla szó. Egyre inkább túl van már a karaktere misztifikálva, ami persze jó, mert szinte egy legyőzhetetlen ellenfélnek látszik, akit nem lehet elkapni, de viszont akkor - és ez köztudott, legalábbis szinte mindenhol megírták - a köv évadban nagyot kell durrannia, amikor kiderült kicsoda és elkapják. Én csak remélni tudom, hogy tényleg szuper lesz. 6,5/10 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Május 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Május 17. Mostanában láttam a Hátrahagyottak című sorozat promoját az HBO -n. Ez a francia sorozat amcsi megfelelője? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
DarthMaul31 Hozzászólás ideje: 2014. Május 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Május 17. (szerkesztve) Én nemrég kezdtem el nézni a Zöld Íjászt valamint a Trónok harcát. Csak ajánlani tudom mindkettőt, a Trónok harcát főleg. Emellett még nézem a Death Note-ot valamint a Bleach-t (ezek animék, bár különösebben nem rajongok értük, de ezek tetszenek). Szerkesztve: 2014. Május 17. - DarthMaul31 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2014. Május 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Május 17. Olvass vissza, elég sokan nézzük innen, igaz, mi már a 4. évadnál járunk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
DarthMaul31 Hozzászólás ideje: 2014. Május 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Május 17. Olvass vissza, elég sokan nézzük innen, igaz, mi már a 4. évadnál járunk. Én a Trónok harcában a 2. évadot nézem. A könyvben már valamivel előrébb járok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2014. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Május 18. A célszemély 03x23: Egész izgisen zárták ezt a szezont. Úgy megkavarták a végére a dolgokat hogy látok valamennyi esélyt arra hogy nem lesz tovább. Nem is igazán tudom elképzelni hogyan lehetne folytatni. Azért remélem csak megoldják az illetékesek valahogy a dolgot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2014. Május 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Május 19. Célszemély finálé: feladták a labdát rendesen a következő évadra. Nekem sincsenek elképzeléseim a folytatásról, de sok változásra számítok. Agents of SHIELD finálé Jó volt az utolsó rész, de kicsit többet vártam Skye-ügyben. Úgy látszik, ez a következő évad témája lesz. Mekkora volt már, amikor Coulson lelőtte a pasast a végén Nagyon tetszett, hogy Fury megjelent végül, az pedig még inkább, hogy Coulson lett az új SHIELD vezetője. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2014. Május 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Május 19. A könyvek ismerete nélkül is elég kiszámítható volt az eheti Trónok... kár, hogy most két hét múlva jön csak az új rész. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2014. Május 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Május 19. Célszemély finálé: feladták a labdát rendesen a következő évadra. Nekem sincsenek elképzeléseim a folytatásról, de sok változásra számítok. Az a vén kurafi jól átverte Petikééket. Sose gondoltam volna hogy ő alapította meg az Éberséget. Az viszont megfogalmazódott bennem egy idő után hogy a tárgyalás közvetítése talán mégse valósul meg. Janiék meg. Na ők aztán elég kilátástalan helyzetbe kerültek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
DarthMaul31 Hozzászólás ideje: 2014. Május 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Május 19. A könyvek ismerete nélkül is elég kiszámítható volt az eheti Trónok... kár, hogy most két hét múlva jön csak az új rész. Nem követem a sorozatot a TV-ben, DVD-n nézem. Csak érdeklődöm, hogyhogy csak két hét múlva jön a következő rész? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2014. Május 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Május 19. Nem követem a sorozatot a TV-ben, DVD-n nézem. Csak érdeklődöm, hogyhogy csak két hét múlva jön a következő rész? Íme a válasz Bomarrtól tavaly ilyenkorról: "Mivel akkor lesz a Memorial Day, aminél az amerikaiak húznak piknikezni TV-zés helyett és minden müsor nézettsége meredeken esik." Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2014. Május 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Május 19. Hát a fene egye meg azt a kéthetes szünetet, pont most fog jönni a lényeg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2014. Május 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Május 19. Csak hogy legyen ellenhang is: GoT 4x5: hogy ebben megint mennyire nem történt semmi jesszusom. XD A vége kicsit enyhített rajta, de pfff, ebből a mindenki kap jóóó esetben 5 percet azt kész nagyon elegem van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2014. Május 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Május 19. Csak hogy legyen ellenhang is: GoT 4x5: hogy ebben megint mennyire nem történt semmi jesszusom. XD A vége kicsit enyhített rajta, de pfff, ebből a mindenki kap jóóó esetben 5 percet azt kész nagyon elegem van. Végülis csak kiderült, hogy Kisujj volt az, aki megölette Jon Arrynt, ezzel tulajdonképp elindítva a sorozat történéseit Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2014. Május 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Május 20. Csak hogy legyen ellenhang is: GoT 4x5: hogy ebben megint mennyire nem történt semmi jesszusom. XD A vége kicsit enyhített rajta, de pfff, ebből a mindenki kap jóóó esetben 5 percet azt kész nagyon elegem van. Mindenki kap 5 percet? Abban a részben az utolsó 20 perc végig egy helyszinen játszódik. De előtte is csak alig pár másik szál szerepel (amikben ahogy Nabo is irta annyira történik valami hogy konkrétan új megvilágitásba rakták az egész sorozatot). Persze más sorozatokban végig egy szálon vagyunk, de hát ennek a szériának pont ez a lényege. Mintha felrónád a Walking Dead-nek, hogy még mindig vannak benne zombik. Egyébként nem úgy volt, hogy darára teszed? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2014. Május 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Május 20. De tényleg úgy volt hogy darára teszem, és tényleg azt kéne már látom. Írtam is hogy az utolsó negyed óra tényleg legalább egy helyen játszódik, és végre történik valami, de ha előtte megnézed van vagy 5-6 szál.(8-9 jelenet) Ezzel pedig hogy kiderült ez a dolog, változni nem változott semmi, - de remélem fog - csak annyi hogy kaptunk egy csavart. Én már a könyvek olvasása közben sem értettem hogy mi ez a hype sajnos, mert szerintem rettenetes "nem jó".MIndig úgy voltam vele, hogy csak valakinek a halálával tudja feldobni a sorozatot, és ha megkérdezném mi volt a top5 moment, akkor csak azok lennének benne. De csak remélem hogy tévedek és a könyvek végére összedob valami értelmes befejezést. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2014. Május 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Május 20. Szerintem minden részben történik valami, a sorozat erőssége egyébként is a párbeszédek, nem az akciójelenetek. De vegyük az 5-ös részt, amit konkrétan említettél Csak a legfontosabbak: - Megkoronázzák Tomment (közben Cersei próbálja befolyásolni Tyrion bíráit) - Végre kiderül, hogy ki áll Jon Arryn meggyilkolása mögött, amely gyakorlatilag az egész eseménysorozatot és a háborút elindította. - Az Éjjeli Őrség tagjai rajtaütnek az árulókon, és itt még akció is van. Ennél több mi kell? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2014. Május 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Május 20. Hát sajna úgy érzem nem tudjuk meggyőzni egymást. Tomment megkoronázzák. És? jelenleg egy totál semmilyen karakter, egyszer csak előkerült a süllyesztőből, és csak remélni lehet hogy lesz valami kis karaktere. Kiderült hogy Kisújj ölte meg a király segítőjét. Remek háttérinfó. És? változni fog ettől valami? Megindul ettől a sztori? Nem. Rohatul unom, hogy vagy mindenki ÉVADokon át csak baktat valami felé, vagy csak egy helyben van és ott ténykedik. Persze mindenkivel szépen LASSAN történik is valami, de sajna a lassan-on van a hangsúly. És nem azt mondom, hogy akció sorozat legyen, de sajna minden egyes akicónak örülök, mert látom, hogy végre történik valami, ami nem egy főszereplő meggyilkolása. A jól megírt párbeszédeket is tudom értékelni, csak most is valahogy háttérbe szorulnak akik igazán jó speech-eket szoktak tartani. :S Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2014. Május 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Május 20. Pont ahogy Nute írja: ebben a karaktereken van a hangsúly. Olyan mint a True Detective. Ha téged csak a fordulatok meg a karakter-halálok kötnek le akkor ez nem a te sorozatod. Mindkét szériában a játékidő 90 százaléka azzal megy el, hogy szereplők dumcsiznak, mindenféle eksön nélkül. A hatos részen például itt a fórumon is meg a kritikákban úgy ájuldozott mindenki hogy az égadta világon senki fontosat nem nyirtak ki csak volt egy olyan baromi jó monológ benne, hogy abba rendesen beleborsództunk. Ez ilyen. Az meg hogy Kisujj ölte meg Jon Arrynt hogy lenne már csak háttérinfó Gyakorlatilag ő lett igy a főboss, aki az egész eddigi Trónok harca történetet kutyulta. Innentől ő nem csak egy háttérkarakter hanem az egyik legfontosabb szereplő az egész történetben. Kb. ennek a világnak a Palpatine-ja Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.