Wilde Hozzászólás ideje: Március 18. Hozzászólás ideje: Március 18. Az itteni ajánlások után én is belenéztem a sorozatba. Eddig egész jó, még nem láttam az összes részt, de ez a beharangozott erotikus tartalom szerintem elég visszafogott volt eddig. Már régen láttam a Trónok harcát, de úgy rémlik ott extrább jelenetek is voltak ilyen téren. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Március 20. Szerző Hozzászólás ideje: Március 20. A Sakál napja A homoerotikus jeleneteket leszámítva tetszett. Sőt, szerintem szuper volt! Biztos dobott rajta, hogy nagyrészt Magyarországon forgatták. Azért néha elnézve a lövészünket eszembe jutott, hogy én is tudnék munkát adni neki. Várós a folytatás. Válasz
Odumin Hozzászólás ideje: Péntek 20:11 Hozzászólás ideje: Péntek 20:11 (szerkesztve) Asszonypajtás óhajára két rész itt is lement a Hunyadiból, elég nagy meglepetés. 5% magyar színházi cringe, 95% Game of Thrones, a fordítottjára számítottam. Profi kis cucc lett. Majd ha kint lesz minden rész, egyben ledarálom. Szerkesztve: Péntek 20:11 - Odumin Válasz
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: Szombat 09:26 Hozzászólás ideje: Szombat 09:26 13 órával ezelőtt, Odumin írta: Asszonypajtás óhajára két rész itt is lement a Hunyadiból, elég nagy meglepetés. 5% magyar színházi cringe, 95% Game of Thrones, a fordítottjára számítottam. Profi kis cucc lett. Majd ha kint lesz minden rész, egyben ledarálom. Az első 2 rész az pedig a leggyengébb eddig.. A 3. résztől kezd érdekesebbé válni. A ma esti 7. rész lesz a legjobb, azok szerint akik már látták az egész évadot. Kiderül..... Válasz
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: Hétfő 19:43 Hozzászólás ideje: Hétfő 19:43 A 7. Hunyadi rész elég gyengécskére sikeredett...... Kezd kifulladni a sorozat!? Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.