Wilde Hozzászólás ideje: Március 18. Hozzászólás ideje: Március 18. Az itteni ajánlások után én is belenéztem a sorozatba. Eddig egész jó, még nem láttam az összes részt, de ez a beharangozott erotikus tartalom szerintem elég visszafogott volt eddig. Már régen láttam a Trónok harcát, de úgy rémlik ott extrább jelenetek is voltak ilyen téren. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Március 20. Szerző Hozzászólás ideje: Március 20. A Sakál napja A homoerotikus jeleneteket leszámítva tetszett. Sőt, szerintem szuper volt! Biztos dobott rajta, hogy nagyrészt Magyarországon forgatták. Azért néha elnézve a lövészünket eszembe jutott, hogy én is tudnék munkát adni neki. Várós a folytatás. Válasz
Odumin Hozzászólás ideje: Március 28. Hozzászólás ideje: Március 28. (szerkesztve) Asszonypajtás óhajára két rész itt is lement a Hunyadiból, elég nagy meglepetés. 5% magyar színházi cringe, 95% Game of Thrones, a fordítottjára számítottam. Profi kis cucc lett. Majd ha kint lesz minden rész, egyben ledarálom. Szerkesztve: Március 28. - Odumin Válasz
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: Március 29. Hozzászólás ideje: Március 29. 13 órával ezelőtt, Odumin írta: Asszonypajtás óhajára két rész itt is lement a Hunyadiból, elég nagy meglepetés. 5% magyar színházi cringe, 95% Game of Thrones, a fordítottjára számítottam. Profi kis cucc lett. Majd ha kint lesz minden rész, egyben ledarálom. Az első 2 rész az pedig a leggyengébb eddig.. A 3. résztől kezd érdekesebbé válni. A ma esti 7. rész lesz a legjobb, azok szerint akik már látták az egész évadot. Kiderül..... Válasz
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: Hétfő 19:43 Hozzászólás ideje: Hétfő 19:43 A 7. Hunyadi rész elég gyengécskére sikeredett...... Kezd kifulladni a sorozat!? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Tegnap 07:34 Szerző Hozzászólás ideje: Tegnap 07:34 Na milyen volt a Hunyadi vége? @Bomarr? A lelkesedésed után néma csönd lett. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: Tegnap 09:21 Hozzászólás ideje: Tegnap 09:21 Szemben Rex kollégával szerintem pont hogy jobb volt a hetedik rész a szokottnál. Kifejezetten bejött Viszont a sorozat még javában tart. A nagy dobás, a másfél órás nándorfehérvári küzdelem majd csak bő két hét múlva lesz bemutatva. De előtte a csata-epizódot moziba küldik. A jegyet már meg is vettem 16-án lesz a vetítés. 2 2 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Tegnap 09:25 Szerző Hozzászólás ideje: Tegnap 09:25 Moziba is mész? Téged ismerve ez nagy dolog! Tényleg tetszhet akkor. Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: Tegnap 10:17 Hozzászólás ideje: Tegnap 10:17 Mi a Feleségemmel eddig csak az első két részt láttuk.... mindenhol - itt is - azt írják, hogy az első 2-3 epizód még nem dönti be a nézőt (de a minőség már itt is látszik/érződik) .... de nekünk már most nagyon tetszik, szóval ha ez innen csak még sokkal jobb lesz nem is tudom mire számítsak! Bomarr lelkesedése mindenesetre nagyon tetszik! Mindig spannol engem is! Válasz
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: 20 órával korábban Hozzászólás ideje: 20 órával korábban 6 órával ezelőtt, Bomarr írta: Szemben Rex kollégával szerintem pont hogy jobb volt a hetedik rész a szokottnál. Kifejezetten bejött Viszont a sorozat még javában tart. A nagy dobás, a másfél órás nándorfehérvári küzdelem majd csak bő két hét múlva lesz bemutatva. De előtte a csata-epizódot moziba küldik. A jegyet már meg is vettem 16-án lesz a vetítés. Nem azt mondom, hogy csapnivaló epizód volt, voltak jó pillanatai, de összességében, nem dobtam hátast a Várnai csatától.... Alig mutattak belőle, és még azt is többnyire lassitve, mintha valami Hollywoodi szenny lenne..... Az egész "keresztes hadjáratból" se mutattak túl sokat.... Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 20 órával korábban Hozzászólás ideje: 20 órával korábban A lényeget mutatták, kb. az volt a hadjárat a valóságban. Erőltetett menetelés, harc az elemekkel, miközben minden falut felégettek maguk körül. Voltak persze részgyőzelmek. Amúgy a sorozat egyetlen nagy hibája szerintem is az, hogy 1 évadra tervezték, így sok helyen kapkodós. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 19 órával korábban Hozzászólás ideje: 19 órával korábban Kilóra lehet, hogy nem volt sok a csata, viszont amit mutattak az világszínvonal volt. Az utóbbi hetekben elég sok olyat sorozat ütközeteit megnéztem, ami a történelmi időkben játszódik és egyelőre a Hunyadi a túlnyomó részét úgy alázza, hogy még nem értünk el az igazi nagy dobáshoz, ami a készítők elmondása alapján az erőforrások nagy részét elvitte (Nándorfehérvár). A várnai csatánál ami különösen tetszett: a két egymást követő beszéd. Először a szultán a saját csapataihoz aztán Hunyadi a keresztény hadakhoz. Nekem annyira bejött ez a rész, hogy hétközben legalább ötször újranéztem csak ezt. A katona statisztákat meg nagyon jól castingolták: kellően autentikusnak éreztem a figurákat, különösen ezt a szakállast Ami miatt még jó rész volt meg fontos is: a törökök most lettek igazán komoly ellenfelek. Eddig Hunyadi csatát csatára nyert, félték a nevét, egész eddig a pontig egy diadalmenet volt az egész. Most lett bemutatva, hogy nagyon könnyen borulhat minden, mert bizony ezek a törökök rohadt erősek. A kétségbeesés Hunyadi ábrázatán meg a többiekén, akik próbálják "hazalopni" majdnem fontosabb is volt mint az egész csata. 1 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 19 órával korábban Szerző Hozzászólás ideje: 19 órával korábban 14 perccel korábban, Bomarr írta: kellően autentikusnak éreztem a figurákat, különösen ezt a szakállast Nekem Gallion ugrott be róla. 1 Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 18 órával korábban Hozzászólás ideje: 18 órával korábban Én még csak a 6. résznél tartok egyelőre (az Andor miatt most nem haladtam vele), eddig tényleg kifejezetten jónak tűnik, mondjuk én nem túl sok magyar sorozatot láttam úgy általában. Az tényleg látszik rajta, hogy sokat költöttek rá és jól is néz ki, a színészek is jók és az időugrásoktól eltekintve nincs velem problémám. Az mondjuk nekem csak most esett le, hogy Nute írta, hogy egy évadosra tervezték, én ezt nem tudtam, de így már érthetőnek tűnik, hogy sokszor miért halad ilyen (számomra tulzottan gyors) tempóban az egész. Néhol még vannak benne megmosolyogtató pillanatok is, például amikor Hunyadi elmagyarázza a királynak hogy kell megdugni egy nőt (itt azért felmerült a lelki szemeim előtt Jose Luis Torrente). Volt egy dolog amit nem értettem: Spoiler Amikor kiengedik a börtönből azt a román gyereket, ő lenne Drakula és nekem az olyan fura volt, hogy simán legyilkol egy halom embert, köztük a leendő uralkodót egy olyan figura, aki évekig el volt zárva és patkányokat evett... Aki olvasta a könyvet, az esetleg tudja, hogy ebben a történetben vannak ilyen természetfeletti elemek és ő ezért ilyen terminátor, vagy ebből a drakulaságból annyi lesz, hogy nagyon kegyetlen, meg vérszomjas, de nincsenek különleges képességei? Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 17 órával korábban Hozzászólás ideje: 17 órával korábban Spoiler Az első könyvben még volt némi természetfeletti, de aztán ez ellett hagyva. A TV sorozatban elvileg nincs szuperereje senkinek. Szerintem a megoldás annyi, hogy a szultán másodszülött fia egyrészt úgy rendezte, hogy sikerüljön az öldöklés, este a palota közepén pedig senki nem számitott egy támadóra, ráadásul két őrt leszámitva mindenki fegyvertelen volt. Nyilván igy is bele lehet kötni, nem ez a legszerencsésebb ötlet a sztoriban, de valamennyire magyarázható. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.