Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 14. Nekem többek között pont az jön be a 24-ben, hogy bárki meghalhat, akármennyire jelentős szereplő. Én ezt nem érzem hatásvadásznak, persze nem vagyunk egyformák. Mondjuk még nem láttam a sorozatot, de azt hallottam már róla, hogy hullanak benne a karakterek. Ezt így láthatatlanban is díjazom, mert így van tétje a sorozatnak. Remek ellenpélda a Castle, ahol az egyik főszereplőnek már kétszer volt halálközeli momentuma, de a franc sem agyal azon, hogy túléli-e, mert tudjuk, hogy túléli. Mindig mindenki túléli (a végén a Stargate-ben például már poénkodtak is azon, hogy az egyik szereplő rendszeresen meghal és feltámad). Az egyik, ami csábít a 24-ben, hogy ott ilyen nincs. Egyrészt, bárki meghalhat (jó, nyilván Jack Bauer nem), másrészt, nem is fog senki feltámadni. Igen, éppen ez a baj. Fellehet sorolni azokat akik életben maradtak, 8 évad alatt. Miért, a halottakat is fel lehet szerintem sorolni, sokat. Meg a sok statisztákat is, meg a mellékszereplőket is. Bármely sorozatban (tuti, hogy a Lostban is ). Ez így elég érdekes megfogalmazás lett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 14. Trónok Harca Az volt Nem gondoltam volna, hogy ez lesz az ügyből. Te nem nézed? Évadzáróval kapcsolatos, ne olvassa el senki Revanon kívül! Hát majd még Daenerys babájának meg férjének elvesztése mennyire az lesz a többieknek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 14. Mondjuk még nem láttam a sorozatot, de azt hallottam már róla, hogy hullanak benne a karakterek. Ezt így láthatatlanban is díjazom, mert így van tétje a sorozatnak. Remek ellenpélda a Castle, ahol az egyik főszereplőnek már kétszer volt halálközeli momentuma, de a franc sem agyal azon, hogy túléli-e, mert tudjuk, hogy túléli. Mindig mindenki túléli (a végén a Stargate-ben például már poénkodtak is azon, hogy az egyik szereplő rendszeresen meghal és feltámad). Az egyik, ami csábít a 24-ben, hogy ott ilyen nincs. Egyrészt, bárki meghalhat (jó, nyilván Jack Bauer nem), másrészt, nem is fog senki feltámadni. Ismét csak ajánlani tudom, hogy kezd el nézni. Neked tetszeni fog. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2011. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 14. Miért, a halottakat is fel lehet szerintem sorolni, sokat. Meg a sok statisztákat is, meg a mellékszereplőket is. Bármely sorozatban (tuti, hogy a Lostban is ). Ez így elég érdekes megfogalmazás lett. Érted mire célzok. Azokat lehet felsorolni akik életbe maradtak, nem azokat akik meghaltak. A Lostban is meghalt a szereplők, hát 80%-a, de ott nem tudnak hova menni a szigetről. Meg tized annyi szereplő van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Június 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 15. A fenéket. A Lostban volt egy állandó főszereplő gárda. Ott is inkább a mellékszereplők hullottak, persze a fők közül is, de ott könnyebben fel lehet sorolni, mert kevesebben voltak. A 24ben viszont ha az egész 8 évadot nézzük kb 3-4 főszereplő van, Persze ezt csak a sori végére tudjuk meg mert ők élik túl. Minden sorozat egyik legmeghökkentőbb pillanata az első évad vége, és ehhez tartotta is magát a sorozat, ami nekem nagyon tetszett, mert életszerűbb, mint egy castle vagy hasonló. A 24 az egyik legjobb sorozat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Június 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 15. Érted mire célzok. Azokat lehet felsorolni akik életbe maradtak, nem azokat akik meghaltak. Hát éppen ez az, hogy nem értem, mire gondolsz. Miért ne lehetne felsorolni, hogy kik haltak meg? Legfeljebb csak nehezebb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Június 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 15. Hát éppen ez az, hogy nem értem, mire gondolsz. Miért ne lehetne felsorolni, hogy kik haltak meg? Legfeljebb csak nehezebb. Erre célzott. 24 Szegény dzséjt. Ha majd megnézi egyszer a sorit, rájön, hogy itt is fel lehet támadni... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Június 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 15. Az volt Nem gondoltam volna, hogy ez lesz az ügyből. Te nem nézed? Évadzáróval kapcsolatos, ne olvassa el senki Revanon kívül! Hát majd még Daenerys babájának meg férjének elvesztése mennyire az lesz a többieknek Csak most néztem meg, egy kicsit le vagyok maradva. Éppolyan sokkoló volt, mint a könyvben. Nekem ez a húzás valahogy nem is tetszett Martintól. De majd meglátjuk mi sül ki belőle. Állítólag Havas Jon lesz az igazi főszereplője ennek a saga-nak. Az évadzáró nagyon jó lesz, bár Daenerys elveszti gyermekét, de ébredeznek a sárkányok... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Június 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 15. Erre célzott. Na majd ha megnézem a sorozatot, visszatérek erre a célzásra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Június 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 15. Got 9 Nekem tetszik, hogy Havas Jon lesz a főszereplő Egyébként meg valahogy megérzés alapján is őt tenném meg annak. A sárkányokat meg külön várom Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Június 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 15. Na majd ha megnézem a sorozatot, visszatérek erre a célzásra. Akkor hajrá! Itt nem lesz olyan gondod, hogy lassan indul be a sztori. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Június 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 15. Már a 8. évadot is tök rég láttuk, erre most kezdik a 7.-kel. http://www.sg.hu/cikkek/82644/masik_csatornan_folytatodik_a_24 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Június 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 15. Már a 8. évadot is tök rég láttuk, erre most kezdik a 7.-kel. Lentebb már én is írtam. 2 év után nagyon ideje volt, hogy szinkronosan is folytatódjon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Június 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 17. Haláli Hullák Most kezdtem el nézni, hát ez nagyon jó sorozatnak néz ki Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Június 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 19. Dexi üzent a rajongóknak. http://www.youtube.com/watch?v=Y-IXnlkgUwQ Ez alapján nagyon keménynek ígérkezik a következő szezon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Június 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 19. De jó kis üzenet Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Június 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 19. Dexi a végén még egy igazi állat lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2011. Június 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 19. Game of Thrones 9 Ahogy a közepe felé kezdett leülni, olyan szenzációs lett mostanra. Nagyon örülök, hogy ma néztem meg, mert igy legalább nem kell sokat várni a következő részre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Június 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 20. http://www.youtube.com/watch?v=SwvtkirHz5s Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Június 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 20. Camelot A végére elég jól felnőtt a többi hasonszőrű társához, de sajnos még így is gyenge láncszem marad. A második évadra nem árt ha összekapják magukat a készítők, mert szerintem a Starz nem engedheti meg magának, hogy a Spartacus után egy gyenge folytatást hozzon a Camelotnak. Potenciál pedig van a soriban. Végre adtak a brutalitásnak és Arthur fejlődésének, bár mintha a kiképzésére nem fordítottak volna kellő időt, ezért elég hiteltelen, hogy most mennyire is aprította a jónépet. Az apáca lefejezése időszerű volt már, míg Leontes halála várható fordulat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Június 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 20. Remélem inkább Királyok csatája lesz a második évad címe. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2011. Június 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 20. Remélem inkább Királyok csatája lesz a második évad címe. Mivel a Game of Thrones a sorozat címe, legfeljebb alcímként fognak a többi könyv címei szerepelni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Június 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 20. Mivel a Game of Thrones a sorozat címe, legfeljebb alcímként fognak a többi könyv címei szerepelni. Pedig jobb lenne, ha minden évad címe megegyezne a könyvekével. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Június 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 20. Got utolsó rész Nagyon tetszett a vége Bejövős ez a végződés Havas Jontól sem vártam, hogy valóban meglép. Kár, hogy Sansa nem tudta lelökni Joffrey-t, de ki tudja, mi lesz még később. Ami durva, hogy Arya pedig északra tart Robert király fiával, a kovács sráccal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2011. Június 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 20. Pedig jobb lenne, ha minden évad címe megegyezne a könyvekével. Szerintem nem számítana semmit. És amúgy nem is szokás sorozatoknál a címet évadonként változtatni. Pl: Prison Break esetében vicces is, mert a negyedik évadban már semmilyen börtönből nem szöknek (sőt a másodikban sem), annak ellenére, hogy a cím ezt sugallja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Június 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 21. Szerintem használni kellett volna hozzá a könyvsorozat összefoglaló címét, A tűz és jég dalát. Ehhez kapcsolódóan egy megjegyzés: Valószínűleg a tűzzel és jéggel a sárkányokra és a Falra céloz az író, vagyis ezek vannak "főszerepben", persze a sok kavarás mellett, vagy inkább felett. Szerintem a legvégére simán lehetne Danyból királynő a Hét királyságban Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Június 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 21. Got utolsó rész Nagyon tetszett a vége Bejövős ez a végződés Havas Jontól sem vártam, hogy valóban meglép. Kár, hogy Sansa nem tudta lelökni Joffrey-t, de ki tudja, mi lesz még később. Ami durva, hogy Arya pedig északra tart Robert király fiával, a kovács sráccal. Trónok harca A könyv végét is jól visszaadták. A könyvben eredetileg Sansa csak öngyilkosságot fontolgatott, nem akarta lelökni Joffrey-t. Az viszont nem tetszett, hogy belenyúltak egy jelenet erejéig a következő könyvbe, a Királyok csatájába, a Trónok Harca végén Arya még Királyvárban volt. Így lelőttek egy poént előre nekem. A következő évad kezdetéig megpróbálom elolvasni a Kardok viharát is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Június 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 21. Trónok harca A könyv végét is jól visszaadták. A könyvben eredetileg Sansa csak öngyilkosságot fontolgatott, nem akarta lelökni Joffrey-t. Az viszont nem tetszett, hogy belenyúltak egy jelenet erejéig a következő könyvbe, a Királyok csatájába, a Trónok Harca végén Arya még Királyvárban volt. Így lelőttek egy poént előre nekem. A következő évad kezdetéig megpróbálom elolvasni a Kardok viharát is. Eszembe jutott, hátha ő maga akar leugrani, de a lelökési szándék valahogy jobban kijön. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2011. Június 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 21. Eszembe jutott, hátha ő maga akar leugrani, de a lelökési szándék valahogy jobban kijön. Nekem meg az jött le, hogy egy Dugovics Titusz-féle műugrásra készül Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Június 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 23. Falling Skies-t valaki látta? Most ment az első 2 rész Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.