MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 20. Úgy is lesz új. Nekem még mindig fura néha ez a doki. Tudom Szerintem ez kicsit az ízlések és pofonok kategóriája Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 20. Olvastam erről pletykaszinten (vagy inkább rajongói találgatások szintjén), hogy elvileg 12-szer tud regenerálódni, de mivel River felhasználta az összes regenerációs energiáját, hogy megmentse, ezért többször tud regenerálódni. Na most, hogy ebből bármi igaz-e, remélem, a többiek tudják. Egyébként ragaszkodjon is a mostani megvalósulásához, mivel nagyon szeretem nézni ezt a Doctort Eredetileg úgy volt, hogy csak tizenkétszer tud regenerálódni, tehát tizenhárom Doktor (vagy bármilyen Idő Lord) lehet össz-vissz. Ezt a régi Doctor Who epizódok egyikében-másikéban említették. Gondolom akkor még nem gondoltak arra, hogy a sorozat ilyen sokáig kitart és hamarosan eléri a bűvös 12. regenerálódását (gyakorlatilag már a tizenegyediknél jár, hiszen a tizedik Doki kétszer regenerálódott). Aztán jött a 11. Doktor, és a Sarah Jane Adventure-ben kijelentette, hogy 407-szer tudnak regenerálódni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 20. Akkor gyakorlatilag halhatatlan. Ez sok mindent előrevetíthet a doctor kilétét illetően... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 20. Köszi Dzséjt, akkor ezt jegyzem meg. Na de hogy ez a szám hogyan jött ki, azt se fogjuk megtudni soha. Ody, valóban felvethet néhány kérdést, de azért nem egészen halhatatlan. Ha nem cselezi ki a Teselectával a Silence-t, akkor a Silencio tónál meghalt volna. Vagy végül is szinte halhatatlan, de nem elpusztíthatatlan. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 20. Hát nem egyszerű megölni, az fix. Lényegében, egy Idő Lorddal csak úgy lehet végezni, ha megölik, mielőtt elindulna a regeneráció, vagy az alatt. Vagy megtagadja, illetve meggátolják a regenerációt. Esetleg még talán, ha fizikailag radikálisan leamortizálódik, értem ezalatt, hogy cafatokra szakad. Szerintem ilyen helyzetben sem nagyon regenerálódik (bár ez megfelel annak, hogy meghal, mielőtt elkezdődik a folyamat). Az öregség is csak az utolsó regeneráció után jöhet szóba. Bár mit jelent öregnek lenni egy olyan fajnál, ami alapjáraton több száz évig él, e mellett még regenerálódni is képes, össze-vissza utazik az időben (vajon a kora miben van megadva, TARDIS fedélzeti időben? ), slusszpoénban pedig akármilyen korú lehet (legalábbis külsőleg). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 20. Tényleg ő lehet "Isten"? Nem lepődnék meg, ha az Univerzumunk teremtésével hoznák a végén összefüggésbe. És hogy miért is? Mert ez ütne igazán. Közben megnéztem a Sherlock második évadának első részét! Fantasztikus volt! Moffat tud valamit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 20. Olyan jó így hazajönni 2 napos pihi után hogy 3 oldalnyi DW komment vár. XD Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 20. Tényleg ő lehet "Isten"? Nem lepődnék meg, ha az Univerzumunk teremtésével hoznák a végén összefüggésbe. És hogy miért is? Mert ez ütne igazán. DW Szerintem az elég gagyi lenne. Úgy értem, megmentette már az időt, újraindította a világegyetemet, szóval már most isteni képességei vannak, ezután ezt kijelenteni róla nekem olyan snassz lenne. Plusz, ha ő a teremtő, attól miért retteg ennyire ettől az igazságtól? Minden arra utal, hogy amit tett, az egy olyan bűn, amihez képest az Idő Lordok kitörlése az időből, a dalekok többszöri kipusztítása, és a többi horribilis tette, p*csafüst. Az inkább ütne, ha kiderülne, hogy ő a Sátán. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 20. Tennantól nekem is nehéz lesz elszakadni, mert nagyon megkedveltem, persze ehhez kellett pár évad. Ami a kiegészítőket illeti: aranyosak. A Water From Mars pedig nagyon tetszett. Gondolom ez a fontosabbikak közé tartozott. Hamarosan megnézem az utolsó két részt ebből az évadból, és akkor jöhet az 5.! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 20. Tényleg ő lehet "Isten"? Nem lepődnék meg, ha az Univerzumunk teremtésével hoznák a végén összefüggésbe. És hogy miért is? Mert ez ütne igazán. Ebben a kérdésben egyetértek Dzséjttel annyiban, hogy snassz volna. Moffat biztosan valami olyat talált ki, amire rajta kívül senki sem gondol Valami nagyon szimpla és briliáns lesz (mint pl. a Vashta Nerada és a Wepping Angels lények, tulajdonképpen semmi szörnyszerű, stb. nincs bennük, semmi extra, mégis a frász jön az emberre, miattuk gondolom azt, hogy Moffat képes lesz valami hétköznapiasat, egyszerűt, de valami briliánsat írni). És persze olyat, ami után folytatódhat a Doctor sztorija Azt is el tudom képzelni, hogy a válasz a környezetét nem is fogja érinteni annyira, mint azt elsőre gondolhatnánk. Tennantól nekem is nehéz lesz elszakadni, mert nagyon megkedveltem, persze ehhez kellett pár évad. Ami a kiegészítőket illeti: aranyosak. A Water From Mars pedig nagyon tetszett. Gondolom ez a fontosabbikak közé tartozott. Hamarosan megnézem az utolsó két részt ebből az évadból, és akkor jöhet az 5.! Ez így van, mindig nehéz egy kicsit elszakadni az előző Doctortól, nekem a kilencestől is nehéz volt, pedig ő csak egy évadban szerepelt. Kolléganőm is nekiállt az ötödik évadnak pár napja, az első rész után annyit mondott a tizenegyesre, hogy egy idióta De ismerve a csajt, neki is be fog jönni egy idő után a tizenegyes. Na majd holnap reggel megértekezem vele. Most vagyok túl az egyik The end of time-on, jöhet a folytatás, aztán nekem is ötödik évad ismét (habár az ötödikből már több részt is visszanéztem közben ). Egyáltalán nem volt haszontalan a nyár folyamán még egyszer végignézni, néha komplett jelenetsorok estek ki a fejemből. Nem jó ezt a sorozatot darálni (bár csak a második hármast néztem kicsit gyorsabban a vizsgák után), bonyolult annyira, hogy kelljenek a visszanézések. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 20. Miss... nagyon örülök a DW fanságodnak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 20. Nem jó ezt a sorozatot darálni (bár csak a második hármast néztem kicsit gyorsabban a vizsgák után), bonyolult annyira, hogy kelljenek a visszanézések. Én is pont ezt mondom mindig! Ez nem dara sorozat, ráadásul sokat kell vele foglalkozni, hogy igazán üssön. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 20. Miss... nagyon örülök a DW fanságodnak Köszi Én is pont ezt mondom mindig! Ez nem dara sorozat, ráadásul sokat kell vele foglalkozni, hogy igazán üssön. Emlékszem rá, hogy valamikor írtad, bár nem annyira régen volt. Na most mi foglalkozunk vele itt elég sokat Igazából az itteni fórumosokkal lehet a legjobban kidumálni (mint sok minden mást is néha), ismerjük egymást már egy ideje. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 20. Nagyban hasonló az ízlésünk az biztos. Így aztán végképp élvezetes lehet ilyen dolgokról beszélni. Bár ha nekem valami nem jön be, biztos nem rejtem majd véka alá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 20. Igen. Sajnos én is ezt érzem: sok dolog, főleg a Dalekok ilyen-olyan felbukkanása esetén, komplikált, és egyszeri nézéssel nem feltétlenül esik le. Apropó: Tudom, hogy ez ilyen retro dolog, de ezek a Cybermanek meg a Dalekok igazán kikophatnának. Elég uncsi, hogy újra és újra előkerülnek... főleg, mert ezerszer ki lett már mondva (most a dalekokra gondolok), hogy ők az Utolsók. De tényleg. De becsszó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 20. Igen. Sajnos én is ezt érzem: sok dolog, főleg a Dalekok ilyen-olyan felbukkanása esetén, komplikált, és egyszeri nézéssel nem feltétlenül esik le. Apropó: Tudom, hogy ez ilyen retro dolog, de ezek a Cybermanek meg a Dalekok igazán kikophatnának. Elég uncsi, hogy újra és újra előkerülnek... főleg, mert ezerszer ki lett már mondva (most a dalekokra gondolok), hogy ők az Utolsók. De tényleg. De becsszó. Hát a Moffat-érában ez picit változni fog, de sajnos spoiler lenne elárulni hogy hogyan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 20. Egyébként a spoiler szóról másnak is a DW fog eszébe jutni jó hosszú időn át? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 20. DW Cybermanok a 4. évadig Mondjuk ha jól tudom, a Cybermanokat sosem irtották ki, csak a párhuzamos világból jötteket. Miss: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 21. DW 4. évad vége A történet megint kicsit ciki volt, de a Doktor karaktere miatt fontos rész volt a lezárás. Nem érzitek úgy, hogy a 10. doktor a végére egy kissé... emberivé vált? Talán azért, mert tényleg túl sokáig élt? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 21. Donát: Szerintem nem kicsit volt ciki, sajnos jobban nyűglődtem vele tegnap este, mint ahogy emlékeztem rá az első nézésről, persze a vége kivétel. Utána gyorsan megnéztem az 5/1 rész elejét és végét (mivel már amúgy is láttam kb. háromszor ezt az epizódot, az egészre már nem maradt időm), hogy kicsit feledtesse. A Doctor karaktere egyébként is nagyon emberi, hiába idegen, szóval talán nem ezt mondanám rá. Belefáradt ebbe a létezésébe, meg talán egy picit az író sem volt már a topon, ahogy az utolsó részeket lezavarták. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 21. Közben megnéztem a Sherlock második évadának első részét! Fantasztikus volt! Moffat tud valamit. Nekem az a kedvenc Sherlock részem abból a sorozatból Donát: Akkor még egész jól átvészelted ezt a nagy évad és éra zárót. Én itt majdnem feladtam Egyébként van egy elmélet az átváltozással kapcsolatban ami nekem egész megtetszett: az ugye látszik hogy a tízes nagyon másképp áll hozzá a halálhoz mint a korábbiak. Valaki felvetette, hogy az előző Doktorok -így a kilences is- a barátai társaságában változott át, ezért kvázi megjátszotta magát, mintha semmi baj nem lenne, nehogy bepánikoljanak a körülötte lévők. Most viszont a Tizestől látjuk először az öszinte reakciót a regenerálódásra. És egy kicsit más: Breaking Bad Második évad közepén vagyok és nagyon tetszik (alapvetés: egy kémai tanár megtudja hogy gyógyithatatlan tüdőrákja van, erre drog-készitéssel probál pénzt szerezni a hamarosan magára maradó családjának). Ritka, de nincs egy adott tempója a sorozatnak: hol lassú karakter-dráma, hol pedig adrenalin-pumpáló gengszterfilm. Attól függően hogy merre halad a cselekmény. Tetszik, hogy az írók nem égnek "fordulat-lázban". Nincs minden ötödik percbe beszuszakolva valami óriási csattanó és részben ennek is köszönhető szerintem hogy minden most futó sorozatnál életszagúbb a hangulata. Viszont ha évadról évadra igy fog nőni a tét, akkor nagyon kiváncsi vagyok hogy hova fog ez kilyukadni az ötödik évadra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 21. Viszont ha évadról évadra igy fog nőni a tét, akkor nagyon kiváncsi vagyok hogy hova fog ez kilyukadni az ötödik évadra. Hehe ne tudd meg. De úgyis megfogod, mert zseniális a sorozat. A Son of Anarchy mellett ez a kedvenc karakterdrámám. És hát a végére, überdurva az egész. Én úgy vettem észre az összes évadnál, hogy nagyon lassan indul be, szépen építkezik, és a végén a képedbe durrant egy hatalmasat. A 4. évadzáró az egyik legjobb amit valaha láttam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 21. Én vagyok az egyetelen, akinek nem volt semmi baja az előző éra utolsó két részével? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 21. Én vagyok az egyetelen, akinek nem volt semmi baja az előző éra utolsó két részével? Nyugi én is imádtam a Mestert és az őrült tervét, terveit, ahogy az összes dokinál imádtam a Mestert. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 21. Én vagyok az egyetelen, akinek nem volt semmi baja az előző éra utolsó két részével? Nem, mivel a kolléganőmnek sincs velük semmi baja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 21. DW 4. évad vége Nem érzitek úgy, hogy a 10. doktor a végére egy kissé... emberivé vált? Talán azért, mert tényleg túl sokáig élt? Nekem inkább a megkeseredett, begubózott, besavanyodott, életunt jelzők jutnak róla az eszembe. Donát: Akkor még egész jól átvészelted ezt a nagy évad és éra zárót. Én itt majdnem feladtam Egyébként van egy elmélet az átváltozással kapcsolatban ami nekem egész megtetszett: az ugye látszik hogy a tízes nagyon másképp áll hozzá a halálhoz mint a korábbiak. Valaki felvetette, hogy az előző Doktorok -így a kilences is- a barátai társaságában változott át, ezért kvázi megjátszotta magát, mintha semmi baj nem lenne, nehogy bepánikoljanak a körülötte lévők. Most viszont a Tizestől látjuk először az öszinte reakciót a regenerálódásra. Ez nem rossz elmélet, bár nekem annyira nem jön be, úgy értem, ha nem akar meghalni, az egy dolog, de ő nem csak ezen görcsölt. Megpróbált fix pontokat átírni, mert ő az utolsó Idő Lord, eltaszította magától a barátait, stb. A haláltól való félelme az természetes, hisz minden élőlény fél attól, még ha a Doktor ilyen mufurc módon ki is játssza azt. A tizenegyedik sem véletlen igyekszik mindenféle módszerrel elkerülni a regenerálódást. A kilencedik meg olyan gyorsan regenerálódott, hogy igazán felfognia sem maradhatott ideje. Szerintem a tizedikkel az volt a baj, hogy őt előre figyelmeztették. Túl sok ideje maradt előtte, így túl sokat agyalhatott ezen. A "többiek" hirtelen "haltak". 11. Doktor Talán pont ennek a hatása, hogy mikor a tizenegyedik inkarnációjában idő előtt rájött, hogy meg fog halni, ugyanúgy nekiállt az időt húzni, de mikor rájött, hogy eljött az idő, beletörődött. Aztán persze jött a lehetőség, hogy átverje a halált, ami a tizediknek nem volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 21. Hát lehet abban valamit, amit írtok. De a korábbi Doktor viselkedéstől azért eléggé gyökeresen eltért, amit itt láttunk (bár én ugye csak egy regenerálódást láttam.) De lehet abban valami, hogy rágörcsölt a halálra. Ugyanakkor az, amit pl. a Marson tett, egyértelműen emberi vonás volt: Donna akarta úgy felülírni Pompeit, mint a Doktor a marsi eseményeket. Erre + a halálfélelemre gondoltam, mikor az emberi vonásokra utaltam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 22. A haláltól való félelme az természetes, hisz minden élőlény fél attól, még ha a Doktor ilyen mufurc módon ki is játssza azt. Végül is eltekintve a megmaradó emlékektől, stb. a teljes lénye meghal, soha többé nem lesz már ugyanolyan. Mert az emlékek egy dolog, de egy lény nem csak emlékekből áll, így szerintem jogos a Doctor halálfélelme is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 22. (szerkesztve) Jaaaaaj már nagyon közel van! Új Doki előzetes!! Out of 10...11. Mit gondoltok, láttunk már a power of three-ből részletet? Amúgy ez Canton Delaware hangja. http://www.youtube.com/watch?v=fNHEEZ_I74U Szerkesztve: 2012. Augusztus 22. - kudar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 22. Szegény Canton a hangjával eléggé elvágja a hangulatot: szerintem teljesen fölösleges ez az alá szöveg bár valamiért az amerikai elözetesekbe szeretik az ilyet. Az előző elözetes hangulatosabb volt, de azért érdekesek az új jelenetek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.