Ugrás a kommentre

Sorozatok

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)
  2016. 04. 30. - 10:05, Darth Revan9 írta:

Ennek örülök. Ez még engem is érdekelne.

Ha érdekel a karakter akkor érdemes lenne megnézned a Daredevil második évadját, ugyanis ott a Megtorlónak prominens szerepe van, és szerintem nem merész kijelenteni, hogy a karakter eddigi legjobb adaptációja mozgóképen - arról nem is beszélve, hogy az ott bemutatott karaktert viszi majd tovább az érkező sorozat is.

(Viszont akkor már ajánlanám a DD első évadját is, mivel véleményem szerint az eddigi legjobb képregényt adaptáló sorozat, illetve nem árt ismerni az alap karaktereket, ha belevágsz a második évadba).

Nem is hosszú sorozat -13 rész évadonként- és végig pörgős, akció dús, de emellett a drámai oldal sincs hanyagolva (de nincs is túlzásba víve, mint az Arrow utóbbi pár évadjában).

Szerkesztve: - Nabopolasszar
Hozzászólás ideje:
  2016. 04. 30. - 8:34, Dzséjt írta:

Nem szükséges, hiszen egy komplett sorozatot jelentettek be rá. Ez nem spoiler, ez egy tény, amit egyféleképpen lehetne kikerülni innentől: kihúzza az embert a falból a net és a tévékábelt. :) Ennyi erővel tegyük spoiler mögé, hogy van Daredevil 2. évad, hiszen ezek szerint Daredevil nem halt meg az elsőben. Spoiler alert! :)

Amúgy meg, lehet ám előzménysorozat is. ;)

Tudom, ezért nem is rakattam be mögé. Csak sajnálom, hogy még nem tudtam befejezni a sorozatot a bejelentés előtt.

Most láttam az Arrow 3/17-et.

Spoileres tartalom megtekintése

Szerkesztve: - Darth Cupsy
Hozzászólás ideje:
  2016. 04. 30. - 10:28, Nabopolasszar írta:

Ha érdekel a karakter akkor érdemes lenne megnézned a Daredevil második évadját, ugyanis ott a Megtorlónak prominens szerepe van, és szerintem nem merész kijelenteni, hogy a karakter eddigi legjobb adaptációja mozgóképen - arról nem is beszélve, hogy az ott bemutatott karaktert viszi majd tovább az érkező sorozat is.

(Viszont akkor már ajánlanám a DD első évadját is, mivel véleményem szerint az eddigi legjobb képregényt adaptáló sorozat, illetve nem árt ismerni az alap karaktereket, ha belevágsz a második évadba).

Nem is hosszú sorozat -13 rész évadonként- és végig pörgős, akció dús, de emellett a drámai oldal sincs hanyagolva (de nincs is túlzásba víve, mint az Arrow utóbbi pár évadjában).

Köszi, meglátom mi lesz. Daredevil azok közé tartozik, akik kevésbé mozgatnak meg.

Hozzászólás ideje:
  2016. 05. 01. - 11:06, Darth Revan9 írta:

Köszi, meglátom mi lesz. Daredevil azok közé tartozik, akik kevésbé mozgatnak meg.

Engem sem érdekelt a karakter addig, míg meg nem néztem a sorozatot, szóval vágj bele.

Hozzászólás ideje:

GoT 6/2 Wow...

Végső soron nem említették, hogy mégis mire jó. Bár az évad vége alapján még témánál fogunk maradni, biztosan meg lesz magyarázva.

Szerkesztve: - Merr-Sonn
Hozzászólás ideje:
  2016. 05. 02. - 9:06, Darth Cupsy írta:

Daredevilről jut eszembe:

GoT

Egynek elment...

Szerk.: mondjuk azt bánom, hogy az északi urak bemutatását már nem kezdték el az előző évedban (pedig lett volna rá alkalmuk csak könyvhűbbnek kellett volna maradniuk), most meg hirtelen nagyon fontosak lettek

Hozzászólás ideje:
  2016. 04. 25. - 9:49, Fulcrum írta:

GoT

Ez nagyjából bejött.

2016. 04. 25. - 11:15, Fulcrum írta:

2 hét múlva

Van egy tippem Melisandre-vel kapcsolatban.

Ez viszont 100%ba ült.

Hozzászólás ideje:
  2016. 05. 02. - 11:35, Nabopolasszar írta:

GoT

Egynek elment...

Szerk.: mondjuk azt bánom, hogy az északi urak bemutatását már nem kezdték el az előző évedban (pedig lett volna rá alkalmuk csak könyvhűbbnek kellett volna maradniuk), most meg hirtelen nagyon fontosak lettek

Na Donát aki csak a spoileren kivüli részeket olvassa most biztos azt gondolja, hogy közepes rész volt :P Nagyszerű epizód volt, második rész létére jó pár emlékezetes jelenettel. Ha tartják ezt a tempót nem semmi évad elé nézünk.

Hozzászólás ideje:
  2016. 05. 02. - 21:37, Bomarr írta:

Hozzászólás ideje:
  2016. 05. 02. - 22:49, Nabopolasszar írta:

GoT

Szerkesztve: - Fulcrum
Hozzászólás ideje:
  2016. 05. 02. - 21:37, Bomarr írta:

Na Donát aki csak a spoileren kivüli részeket olvassa most biztos azt gondolja, hogy közepes rész volt :P Nagyszerű epizód volt, második rész létére jó pár emlékezetes jelenettel. Ha tartják ezt a tempót nem semmi évad elé nézünk.

Pontosan. :D Amúgy tegnap befejeztem az 5. évadot, szóval ma már jönnek az új részek! :yeah:

Hozzászólás ideje:
  2016. 05. 03. - 9:21, Fulcrum írta:

GoT

Szuper :D

Egy kis összefoglalás és vélemény észak urairól és eddigi szerepükről, és hogy szerintem mit javíthattak volna ezen a sorozatban

Hozzászólás ideje:
  2016. 05. 03. - 17:15, Nabopolasszar írta:

Egy kis összefoglalás és vélemény észak urairól és eddigi szerepükről, és hogy szerintem mit javíthattak volna ezen a asorozatban

Hozzászólás ideje:
  2016. 05. 03. - 17:36, Fulcrum írta:

Könyv spoiler

Hozzászólás ideje:

GoT - Északi házak

Hozzászólás ideje:

GOT 6x02

Brutálisan ütős volt. Nagyon most nem folynék bele.

Hozzászólás ideje:

Agent Carter 2. évad

Az 1. évadnál szerintem sokkal jobb lett, de a Jessica Jonesnál is lényegesen jobban lekötött. Bár fordulatok terén nem ért sok meglepetés, a sztori érdekes volt, és a karakterek is kedvelhetőek. Összességében kellemes 10 részes kikapcsolódás kémkalandokkal és a Marvel-féle sci-fi/fantasy elemekkel keverve. Egy nézést bőven megért. Nem tudom, van-e esély 3. évadra, de a befejezés alapján a készítők bíztak a lehetőségben.

Hozzászólás ideje:

GoT 6x02

Ez nagyon király rész volt. Míg az előzőnél néhány ponton húztam a számat, itt most semmire sem lehetett panasz. Majdnem olyan jó 2. rész volt, mint a 4x02, ahol ugye

Na de akkor az aktuális részről:

Az északi házakról:

A Lannister- vagy a Tyrell-vazallusok sokkal inkább hiányoz(hat)nak a sorozatból, az öreg Tarly mellett a könyvekben sokat emlegették a fontos kikötőt birtokló Redwyne-famíliát is.

Hozzászólás ideje:

GoT 6/2

2016. 05. 05. - 0:02, Darth Sky írta:

Agent Carter 2. évad

Az 1. évadnál szerintem sokkal jobb lett, de a Jessica Jonesnál is lényegesen jobban lekötött. Bár fordulatok terén nem ért sok meglepetés, a sztori érdekes volt, és a karakterek is kedvelhetőek. Összességében kellemes 10 részes kikapcsolódás kémkalandokkal és a Marvel-féle sci-fi/fantasy elemekkel keverve. Egy nézést bőven megért. Nem tudom, van-e esély 3. évadra, de a befejezés alapján a készítők bíztak a lehetőségben.

Ez nekem is jobban tetszett, mint az első évad. Különösen a mellékkarakterek jöttek be igazán. Anna Jarvis, vagy a régiek közül Howard Stark (én őt jobban bírom, mint a fiát), persze nekem még mindig Mr. Jarvis a kedvenc szereplőm. Ilyen jó kis tingli-tangli limonádé sorozat volt ez, sajnálom, ha vége lesz... úgy hallottam, hogy van rá esély, mert a főszereplő Hayley Atwell főszerepet kapott egy másik ABC-s sorozatban és lehet itt nem folytatja.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.