Ugrás a kommentre

SW képregények

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Star Wars: Darth Vader — 5 issues a year

[second story arc, Darth Vader and the Ghost Prison, due to conclude September - can now expect third arc next year]

Na, elvileg ezt mondták még nyáron. Sajnos most nem tudom eldönteni, hogy 2013-ban számíthatunk-e egy újabb 5 részes Darth Vader and the .... képregényre, vagy pedig a beharangozott third arc a Purge: Tyrant's Fist lesz. Van egy olyan érzésem, hogy a 2 részes újabb Purge sztori nem az a bizonyos third arc, amit beígértek, hanem attól független.

A Purge sztorikat se lenne rossz TPB-ben kiadni, akkor nálunk is megjelenhetnének.

Hozzászólás ideje:

Egész jó volt a Birodalom vére. Kicsit talán tényleg gyors tempójúra sikerült. A sztori viszonylag egyszerű, mégsem lett unalmas.

Spoileres tartalom megtekintése

A rajz kellően szép lett, a kiadvány minősége előtt pedig le a kalappal. :clap:

Hozzászólás ideje:
  2012. 10. 07. - 18:03, Darth Sky írta:

Én lefordítottam anno, ami olyan lett, amilyen. Más verzióról nem tudok.

Rémlett hogy megjelent itt rajongói fordításban, azonban a fórumban való kereséssel nem sokra jutottam.

Esetleg ha megdobnál egy letöltő linkkel hálás lennék

Hozzászólás ideje:

Szerintem is kár. Jó sorozat volt, és még sok mindent ki lehetett volna hozni belőle. Nagyon biztos, hogy nem lesz folytatás? Ez is pont úgy ért véget, mint a Deluge: And the fight goes on... Azért a lehetőséget meghagyták szerintem. Én szívesen látnék még egy-két történetszálat belőle.

Hozzászólás ideje:

Az se rossz, sőt... Kíváncsi vagyok ezekre az ősi történetekre. Örülnék olyannak, ahol az első sötét jedikkel vívott harcot és a száz éves sötétséget mesélik el. Karness Muur, Xoxaan, Dreypa... az ő harcaikat a jedi renddel.

Hozzászólás ideje:
  2012. 10. 02. - 11:59, Rincewind írta:

Megjött a Birodalom Vére! Bár a Szukits oldalon írják, én nem néztem utánna a méretének, ezért kicsit meglepődtem, és talán csalódott is voltam egy csöppet, mert ugyanabban a dobozban adták, mint a könyveket. Azt reméltem, hogy a Semic által használt méretben fog megjelenni. Hazaértem, és észrevettem, hogy annyira nem is kicsi (eszembe is jutott, hogy a regények sem töltik ki az egész dobozt ^^) Összevetettem a Semicesel, és alig kisebb az egész. A kiadvány minősége hihetetlenül jó. Nagyon jó a papírja, és jó a fordítás is, gépelési hibát sem találtam. Az egyetlen, ami zavar az az ára. Kicsit kockázatos lépés ez a Szukitstól szerintem. A Semic utolsó különkiadása, A Sithek Aranykora, a maga 148 oldalas terjedelmével, 2007-ben 1295 Ft volt. Hasonló volt az Egmont által kiadott Klónok Háborúja képregény is, 92 oldallal, 2009-ben 1500 Ft-ért.

A mérete az omnibusokra emlékeztett, a terjedelme TPB, a könyborítós megoldást jobbnak találom, mert így nem gyűrűdik a széle. Az ára viszont megegyezik az amerikai TPB-k eredeti áraival.

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Ezt jó hallani. Amúgy mennyire zártkörűek ezek az összejövetelek? Csak tagok jelenhetnek meg, és vihetnek el egy képregényt, vagy bárki bemehet? És a második rész is februárban várható?

Szerkesztve: - Rincewind

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.