Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 5. ??? Hogyhogy? Ahoz ki kéne adni a korábbi Purge sztorikat is, nem? Ha ez lesz a harmadik Darth Vader, akkor megjelenik nálunk is. Dark Times-ból is elvileg kihagyják a 11-12-est. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 6. Most látom, hogy ez a Tyrant's Fist nem a harmadik beígért 5 részes Darth Vader szori, hanem egy új 2 részes Purge. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 6. Star Wars: Darth Vader — 5 issues a year [second story arc, Darth Vader and the Ghost Prison, due to conclude September - can now expect third arc next year] Na, elvileg ezt mondták még nyáron. Sajnos most nem tudom eldönteni, hogy 2013-ban számíthatunk-e egy újabb 5 részes Darth Vader and the .... képregényre, vagy pedig a beharangozott third arc a Purge: Tyrant's Fist lesz. Van egy olyan érzésem, hogy a 2 részes újabb Purge sztori nem az a bizonyos third arc, amit beígértek, hanem attól független. A Purge sztorikat se lenne rossz TPB-ben kiadni, akkor nálunk is megjelenhetnének. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 6. Egész jó volt a Birodalom vére. Kicsit talán tényleg gyors tempójúra sikerült. A sztori viszonylag egyszerű, mégsem lett unalmas. Jó, hogy végre láthattuk a Sith Császárt, de amennyire tudom, ez is csak az egyik tanítványának a teste. Exal Kressh felbukkanásán meglepődtem. Most láttam őt először, de azonnal egyértelművé vált, hogy Ludo Kressh leszármazottjáról van szó. Teneb Kelt egyelőre nem tudom hova tenni. Ahogy Féreggel bánt, kezdtem azt hinni, esetleg mégis lappanganak benne emberi érzések, de a kivégzésével ezt el is vetettem. A tervére egyébként kíváncsi vagyok a Császár kapcsán. A rajz kellően szép lett, a kiadvány minősége előtt pedig le a kalappal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 6. A Sith Császár tudtommal a Revan regényben feltűnik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 7. A TFU 2 képregény le lett fordítva magyarra? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 7. Én lefordítottam anno, ami olyan lett, amilyen. Más verzióról nem tudok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 7. Én lefordítottam anno, ami olyan lett, amilyen. Más verzióról nem tudok. Rémlett hogy megjelent itt rajongói fordításban, azonban a fórumban való kereséssel nem sokra jutottam. Esetleg ha megdobnál egy letöltő linkkel hálás lennék Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 7. A régi linket én se találom, de feltöltöttem újra... Az Erő elszabadul 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 7. Kösz! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
zilllosarkany Hozzászólás ideje: 2012. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 8. Köszi! És az első részt is meg van? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 8. Köszi! És az első részt is meg van? Feldobhatom ha kell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 8. Itt van az 1. részhez is, akit érdekel... Az Erő elszabadul Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
zilllosarkany Hozzászólás ideje: 2012. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 8. Köszi Szép munka Nagyon igényes Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 8. Az 1. rész nem az én munkám, csak a másodikat fordítottam én. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rincewind Hozzászólás ideje: 2012. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 11. Knight Errant - Escape #5 http://avaxhome.ws/comics/star_wars_-_knight_errant_-_escape_05_of_05_2012.html The Lost Tribe of The Sith - Spiral #3 http://www.general-files.com/do...(Fawkes-Empire).cbr.html Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 11. Tehát véget ért a Knight Errant, kár. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rincewind Hozzászólás ideje: 2012. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 11. Szerintem is kár. Jó sorozat volt, és még sok mindent ki lehetett volna hozni belőle. Nagyon biztos, hogy nem lesz folytatás? Ez is pont úgy ért véget, mint a Deluge: And the fight goes on... Azért a lehetőséget meghagyták szerintem. Én szívesen látnék még egy-két történetszálat belőle. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 11. Hát, sajnos a Dark Horse már bejelentette. Állítólag J. J. Miller most egy ideig olyan műveken akar dolgozni, amelyek inkább a sajátjai. De azt is mondta, lehet, hogy lesznek újabb Tales of the Jedi képregények. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rincewind Hozzászólás ideje: 2012. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 12. Az se rossz, sőt... Kíváncsi vagyok ezekre az ősi történetekre. Örülnék olyannak, ahol az első sötét jedikkel vívott harcot és a száz éves sötétséget mesélik el. Karness Muur, Xoxaan, Dreypa... az ő harcaikat a jedi renddel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2012. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 13. Megjött a Birodalom Vére! Bár a Szukits oldalon írják, én nem néztem utánna a méretének, ezért kicsit meglepődtem, és talán csalódott is voltam egy csöppet, mert ugyanabban a dobozban adták, mint a könyveket. Azt reméltem, hogy a Semic által használt méretben fog megjelenni. Hazaértem, és észrevettem, hogy annyira nem is kicsi (eszembe is jutott, hogy a regények sem töltik ki az egész dobozt ^^) Összevetettem a Semicesel, és alig kisebb az egész. A kiadvány minősége hihetetlenül jó. Nagyon jó a papírja, és jó a fordítás is, gépelési hibát sem találtam. Az egyetlen, ami zavar az az ára. Kicsit kockázatos lépés ez a Szukitstól szerintem. A Semic utolsó különkiadása, A Sithek Aranykora, a maga 148 oldalas terjedelmével, 2007-ben 1295 Ft volt. Hasonló volt az Egmont által kiadott Klónok Háborúja képregény is, 92 oldallal, 2009-ben 1500 Ft-ért. A mérete az omnibusokra emlékeztett, a terjedelme TPB, a könyborítós megoldást jobbnak találom, mert így nem gyűrűdik a széle. Az ára viszont megegyezik az amerikai TPB-k eredeti áraival. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rincewind Hozzászólás ideje: 2012. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 17. Most hétvégén jött ki a Jedi Visszatér magyar képregény. Kinek sikerült megkaparintania? Mit szóltok hozzá? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 18. Be vannak határolva az anyagi lehetőségei, úgyhogy ezt ki kell hagynom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 19. Jó volt a Lázadás 2. száma is. Jól halad a történet, érdekes. Kíváncsi lennék az előzményekre. Azt hiszem az az Empire 36-40. számában volt benne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Raven Hozzászólás ideje: 2012. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 19. Köszi! Most, hogy ez kikerült, már úton is a harmadik szám. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2012. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 20. Az Index.hu-n megjelent egy cikk a Fazekas féle Jedi visszatérről. Még 200 példány nem fogyott el a képregényből, majd esetleg februárban. A new hope! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rincewind Hozzászólás ideje: 2012. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 20. (szerkesztve) Ezt jó hallani. Amúgy mennyire zártkörűek ezek az összejövetelek? Csak tagok jelenhetnek meg, és vihetnek el egy képregényt, vagy bárki bemehet? És a második rész is februárban várható? Szerkesztve: 2012. Október 20. - Rincewind Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 20. Bárki bemehet, de van belépő. Sietned kell majd ott, mert már csak 200 db Fazekas-képregény maradt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2012. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 20. Valaki már a Fazekas féle Jedi visszatért árulta a vaterán és 10 ezer forintért vitték el. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 20. Valaki már a Fazekas féle Jedi visszatért árulta a vaterán és 10 ezer forintért vitték el. Aki ennyiért megvette, az meg is érdemli a sorsát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.