csoli1138 Hozzászólás ideje: Október 25. Hozzászólás ideje: Október 25. (szerkesztve) Igen, egy ortolannak semmi helye egy ilyen sorozatban, csak lábatlankodna itt nekünk. Szerkesztve: Október 27. - csoli1138 3 Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: Október 25. Hozzászólás ideje: Október 25. Megmondom őszintén, engem jelenleg leginkább Jude Law miatt érdekel ez a sorozat. De várom, hogy majd elvarázsoljon a történet is. 2 Válasz
Odumin Hozzászólás ideje: Október 25. Hozzászólás ideje: Október 25. 1 órával korábban, Dzséjt írta: Ez nem olyan elefánt (nem ortolan), hanem egy teljesen új fajú elefánt. Nos hát látszik, hogy egyáltalán nem követem az Alapszemélyzetet, mert ezen most igencsak meglepődtem. Válasz
IndianaAndrisSolo Hozzászólás ideje: Október 25. Hozzászólás ideje: Október 25. 2 órával ezelőtt, Dzséjt írta: Ez nem olyan elefánt (nem ortolan), hanem egy teljesen új fajú elefánt. Faját tekintve lehet, hogy nem, de érzetben egyértelműen Max Rebo-t idézi Neel figurája. Mindenki rá fog asszociálni. 2 órával ezelőtt, Odumin írta: Egyszerűen nem tudom elhinni, hogy ezt az elefántot megint elővették. Már a Jedi visszatérben is biztos voltam benne, hogy csak viccből rakták bele (pláne mint zongoristát). Szerintem az egyik legzseniálisabb űrlény-design-ja az SW-nek, én nagyon szeretem. A Star Wars-nak mindig is meghatározó részesei voltak a groteszk fura űrlények. Főleg talán az OT figuráira volt ez leginkább jellemző. Ez a Skeleton Crew a wolfmannel és a beharangozott Teek-kel egyértelműen erre játszik rá. Bár Neel inkább aranyos, cukiskodó, nem úgy, mint Max Rebo, aki egyszerre volt aranyos és lidérces figura. 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Október 25. Szerző Hozzászólás ideje: Október 25. 30 perccel korábban, IndianaAndrisSolo írta: Faját tekintve lehet, hogy nem, de érzetben egyértelműen Max Rebo-t idézi Neel figurája. Mindenki rá fog asszociálni. Eddig én is abban a hitben éltem, hogy ez a Max Rebo faja (tényleg ő most meghalt a Mos Espai robbanásban? ). Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: Október 25. Hozzászólás ideje: Október 25. (szerkesztve) 5 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Eddig én is abban a hitben éltem, hogy ez a Max Rebo faja (tényleg ő most meghalt a Mos Espai robbanásban? ). Én is ezt gondoltam. Nem a TBoBF-ban is látható. Szerkesztve: Október 25. - Darth Cupsy Válasz
IndianaAndrisSolo Hozzászólás ideje: Október 25. Hozzászólás ideje: Október 25. 10 perccel korábban, Ody Mandrell írta: tényleg ő most meghalt a Mos Espai robbanásban Cupsy, te a bárkára gondolsz, hogy ott nem halt meg. De Ody meg a Mos Espa-i bárra gondol, ami a TBoBF 6. részében robban fel. Szerintem szándékoltan nem Rebo játszik abban a jelenetsorban, nem látható ott, szóval már a második robbantásos merényletet élte túl. 1 1 Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: Október 25. Hozzászólás ideje: Október 25. 9 perccel korábban, IndianaAndrisSolo írta: Cupsy, te a bárkára gondolsz, hogy ott nem halt meg. De Ody meg a Mos Espa-i bárra gondol, ami a TBoBF 6. részében robban fel. Szerintem szándékoltan nem Rebo játszik abban a jelenetsorban, nem látható ott, szóval már a második robbantásos merényletet élte túl. Igen, valóban a bárkára gondoltam. Valamiért elsiklott az agyam a "Mos Espai" szavak felett. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Október 25. Hozzászólás ideje: Október 25. (szerkesztve) 1 órával korábban, IndianaAndrisSolo írta: Faját tekintve lehet, hogy nem, de érzetben egyértelműen Max Rebo-t idézi Neel figurája. Mindenki rá fog asszociálni. Persze, ez nyilvánvaló és érthető, én sem asszociáltam másra és sokáig magam is ortolannak gondoltam. De pont ezért nem árt tudatosítani, hogy nem ugyanazon faj tagja. Kisebb eltérések miatt is kezdtek már hisztizni emberek (lásd Ahsoka lekku mérete), itt meg azért elég méretes eltérések vannak, például a végtagok számában. És már látom lelki szemeim előtt, hogy ez is megkapja azt, hogy a készítők lesz*rták az ep6-ot, diznisítették az eladhatóság miatt az ortolánokat. Szerkesztve: Október 25. - Dzséjt 1 Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: Október 25. Hozzászólás ideje: Október 25. 1 órával korábban, Dzséjt írta: Kisebb eltérések miatt is kezdtek már hisztizni emberek (lásd Ahsoka lekku mérete) Jelen! 1 Válasz
Odumin Hozzászólás ideje: Október 25. Hozzászólás ideje: Október 25. (szerkesztve) 4 órával ezelőtt, IndianaAndrisSolo írta: Szerintem szándékoltan nem Rebo játszik abban a jelenetsorban, nem látható ott, szóval már a második robbantásos merényletet élte túl. Erről eszembe jut az illető, aki túlélte Hiroshimát és Nagasakit, és majd James Cameron csinál belőle egy filmet (Last Train), amint leadja az Avatart, azaz soha. Szerkesztve: Október 25. - Odumin Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Október 25. Hozzászólás ideje: Október 25. Vagy Violet Constance Jessop, aki stewardess volt az RMS Olympicen, amikor az ütközött a HMS Hawke-kal. Aztán hét hónappal később, szintén stewardessként dolgozott az Olympic testvérhajóján, az RMS Titanicon. Négy évvel később pedig a harmadik Olympic-osztályú gőzhajón, a HMHS Britannicon szolgált nővérként, amikor az aknára úszott és elsüllyedt az első világháború során. De azt hiszem, hogy kicsit elkanyarodtunk a Skeleton Crew-tól, úgyhogy kormányozzuk vissza a gőzöst a megfelelő irányba. 2 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: Október 26. Hozzászólás ideje: Október 26. 2024. 10. 25. - 17:32, IndianaAndrisSolo írta: Faját tekintve lehet, hogy nem, de érzetben egyértelműen Max Rebo-t idézi Neel figurája. Mindenki rá fog asszociálni. Szerintem az egyik legzseniálisabb űrlény-design-ja az SW-nek, én nagyon szeretem. A Star Wars-nak mindig is meghatározó részesei voltak a groteszk fura űrlények. Főleg talán az OT figuráira volt ez leginkább jellemző. Ez a Skeleton Crew a wolfmannel és a beharangozott Teek-kel egyértelműen erre játszik rá. Na vá-vá-vá! Lesz Teek? A harc az Endor bolygón-ból? Mármint az a faj? Akit szinkronban Uzsgyi-nak hívtak? Akkor már most aranyba foglalom az alkotók nevét! Ha a Blurrg faj után azt is újra láthatnám élőszereplősben, imádnám! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Október 27. Szerző Hozzászólás ideje: Október 27. Elvileg lesz, bár nekem nem rémlik ez a faj. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: Október 27. Hozzászólás ideje: Október 27. 1 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Elvileg lesz, bár nekem nem rémlik ez a faj. Ha jól tudom a neve Teek, annak akire én gondolok, a faj elnevezésével nem vagyok tisztában. Ő a kis kedvenc 1985-ből: Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: Október 28. Hozzászólás ideje: Október 28. https://www.pcguru.hu/hirek/a-kobor-alakulat-visszahozza-a-star-wars-univerzum-egyik-elfelejtett-fajat-kazuyam/89156 Sokkal nem lettem okosabb, de azért tessék. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Október 28. Szerző Hozzászólás ideje: Október 28. Pc guru? Jajjjj.... De azért köszi. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: Október 28. Hozzászólás ideje: Október 28. 5 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Pc guru? Jajjjj.... De azért köszi. Mióta @Dzséjt nem ott dolgozik a legalja oldal lett sw terén. Borzalom amit összeírkálnak. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Október 28. Szerző Hozzászólás ideje: Október 28. Igen, én is erre gondoltam. Ez azért korrektre sikerült, nincs benne fika. Talán mert a japán fickó írta. Igaz, @Dzséjt? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Október 28. Hozzászólás ideje: Október 28. Fogalmam sincs, nem ismerem, ő már utánam érkezett. Egy embert leszámítva (Bitropper) már senki sincs a PGO-nál az én időmből. Ezért, meg az új menedzsmentnek hála csúszott le nem csak SW, de minden téren. Én már nem is követem. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: Október 28. Hozzászólás ideje: Október 28. 2024. 10. 27. - 10:23, Ody Mandrell írta: Cuki falat. Amúgy igen. A dolga és a funkciója is egyben.. Neeeem, nem egészen. Ügyes húzásai voltak és a képessége is nagyon érdekes és hasznos és sokaknak új lesz az sw világában! Tényleg igazán örülök, hogy elővették! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Október 30. Szerző Hozzászólás ideje: Október 30. Lassan egy hónap van már csak vissza a sorozatig, de akkor csend és hullaszag van körülötte, mintha nem is létezne. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Október 30. Hozzászólás ideje: Október 30. Most azt mondom, hogy jövő szombatig csak kapunk valamit. Akkor lesz jelenése a Lucasfilmnek a Brazíliai D23-on. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Október 30. Szerző Hozzászólás ideje: Október 30. Valószínű jön valami akkor már. Muszáj berúgni a motort lassan. Mondjuk még egy sorozat se hagyott ennyire hidegen. Még a Resistance-t is jobban vártam. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Október 30. Hozzászólás ideje: Október 30. 1 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Lassan egy hónap van már csak vissza a sorozatig, de akkor csend és hullaszag van körülötte, mintha nem is létezne. Csak a szokásos Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Október 30. Szerző Hozzászólás ideje: Október 30. Mindenesetre a Disney-n kitették a főoldalra. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: Október 30. Hozzászólás ideje: Október 30. Miért nem reklámozzák jobban ezt a szériát? Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: Október 30. Hozzászólás ideje: Október 30. Decemberben fog jönni. Még ráérnek. Ha két hét múlva indul valami marketing-féle akkor sem vagyunk lecsúszva semmiről. 1 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Október 30. Hozzászólás ideje: Október 30. 2 órával ezelőtt, Darth Revan9 írta: Miért nem reklámozzák jobban ezt a szériát? Semmivel nem reklámozzák kevésbé, mint bármelyik másikat. Az Akolotusból se volt semmi a második trailerig Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.