Ugrás a kommentre

A Skeleton Crew sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

K*pják be, de tényleg. Milyen egy undorító egy dolog ez, hogy minden exkluzív? Se Andor előzetes, se az új Skeleton Crew előzetes... Azért ne már... 

A többi rajongó ennyire nem érdemel semmit? Mostantól mindenhová személyesen kell elmenni? Nevetséges.

Szerkesztve: - kdani20

Sebaj, majd ezt is elkaszálják, ha nem nézi senki. Mert ilyen zéró marketinggel nem fogja senki, ezt megsúgom nekik :lol: az Andort még valahol megértem, az még messze van (bár morci vagyok), de azt, hogy a kevesebb mint 1 hónap múlva érkező sorozat előzetesét sem teszik közzé, az nem más, mint színtiszta dilettanizmus

Szerkesztve: - Yoda József
Hozzászólás ideje:

Akkor adjanak ki egy még jobban vágottat, TV Spot hosszúságút, stb. De komolyan, gyakorlatilag zéró hírverés van a sorozat körül. Mintha maguk sem akarnák, hogy sikeres legyen

Hozzászólás ideje:

Na közben kiderült, hogy egy jelenetet mutattak be, nem volt új előzetes. A jelenet leírása spoiler gomb mögött olvasható, angolul. :)

Spoiler

The description:

It was a extended scene of that scene where the kids meet the pirates

The one where that guy asked "where did you two found Old Republic credits?"

After the pirates start confronting the kids about the credits, Wim throws that "meal" in the fire to cause a distraction

They start running away

Fern and KB are with a woman, she’s white and green

Wim and Neel find Fern and KB

The pirates are all around them

Then suddenly, SM-33 appears

He calls Fern "My Captain"

Fern says she’s not leaving without KB

Then Wim and Neel are like "(itt a szemöldökfelhúzós arcot képzeljétek el)"

And Fern says

"And the boys too..."

Then, SM-33 starts punching the shit out of all the pirates

He burns the face of a pig looking alien pirate

Not literally

More like what Negan did to Dwight in TWD, but more extreme and less graphic

Hozzászólás ideje:
2024. 11. 09. - 21:25, Yoda József írta:

Sebaj, majd ezt is elkaszálják, ha nem nézi senki.

Ezen nincs mit elkaszálni, mert úgy sejtem, eleve 1 évadosra tervezték.

2024. 11. 09. - 21:57, Ody Mandrell írta:

Évek óta tologatják, aminek fényében nem túl meglepő ez a mostani viselkedés.

Amúgy azért itt nagy tologatás olyan értelemben nem volt, hogy a sztrájk miatt változtattak a sorrenden (hiszen lassabban kellett kijönniük a dolgokkal, így is 2025-ben várhatóan csak egy szem Andor érkezik, max még mellé anim., és 26-ban nem is lesz valszeg élőszereplős sorozat), és kifejezetten ezt rakták a karácsonyi időszakra, ami frekventált. Jogos is, mert ez a gyerekeket, családot jobban targetáló sorozat az Acolyte-hoz képest. Szóval ez még lehetett volna egy nem feltétlenül a lesz.rást sugalló taktika. De ettől függetlenül persze erősebb marketing jó lenne, mert tényleg elég gyér a felhozatal. Lehet, hogy direkt kipróbálják, a kevés marketinggel is ugyanannyi embert érnek-e el. 

Hozzászólás ideje:
1 órával korábban, IndianaAndrisSolo írta:

Ezen nincs mit elkaszálni, mert úgy sejtem, eleve 1 évadosra tervezték

Ennek ellent mondanak a híresztelések. Majd meglátjuk mennyire lesz nyitott a vége

7 órával ezelőtt, Nute Gunray írta:

Amúgy azért sokatmondó, hogy ilyen fásultan, cinikus hangulatban - legalábbis többségünkben - rég vártunk már új SW-sorozatot, ha egyáltalán.

Ezt magamon is észrevettem, és egyáltalán nem örülök ennek. :( Sajnos az Acolyte "kasza" óta nálam eléggé lejtmenetben van a Disney/Lucasfilm.

Szerkesztve: - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje:
8 órával ezelőtt, Nute Gunray írta:

Amúgy azért sokatmondó, hogy ilyen fásultan, cinikus hangulatban - legalábbis többségünkben - rég vártunk már új SW-sorozatot, ha egyáltalán.

Szerencsére úgy látom jó páran vagyunk akik kifejezetten izgatottan várjuk ezt a sorozatot, mégha nem is irkáljuk be állandóan, hogy mennyire várjuk. Nem is gondolnám hogy feltétlenül a fanyalgók vannak többségben.

Hozzászólás ideje:

Szerintem is többen vannak akiknek tetszik, csak ők nem írnak. Ellentétben a hangos kisebbséggel.....honnan ismerős ez? :D Viszont mi nem fogjuk fikázni naphosszat, ha tényleg nem jön be. Mondjuk még így is elképzelhetetlennek tartom, hogy utáljam. Max. nem leszek oda annyira érte, mint a korábbi sorozatokért. 

Hozzászólás ideje:
9 órával ezelőtt, Nute Gunray írta:

Egy kis statisztika:

Az akolitust várva, annak premierje előtt 3 héttel már 28 oldalt kommenteltünk annak a főtopikjában.

Most ugyanennyire vagyunk a Skeleton Crew premierjétől, és mindössze 12 oldalnál járunk itt

Hozzászólás ideje:

Na jó, de azért azt is vedd figyelembe, hogy az Akolitust előbb is jelentették be (2020 december) és "picit" több volt a beszédtéma, míg ez a sorozat bejelentése villámcsapásként érkezett (2022. május) és az a kis leak, ami tavaly az Ahsokával együtt érkezett (és feltételezem, hogy a SC leakek akkoriban nem voltak igazak) mellett nem igen volt olyan téma, amely hosszas beszélgetéseket generált volna.

Hozzászólás ideje:

Oké, akkor az Akolitusból vonjunk le 6-7 oldalt, úgy se jobb :P

Pont ez a baj a Skeleton Crew-val, hogy nemhogy leakek sincsenek, de a Lucasfilm se túlbuzgó, hogy promotálja a sorozatot

Hozzászólás ideje:

Bennem azért kelt várakozást, mert eszembe juttatott egy régi érzést. Tudom, hogy már nem először említem a Harc az Endor bolygónt*, de nem csak a beharangozott Teek-ről és a már Rebelsben és Mandaloriban is debütált Blurrg-ről van szó.

Mikor a kis csoli 1988-90 környékén videókazin belökte a fent említett tékás 2 magnóval átmásolt kazettát, fogalma sem volt kánonról, talán egyszer kétszer látta az eredeti trilógiát, -a jedit tutira hangalámondással-, oly keveset tudott az egész világról, csak szárnyalt a fantáziája, hogy milyen lehet egy kaland egy másik galaxisban.

És akkor az említett film tartalmazott nyomokban star wars-t. Narancssárga-overálos hősködő tinit, az "erőt" kereső gonoszokat, de mellette olyan elemeket, mint anyu, apu, báty-húg testvérpár, iskola említése, altatódal, szóval valamit, ami nagyon földszerű, nagyon átérezhető volt akkor nekem. És még az öreg Noah története is ott van, aki egy Robinson szerű figura egy idegen világban.

Ütött. Szerettem.

Igen, keveset tudni A kóbor alakulatról, de olyan az érzésem, hogy most beleláthatok a star wars egy olyan ablakába, amit annak a régi filmnek köszönhetően csak résnyire lehetett kinyitni annó. Persze akkor legalább a fantáziám szárnyalt, most fenáll a veszélye a gyerekkor-rombolásnak.

De most úgy érzem, ezek a srácok a Coruscant-tól, hovatovább immár talán a birodalomtól is távol, akár lehettek Cindel osztálytársai, Mace (Towani) ismerősei a másik utcából.

Szóval NEKEM ez a sorozat egyelőre úgy tűnik a star wars egy olyan szegmensét fogja bővíteni, ami régi fantáziáim része és amiről nem hittem, hogy valaha bővülhet. Csendes vagyok itt mostanság, mert valóban nincs sok minden amiről beszélhetünk, de én nagyon várom, itt még az is lehet, hogy a legjobban közületek. Persze innen pofára is lehet esni. Ha egy évad nem bánom, csak legyen kerek.

Ó igen és külön nosztalgikus, hogy a karácsonyi időszakban jön, mert az érzés amit körülírtam tartalmaz egy kis narancsos-fahéjas haribo(ewok)mackós illatot is, határozottan emlékszem, hogy karácsony volt a régi panellakás 5. emeletén amikor azt* először láttam.

Hozzászólás ideje:

Ez igazi nosztalgia látásmód, és szívből kívánom, hogy teljesítse be a sorozat ezt a vágyadat. :) Egyik Ewok filmet se láttam a maga idejében, csak már felnőtt fejjel kezdtem el őket nézni, de a végéig sose jutottam.

OFF

Az Üzenet az Űrből című filmmel voltam így, amit anno a Star Wars utódjának tekintettem. Amikor megnéztem 30 évvel később, egy világ omlott össze benne. :D Ebből is látszik, hogy az SW valami különleges és időtálló mű lett!

Hozzászólás ideje:

Az a pletyka amibe én futottam bele pont arról szólt hogy a készitők egy évaddal számolnak, viszont a Disney csinálna belőle többet is ha sokan nézik. 

Ennek tükrében azt gondolnám hogy ha simán csak jól teljesit akkor is maradnak az egy évadnál. Átütötő siker esetén meg kipréselnek még többet.

Én nem bánnám ha egy évados lenne. Amolyan szines mellékvágánynak tünik. Tipikusan olyan koncepciónak tünik amiröl fölösleges lenne több bört lehúzni.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.