Ugrás a kommentre

A Skeleton Crew sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

3. epizód címe: Very Interesting, As An Astrogation Problem / Nagyon érdekes űrnavigációs probléma

Nem volt rossz rész. Picit gyorsnak éreztem a tempót, de ettől eltekintve a történet haladt tovább, érdekes jelenetek játszódtak le.

Szerkesztve: - Bence1997
Hozzászólás ideje:

Na most már csak írok én is egy kicsit :D

Azért sem nyilvánultam meg, mert érdemben én sem tudtam hova tenni a sorozatot. Nem mondom, hogy nem vártam, mert nem lenne igaz, de az sem lenne igaz, ha azt mondanám, hogy számoltam a napokat! Az első három rész alapján viszont azt kell mondanom, hogy az év kellemes meglepetése lett... kifejezetten élvezetes kis széria, jók a gyerek színészek is, a rejtély is, amit egyelőre még őriz a történet, Jude Law meg hát, .... na! Sejtettem, hogy jó lesz, mert kiváló színésznek tartom, de arra nem számítottam, hogy ennyire jó lesz! Nagyon tetszik minden eddig... a látvány, a sztori, a karakterek (megint egy érdekes és ütős új robot!!!) a zene, ez egy JÓ show! :) 

Akkor tenném le a hajam, ha Hondo megjelenne egy cameo erejéig, ha már kalózos a téma! :)

Hozzászólás ideje:
4 perccel korábban, Darth Riddick írta:

az év kellemes meglepetése lett..

Pontosan így érzem én is. Ebből megint lehet tanulni. Pl. azt, hogy előre nem szabad leírni egy SW sorozatot se. Még ha a marketing nem jön be, akkor se.

Hozzászólás ideje:
1 órával ezelőtt, Nute Gunray írta:

@Dzséjt, van egy írásod valamelyik topikban, ami tartalmazza a Wim által folyamatosan olvasott mese fordítását. Akkor nem volt időm elolvasni, most meg nem találom. Belinkeled nekem?

Az alján van.

Hozzászólás ideje:

Na immár 3 rész után, leírom nektek korai kétkedőknek ill. a "nem igazán várom" -csapatnak, hogy nagyon örülök, hogy kb mindenkinek tetszik a sorozat! 

Azt nem mondhatom, hogy "én megmomdtam!", hisz nem erről van szó, de én vártam és bíztam, és szerencsére nekem is tetszik! 

Hozzászólás ideje:

Nekem hányingerem van most már attól, hogy ezt kell lesnünk, hétről hétre hogyan teljesít egy olyan egyébként kimondottan jól sikerült sorozat, mint a Skeleton Crew, amit ha vette valaki a fáradságot és elkezdte nézni, akkor nagy arányban jónak tart. És ha csak az ünnepek alatt akarja valaki megnézni? Vagy majd jövőre? Akkor mi lesz? Ettől lehet még tök jó nézettségű hosszabb távon. Ez a kreativitás és a szórakoztatás halála, ez a dekára/nézőszámra menő rövidtávú méricskélés. Ami ráadásul azért sem teljesen fair, mert rengeteg új tartalom születik szinte hétről hétre, egyszerűen lehetetlen mindent azon a héten megnézni, amikor kijön, s ha valaki nem kimondottan SW fan, nem biztos, hogy elhúzná ezt időben. Lehet, hogy mivel belátható a hossza, inkább darálná majd a végén. 

Pontosan! Ezért is vélik sokan, köztük én is, hogy a streamingnél ez a rövidtávú nézettségkövetés idejétmúlt és téves módszer. Itt már nem vagy műsoridőhöz kötve, és nem kell abban az idősávban öt másik mainstream sorozattal versenyezned. Ráadásul sok esetben az egész évad elérhetővé válik azonnal, és van, aki egy nap alatt ledarálja (hovatovább, egy animációs sorozatnál egy este alatt le lehet tudni egy évadot), van, aki napi egyet néz, van, aki heti egyet. Mindhárom embernek egyformán tetszik, mégis csak azt veszik figyelembe, aki már az első nap ledarálta. Vagy az első héten. Így vagy úgy, az összkép nincs meg. És persze olyan is akad, aki meg akarja nézni, sanszos, hogy tetszeni is fog neki, csak a streamingnek hála már megteheti, hogy akkor nézi, amikor hangulata is van hozzá, és ez mondjuk fél évvel a premier után jön el.

Szerkesztve: - Dzséjt
Hozzászólás ideje:
2 perccel korábban, Dzséjt írta:

És persze olyan is akad, aki meg akarja nézni, sanszos, hogy tetszeni is fog neki, csak a streamingnek hála már megteheti, hogy akkor nézi, amikor hangulata is van hozzá, és ez mondjuk fél évvel a premier előtt jön el.

Early Access when? :D

7 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Tele van ez a lista húgy-szar sorozatokkal, nem lennék meglepve ha manipulált lenne.

Nem feltétlen, sajnos az emberek jelentős része szereti a szart, a TV műsor is, azért van tele celeb realitykkel, sima valóságshowkkal meg az isten tudja hányadik "sztár" felfedező műsorral, mert erre van kereslet. :para:

Szerkesztve: - Darth Cupsy
Hozzászólás ideje:
2024. 12. 13. - 20:10, Pildi írta:

Nekem hányingerem van most már attól, hogy ezt kell lesnünk, hétről hétre hogyan teljesít egy olyan egyébként kimondottan jól sikerült sorozat, mint a Skeleton Crew, amit ha vette valaki a fáradságot és elkezdte nézni, akkor nagy arányban jónak tart.

A Clone Warst 2013-ben lefújták és bejelentették, hogy már csak a "Lost Missions" lesz. Végül 2020-ban mégis jött záróévad. Szerintem fölösleges azon aggódni, hogy mi mennyire sikeres, mert erre aztán semmi ráhatásunk nincs és ki tudja mit hoz a jövő. Eleve három rész ment le. Ha az utolsó részek sikeresek akkor már senkit nem fog érdekelni hogy pont az elején esetleg nem ment úgy. De ha a végére se robban be, akkor pedig remélhetőleg kaptunk egy évadnyi jó SW-t (ha hozzák az eddigi színvonalat akkor erre komoly esély van). Ez már önmagában is jó. Pláne egy olyan franchise-tól ami sokáig igazán csak három filmből állt. Én ebben nőttem fel és akkor is jó volt, úgy hogy semmi új tartalom nem jött. És micsoda fordulatokra képes a világ: az a Holiday Special, amiről akkor nem is hallottam, a bemutatása után 46 évvel elég komoly referenciát kapott egy valóban jól megcsinált SW-ben. Szóval ki tudja mi lesz majd később.

49 perccel korábban, Bomarr írta:

az a Holiday Special, amiről akkor nem is hallottam, a bemutatása után 46 évvel elég komoly referenciát kapott egy valóban jól megcsinált SW-ben.

Főleg, hogy régen úgy óvakodtak még az említésétől is, mint a leprától. Ma meg már ott tartunk, hogy egy jó poén. Az idők változnak, és ki tudja mit tartogat még nekünk SW fronton. 

Szerkesztve: - Ody Mandrell

A 4. rész címe: Nem mondhatom., hogy rémlik az At Attin (Can't Say I Remeber No At Attin)

Az első rész mellett ezt tartom eddig a leggyengébb résznek, de voltak jó részei.

Szerkesztve: - Bence1997
  • Nagyon tetszik 1
  • Nem értek egyet 1
  • Tetszik 1
Hozzászólás ideje:
4 hours ago, Bence1997 said:

A 4. rész címe: Nem mondhatom., hogy rémlik az At Attin (Can't Say I Remeber No At Attin)

Az első rész mellett ezt tartom eddig a leggyengébb résznek, de voltak jó részei.

Én eddig a sorozat egyik legerősebb részének tartom. 

Hozzászólás ideje:

Nekem kimondottan tetszik, hogy a történet nagy kilengésekkel megy előre, ahogy egy kalandos sztorinak illik. Itt nem a cél az érdekes, hanem az odavezető út. :) Én egyelőre nagyon élvezem ezt a történetvezetést, ahogy szép apránként kiderülnek a titkok, felfedik a rejtélyeket. Gyerekkoromban nagy kalandregény olvasó voltam, s örülök, hogy a sorozat szépen megidézi azok hangulatát. :) A zene remek! Nálam néhol a szintén nagy kedvenc A Karib-tenger kalózait is megidézi zeneileg. Jude Law pedig még jobb ebben a szerepben, mint reméltem. :cool:

Hozzászólás ideje:
2024. 12. 13. - 20:10, Pildi írta:

Nekem hányingerem van most már attól, hogy ezt kell lesnünk, hétről hétre hogyan teljesít egy olyan egyébként kimondottan jól sikerült sorozat, mint a Skeleton Crew,

Én csak azért nézem, mert drukkolok neki. :) Egyébként kezdem úgy látni én is, hogy ez a heti nézettség adat csak arra jó, hogy reklámot csináljon némely stream csatornának. Nem lennék meglepve ha pl. a Netflix ebben nagyon élen járna. Emlékezzünk csak, hogy az index micsoda nevetséges címekkel ajnározott minden új Netflix sorozatot. Van az a pénz...

De a lényeg nem is ez, hanem a Disney+ és a bevétel. Nos, amíg van minőségi SW tartalom a D+-on előfizetek, ergo pénzt látnak belőlem. Mikor ez megszűnik, az én pénzemnek is búcsút mondhatnak. Gondolom nem csak én vagyok ezzel így. No Star Wars no party! Így méricskéljék a nézettséget. Azért remélem van annyi sütnivaló ennél a multinál, hogy ezt a látásmódot is ismerik. Lehet Bob Chapeket gyalulni, de egyre szimpatikusabb, hogy zöld utat adott az Acolyte és az SC elkészítésének.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.