Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Streamingek (Disney+, Netflix, Max, SkyShowtime, Amazon Prime és társaik)

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

A 24 első évad szinkronja igazi csemege. Ha jól emlékszem, valamilyen mágikus okból kifolyólag gyorsan átvették a sorozatot, a MTV1-en (vagy ahogy akkor hívták) ment nem sokkal az USA debüt után, elég nagy nevekkel. Igazi oldschool cucc, ahol még a stáblistát is bemondják, meg a szöveges feliratokat, a kisebb szerepek hangjait pedig részről-részre variálták. :D Aztán jó sokáig semmi, és amikor sok évvel később elővették folytatni, akkor Selmeczi Roland már csak két évadig jutott el, és jött a baleset.

Hozzászólás ideje:
4 órával ezelőtt, Darth Riddick írta:

Ez alapvetően örömteli! De Veled egyetértve örömöm inkább csak félöröm. Az első 9 évad nem kapta meg a szinkront.... csak a 10. és 11. évadok. Persze vessek magamra, mert egyáltalán megfordult a fejemben a gondolat, hogy magyarul nézek bármit is :D viszont ennek pont az lenne az előnye, hogy ott van több hangsáv is és kiválasztod, ami tetszik és azzal nézed. A sorozathoz jóideje létezik szinkron, de úgy tűnik ugyan az a helyzet, mint a másik általam nagyon várt sorozat ... a 24 esetében. A sorozat kezdettől fogva fent volt a platformon annak magyarországi indulása óta, DE!!! szinkron nélkül. Úgy voltam vele, hogy sebaj, idővel majd csak felkerül a magyar hangsáv is..... ám ez mai napig NEM történt meg! Ez alapján úgy sejtem az X-Akták első 9 évada esetében is így lesz! 

Aú, pedig a 24 is úgy lenne jó. Semmi bajom ha olvasni kell, de egy régi sorozat, amit akkor úgy fogadtam be ahogy adták, ha most újráznám megint úgy akarnám. A Bud Spencer / Terence Hill duót sem nézném eredeti nyelven soha. Csak a star wars van olyan szinten, hogy mindkét formában látom az értéket, a nosztalgiát ha úgy tetszik. 

Hozzászólás ideje:
8 órával ezelőtt, Darth Riddick írta:

Ez alapvetően örömteli! De Veled egyetértve örömöm inkább csak félöröm. Az első 9 évad nem kapta meg a szinkront.... csak a 10. és 11. évadok. Persze vessek magamra, mert egyáltalán megfordult a fejemben a gondolat, hogy magyarul nézek bármit is :D viszont ennek pont az lenne az előnye, hogy ott van több hangsáv is és kiválasztod, ami tetszik és azzal nézed. A sorozathoz jóideje létezik szinkron, de úgy tűnik ugyan az a helyzet, mint a másik általam nagyon várt sorozat ... a 24 esetében. A sorozat kezdettől fogva fent volt a platformon annak magyarországi indulása óta, DE!!! szinkron nélkül. Úgy voltam vele, hogy sebaj, idővel majd csak felkerül a magyar hangsáv is..... ám ez mai napig NEM történt meg! Ez alapján úgy sejtem az X-Akták első 9 évada esetében is így lesz! 

Szomorú mert az x aktákat tényleg nagyon feelinges szinkronnal nézni. Rékasi Károly, Nárai Erika, Cs Németh Lajos... Inkább passzolom az eredeti hangokat. 

Hozzászólás ideje:

Sajnos a 24 példájából kiindulva esélyes, hogy most felkerült magyar szinkron nélkül az X-Files első 9 évada ...... ééééés cső! Így is marad. 10. és 11. évadok kaptak szinkront, a korábbi 9 nem.

Amikor előfizettem tavaly (magyarországi indulás első napján!!) a 24 volt az első (meg a LOST) amit csekkoltam. A 24-nél csalódás volt, hogy a teljes magyar szinkron hiányzik. Némi felüdülés volt viszont, hogy a LOST esetében legalább volt szinkron. (A Szökés évdain is) .... de amin nincs (és már több, mint egy éve nincs) azon nem is lesz. Max valamikor - ha mégis felkerül - kellemeset csalódok. De hát egyelőre X-Akták esetében is arra számítok, hogy nem lesz! :(

Hozzászólás ideje:

Nálatok jól működik  a Disney+? Nálunk annyira nehezen tölt be bármit is, szaggat az elején egy félórát, s csak utána megy normálisan. Egyszerűen élvezhetetlen így a tévézés. :(

Hozzászólás ideje:
6 perccel korábban, Pildi írta:

Nálatok jól működik  a Disney+? Nálunk annyira nehezen tölt be bármit is, szaggat az elején egy félórát, s csak utána megy normálisan. Egyszerűen élvezhetetlen így a tévézés. :(

Az elmúlt pár napban nem voltunk otthon, de holnap megnézem. 

Hozzászólás ideje:
15 perccel korábban, Pildi írta:

Nálam minden rendben van.

Hozzászólás ideje:

Nálunk ez már a második alkalom volt a héten, hétfő este egy sorozat indult ilyen kínlódva este 9 körül, tegnap pedig egy filmet akartunk kezdeni este 10-kor és még rosszabb volt. 

Nem netprobléma, mert a többi streaming oldallal nem volt gond egyik alkalommal sem.

Ha még egyszer előfordul, irok nekik.

Hozzászólás ideje:
42 perccel korábban, Pildi írta:

Ha még egyszer előfordul, irok nekik.

Esetleg ha van rá mód szerintem próbáljátok meg letörölni az appot meg visszatenni, hátha csak valami félrement frissítésnél.

Hozzászólás ideje:
20 órával ezelőtt, Pildi írta:

Nálam sose megy jól, legalább egyszer de néha többször kell ráfrissítenem, mire hajlandó elindítani az adott műsort. 

• 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Felkerült két klasszikus főzős műsor szinkronnal az HBO Maxra. A középpontjában egy utazó szakács áll, aki különféle húsételeket kloffol ki, szeletel fel és lyuggat ki. Nem egy Gordon Ramsay az ipse, de a konyhában ő is verhetetlen. Lesz mit nézni az este. :)  

Spoiler

2u6eOIF3hguIGSRTkOBifyxisTP7GkjAZs6iQIMP

Ja, és az első részben van a világ egyik legjobb filmes tortája. :D 

Hozzászólás ideje:

Szeptember 20-ig bezárólag három hónapon keresztül mindössze havi 599 Ft-ért fizethetünk elő a Disney+-ra, három hónap elteltével az előfizetés automatikusan megújul az éppen akkor érvényes 3090 Ft-os havi előfizetési díjjal. Egyelőre nincs információ, hogy az aktív előfizetéssel rendelkezőknél mikor emelnek árat.

• 4 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Jött a héten a D+-ra Ahsokával Rosario-val a Kísértetkastély. Csaxólok. Mi be fogjuk próbázni. Owen Wilson és Danny DeVito is játszik benne!

Szerkesztve: - csoli1138

Hozzászólás ideje:

Lehet, hogy sokan ismerik már, de mivel még nem volt róla szó, gondoltam megemlítem: aki rendszeresen használ streaminget, annak érdemes lehet regisztrálni a JustWatch-ra. Elég jó kis hely, be lehet állítani, melyik szolgáltatókról közöljön híreket, természetesen országra leszűkítve a kört. Akár a tévével/PC-vel is össze lehet kötni, így közvetlen lehet indítani a filmeket vagy sorozatokat. Ugyan egy napos késéssel működik, de nagyon jól nyomon követi, hogy mik a legújabb alkotások az egyes szolgáltatóknál. És persze külön is rá lehet keresni a filmekre és sorozatokra, ahol akár a minőség alapján is lehet szűrni az eredményeket.

• 4 héttel később...
Hozzászólás ideje:

"Az előfizetés hozzáférést biztosít a helyileg elérhető Disney+-kínálathoz, személyre szabott ajánlásokhoz, illetve olyan funkciókhoz, mint például a korlátlan letöltés. Az előfizetés lehetővé teszi továbbá, hogy a felhasználók egyszerre akár négy támogatott eszközön is streamelhessenek tartalmakat. "

"A regisztráció után akár hét profilt is létrehozhatsz a fiókodban, és kezelheted őket a támogatott eszközödről. "

Az email cím plusz jelszó az közös, mindenki azzal lép be, de a profilokat külön lehet 4jegyű számkóddal zárni

Szerkesztve: - Darth Cupsy

Hozzászólás ideje:

Igen, @Yoda József jól írta, egyidejűleg 4 eszközről lehet nézni a Disney+-t és 7 profilt hozhatsz létre. Nincs megkötés, szóval akár az ország négy sarkában is nézhetik egyszere, a lényeg, hogy egyidejűleg mindig csak maximum 4-en legyenek, akik nézik. Mindenki a te jelszavaddal lép be.

• 2 hónappal később...
Hozzászólás ideje:
6 órával ezelőtt, Dzséjt írta:

Ugyan az sem jó, de mindent összevetve, a Resistance 2. évadát leszámítva a Disney+-on minden mozgóképes kánon mű elérhető és rengeteg nem kánon cucc is van.

Nekem azért a Resistance 2. évad hiánya továbbra is fáj és érthetetlen. Már rég ledaráltam volna, de letölteni meg kajtatni hozzá megfelelő feliratot nincs kedvem.

Szerkesztve: - Dzséjt

• 4 héttel később...
  • 2 héttel később...

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.