Ugrás a kommentre

New Jedi Order

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Daisy elmondta, hogy ha nemet mondott volna a szerepre, nem készülne el a film. :) 

"They simply asked if I wanted to do it, based on an idea, without the script being written yet. But if I hadn’t been convinced by the concept, the movie wouldn’t have been made. I took a day to think about it and I told myself that I had had great times making those films. This new adventure seemed fun to me, so why say no? My thoughts on the subject are quite simple: if I didn’t think the story was worth telling, I wouldn’t have come back." - Daisy Ridley on returning as Rey Skywalker in a new Star Wars movie.

daisy.jpg

Szerkesztve: - Ody Mandrell
  • 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Boyega részt vett a NYCC-n, ami igen csak jó jel a készülő Rey film szempontjából. No meg abból is, hogy egyszer már kissé összerúgta a port a Disney-vel de úgy tűnik, rendeződtek a dolgok. 

Hozzászólás ideje:

A dollár súlya alatt formálódik az erős jellem, pláne, miután kiderül, hogy a Zs kategóriás mozik fele annyit sem fizetnek, mint a Star Wars. :evil: 

De nem bánom, neki kell a tükörbe néznie, én meg örülni fogok, ha Finn visszatér, mert csípem a karaktert. :) 

Hozzászólás ideje:

Egyre inkább úgy tűnik, hogy Mangold filmje veszi át ennek a helyét. El nem tudom képzelni miért kell már a második írót elfogyasztania ennek a filmnek. Knight nem tud haladni? Akkor minek vállalta el? Megint ezek a bosszantó apróságok. Vajon ezektől mikor szabadul meg a Lucasfilm? 

Hozzászólás ideje:

Ne feledjük, hogy már a második íróját fogyasztja el a film. Mi van ha nem írói részről van gond, hanem a Lucasfilmnél? Korábbi hírek szerint már több verziót is visszadobott neki a Lucasfilm. Egy idő után én is megunnám lehet.

Valószínűleg Knight elképzelései nem egyeneznek azzal a koncepcióval, amit a Lucasfilm kitalált. Csak akkor tudnám, miért nem keresnek már eleve olyan írót, aki az eddigi munkái alapján a képbe illik? Vagy inkább miért nem adnak szabad kezet valakinek? Egy olyan korszakban játszódik a film, amit gyakorlatilag semmi nem határol be, lényegében bárhova vezethet a történet. Nem tudom mi baja van Kennedyéknek, hogy ennyit szőröznek ezen.

Hozzászólás ideje:

1 éve lett vége az írói sztrájknak. Nyáron meg ha jól emlékszem olyat nyilatkozott Daisy, hogy még nem olvasott el egy forgatókönyvet sem. És most ha jól tudom Knight a Peaky Blinders című filmmel van elfoglalva, vagy csak volt, a fene se tudja.

Mi gátolja őket, hogy legalább egy alapot letegyenek? :hmm:

Hozzászólás ideje:
2 perccel korábban, Yoda József írta:

Ez a poszt törölve lett, úgy látom

Viszont redditen fent van a videó, amelyben ezt mondta Daisy. Gondolom a D23-ra gondol. Én ott tudnám elképzelni azt, hogy mondanak valamit a jelen helyzetről.

Hozzászólás ideje:

Leginkább az a gond, hogy gond van a sorrenddel. Először kellene egy jó sztori, amiből érdemes filmet csinálni, s csak utána jönne minden más, nyilatkozatok stb. Most az van, hogy akarnak egy filmet, bejelentik úgy, hogy még nincs hozzá jó sztori. Erről nekünk nem is kellene tudnunk addig, amíg nem áll össze az egész. Nincs annál hervasztóbb, mint ilyen hireket olvasni, hogy még forgatokönyv sincs és távozik az író. Daisy sem fog erre várni és nem elvállalni semmit. Tudom, hogy nem a legfoglalkoztatottabb színészek egyike, de ez bármikor megváltozhat, s akkor megint halasztódik minden.

Hozzászólás ideje:
10 perccel korábban, Pildi írta:

Leginkább az a gond, hogy gond van a sorrenddel. Először kellene egy jó sztori, amiből érdemes filmet csinálni, s csak utána jönne minden más, nyilatkozatok stb. Most az van, hogy akarnak egy filmet, bejelentik úgy, hogy még nincs hozzá jó sztori. Erről nekünk nem is kellene tudnunk addig, amíg nem áll össze az egész. Nincs annál hervasztóbb, mint ilyen hireket olvasni, hogy még forgatokönyv sincs és távozik az író. Daisy sem fog erre várni és nem elvállalni semmit. Tudom, hogy nem a legfoglalkoztatottabb színészek egyike, de ez bármikor megváltozhat, s akkor megint halasztódik minden.

Ez viszont felveti a rossz menedzsment gyanúját. Azért nincs mese, legyen Kennedy akármekkora producer legenda, és nagy részt csak hálával tartozhatunk a nevével fémjelzett korszakért, azért egyre sokasodnak a jelek, hogy talán itt lenne az ideje átadni a stafétát egy fiatalabb generációnak.

Hozzászólás ideje:

Szvsz az is a baj, hogy a mai világban mindenki akkora individuum lett, hogy az írokban/rendezőkben nincs megfelelő mennyiségű alázat. Hajtják a saját elképzelésüket és, ha ez nem egyezik a stúdióéval, akkor ahelyett, hogy meghajolnának, kompromisszum készek lennének, inkább otthagyják a projektet vagy annyira kötik az ebet a karóhoz, hogy a stúdió válik meg tőlük.

Hozzászólás ideje:

Én nem bánnám, ha a nagy film, amit azért mindenki kicsit úgy fog nézni, mint a X. rész, a történetfolyam folytatása, mégha nem is ez lesz a számozása, éppen 2027-ben érkezik csak, akár májusban, akár decemberben. Éppen ekkor lenne 50 éves az SW, nem is lenne jobb lehetőség ezt megünnepelni.  Ráadásul elég sok idő telne el akkor már a IX óta is, 8 év, ami majdnem a RotS-TFA távolság. 

Hozzászólás ideje:
43 perccel korábban, Darth Revan9 írta:

Vagy ott van az, hogy a jó munkához idő kell. Talán a Lucasfilm sietteti túl gyorsan a filmet. Inkább dolgozzák ki rendesen.

Akkor meg ne jelentsék be addig, amíg nem véglegesítették

Hozzászólás ideje:
27 perccel korábban, Darth Revan9 írta:

Jó lenne. Episode X-XI-XII.

Elvileg az csak a SAGA filmek számozása. Bár én már nem tartom elképzelhetetlennek, hogy ez lesz. Elvégre Rey is Palpatine Skywalker. :D 

6 perccel korábban, Yoda József írta:

Először készüljön el az az egy amit bejelentettek....

Igen, de Daisy mostanában elég sokat és pozitívan nyilatkozik a projektről.

Hozzászólás ideje:

A TROS minden egyes megtekintés után hatványozottan azt érzem, hogy a Rey-Finn-Poe triónak csak most kezdődik az utazása. Ebből pedig minél többet szeretnék látni! Jó hír, hogy Daisy már látott részleteket  (talán) a könyvből, és a projekt a következő fázisba lépett. Epekedve várom ezt a filmet!

Hozzászólás ideje:
2024. 10. 25. - 10:57, Darth Revan9 írta:

Vagy ott van az, hogy a jó munkához idő kell. Talán a Lucasfilm sietteti túl gyorsan a filmet. Inkább dolgozzák ki rendesen.

Pont hogy nem, a Disney sietteti őket, mert nagyon kell nekik már sikeres SW mozi is, pont ezért lett A Mandalóri negeydik évadából film is, mert a bejelentett három másik film sehol nem tart kb. Plusz a Skywalker kora után nagyon sok féle projektbe, koncepcióba vágtak bele, mert érezhetően nem találták meg az irányt filmes téren a Skywalker saga után. Szerecséjükre a Disney+ sorozatos dolog bejött és ez leginkább a Mandónak köszönhető. Szal ha a Lucasfilmen múlna, akkor még 10 évig nem készülne el SW film, de közben Iger és a Disney változtattak a stratégián.

2024. 10. 25. - 10:10, Pildi írta:

Abszolút egyetértek. Akkor jelentsék be a filmet, ha már legalább egy script vázlat van. De ezek a nagy bejelentések nem nekünk szólnak, hanem elsősorban a Disney befektetőinek....

Hozzászólás ideje:

Exciting... exciting!

Excited The Child GIF by Disney+

Én már excitingban vagyok, amióta bejelentették a filmet, de most már mást is mondhatnának azon kívül, hogy Rey, a jövője, a múltja, a jelene, a távoli jövőbe vesző múltjának jelene, a még el sem készült forgatókönyv, a visszadobott forgatókönyv, vagy a forgatókönyv alapját szolgáló kósza ötlet mennyire exciting. Az exciting kezd már annyira nem exciting lenni.

Sad Scared GIF by Disney+

Hozzászólás ideje:

Én majd akkor leszek izgatott a filmmel kapcsolatban, ha a Lucasfilm (nem pedig Daisy, akitől sajnos minden egyes sajtós a SW filmjéről kérdez és mindig ugyanazokat mondja) végre többet elárul majd a filmről. 

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.