Ugrás a kommentre

New Jedi Order

Ody Mandrell

Ajánlott hozzászólás

4 perccel korábban, Bence1997 írta:

nem pedig Daisy, akitől sajnos minden egyes sajtós a SW filmjéről kérdez és mindig ugyanazokat mondja

Felteszem ez azért van, mert saját, a film és a stúdió érdeke azt kívánja, hogy ne mondjon mást. Nyilván nem akarja úgy elkapálni a karrierjét, mint Boyega vagy most legutóbb Rachel Zegler.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

1 órával korábban, Dzséjt írta:

Én már excitingban vagyok, amióta bejelentették a filmet, de most már mást is mondhatnának azon kívül, hogy Rey, a jövője, a múltja, a jelene, a távoli jövőbe vesző múltjának jelene, a még el sem készült forgatókönyv, a visszadobott forgatókönyv, vagy a forgatókönyv alapját szolgáló kósza ötlet mennyire exciting. Az exciting kezd már annyira nem exciting lenni.

Vagy csak egyszerűen elvégezte az író a feladatát, és tovább lépett. A korábban belinkelt videóban Daisy maga mondja, hogy már tud a sztoriról, és a projekt a következő fazisba lépett. Inkább neki hiszek, mint a t*köm tudja jancsikának, Hevesről. 

A hozzászólás linkje

Én is inkább neki hiszek, mint Jancsikának Hevesről, csak a 88. "hűdejólesz" sablonszöveg és az üres frázisok nem igazán tudnak már meghatni, még ha meg is értem, miért csinálják ezt.

Példának okáért konkrétan kimondhatnák, hogy az író végzett, a forgatókönyv el lett fogadva. Ezzel nem árulnak el semmi atomnagy dolgot, de mi végre kapnánk valami biztos, pozitív infót és nem kéne pozitív vagy negatív feltételezésekbe bocsátkoznunk. Vagy esetleg közölhetnék, mit takar az a "következő szint". Mert ebbe is sok dolog van és nem mindegy, hogy melyiket vesszük.

Tényleg csak valami apró konkrétumot várok üres frázisok és dícséretek helyett, mert az ellmúlt időszak negatív tapasztalatai (The Acolyte kasza, pletykált vagy bejelentett projektek süllyesztőbe kerülése) jó lenne valami pozitív konkrétumot is hallani. És az összes bejelentett film közül engem még mindig ez érdekel a legjobban. Hovatovább, momentán csak ez érdekel. A The Mandalorian and Grogu egyelőre nem hozott lázba, a Mandoverzum zárófilm még nagyon messze van, a Dawn of the Jedi meg jelenleg megfoghatatlan számomra. Viszont Rey-ben és az ep9 utáni Galaxisban annyi sok potenciál van, hogy ezt a filmet kábé már most úgy várom, mint az ST epizódjait.

Csak ezzel párhuzamosan belefáradtam a Disney és a Lucasfilm balfék kommunikációjába.

A hozzászólás linkje

Azzal nincs is bajom, hogy linkeled. Legalább ennyit is hallunk a filmről. Azzal van nagy bajom, hogy bármennyire is szeretnél, hála a Lucasfilmnek és a Disney-nek nem tudsz ennél többet, joibbat, konkrétabbat linkelni, meg szegény Ridley sem tud mást mondani. Nem tudom, milyen érzés lehet neki, de szerintem őt sem tölti el lelkesedéssel, hogy csak ilyeneket puffogtathat (ráadásul neki ez a film hangyányit többet számít, mint nekünk). :( 

A hozzászólás linkje

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.