Jump to content

Főtábla döntő 3: Boba Fett vs. Kino Loy

Főtábla döntő 3 - Star Wars Winter Madness  

22 members have voted

1. 1. Ki jusson tovább?

This poll is closed to new votes

• Please sign in or register to vote in this poll.
  • Poll closed on 07/08/2023 at 05:59 PM

Recommended Posts

16 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Boba gazdagabb történelemmel bíró karakter, nagy utat tett meg az EPV óta így rá megy a szavazatom. Kino egyelőre kevés hozzá.

Bobán mindenképpen nagyot dobott a saját sorozata, és hogy vizuálisan összekapcsolták a sarlaccból kimászó figurát az EpII-ben látott kaminoi kölyökkel. Kino viszont rendkívül karakteres mellékszereplő lett... gondolkodnom kell.

Éppen most , Ody Mandrell írta:

Plusz a TCW, abban is szépen fejlődött. Igazi karakterívvel rendelekezik most már. 

Bevallom, azt szerintem kb. 10 éve nem láttam, úgyhogy most nem igazán tudom figyelembe venni.

Boba nálam az egyik abszolut kedvenc már gyerekkorom óta. Nagyon sok könyvet olvastam amiben szerepelt, sőt gyerekként amikor alig volt pénzem és el kellett döntenem hogy mit vegyek egy nagy Boba vagy Vader bábút, MAJDNEM Bobát választottam. XD Ez elég sokat elmondd. :D

Bobát én azóta bírom, amióta vén fószerként visszatért, de azóta nagyon. :) Kino is nagyszerű, de én is úgy érzem, Boba mögött több van. Az külön plusz, hogy ugyanaz a színész játssza idősebb korában, ez sokat hozzátesz nálam.

Bármennyire is lett cool és végre jó karakter Boba Fett a The Mandaloriannek és a The Book of Boba Fett-nek hála Boba, ebben az esetben Kino Loyra voksoltam, mivel ő néhány epizód alatt sokkal nagyobb hatást gyakorolt rám, mint Boba Fett több mozifilm és három sorozat alatt összesen.

• Like 1
  • Zavaros 1
  • Tetszik 3

1 órával ezelőtt, Dzséjt írta:

Bármennyire is lett cool és végre jó karakter Boba Fett a The Mandaloriannek és a The Book of Boba Fett-nek hála Boba, ebben az esetben Kino Loyra voksoltam, mivel ő néhány epizód alatt sokkal nagyobb hatást gyakorolt rám, mint Boba Fett több mozifilm és három sorozat alatt összesen.

Sokat ittál, fiú? :D 

• Zavaros 1
  • Vicces 3

Az egyik felem azt mondja, úgy Hux-osan, nem érdekel mi lesz, a lényeg, hogy Boba Fettet et bukni lássam. Mert nagyon fel tudott batyni, mikor az etedeti Madnessekben TOP 8-ba, vagy ha jól tévedek TOP 4-be is jutott, pedig akkoriban, még TOProngyos senki volt. 

Kino-t bírtam, remek mellékkarakter. 

Szóval el sem hiszem, de az új sorozat és a Mando miatt, nem tehetek mást. Boba. 

3 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Sokat ittál, fiú? :D 

Nem többet az átlagnál. :D

De most komolyan, mit jegyeztünk meg Kino Loyról?

És mit Boba Fettről?

:hehe:

Edited by Dzséjt

Hűha hát ez az eredmény engem eddig nagyon meglep, bár nem ez lesz az első.

Azt hittem hogy Boba aki sorozatokon, animációs sorozatokon és filmeken keresztül mindenhol ott volt azért nagyobb benyomást tesz az emberekre mint egy 3-4 részben szereplő karakter. Érdekes. Remélem még tudja fordítani. :D

47 perccel korábban, kudar írta:

Hűha hát ez az eredmény engem eddig nagyon meglep, bár nem ez lesz az első.

Azt hittem hogy Boba aki sorozatokon, animációs sorozatokon és filmeken keresztül mindenhol ott volt azért nagyobb benyomást tesz az emberekre mint egy 3-4 részben szereplő karakter. Érdekes. Remélem még tudja fordítani. :D

Khm.. Andor sznobság... ;) bocsi, tudom, hogy nem létezik. Én találtam ki. 

Én továbbra is aszerint szavazok hogy mennyire "uralja" a vásznat vagy a képernyöt az adott karakter. Mennyire nyügöz le amikor öt látom. Az hogy mennyire sokat szerepelt vagy hogy hány játékfigura van róla az sokadlagos.

Boba egyébként jó karakter. Régen nem érdekelt de a sorozatának hála megkedveltem. Viszont Kino jobb.

• Donát unpinned this topic