Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Július 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 30. Na majd meglátjuk akkor. Remélem olyan nagyágyúk is eljönnek mint Tibur, vagy Plokék. Micsoda jellemzés :P Maroklöfegyverek is vannak itt? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 30. Új klip. Lassan összerakhatjuk a filmet. http://www.mtv.com/overdrive/?id=1591735&vid=261766 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Július 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 30. Megyek én is.Minához is lenne majd egy kérdésem(nem olyan csúnya, főleg, hogy vén barom vagyok hozzá képest).) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Július 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 30. Szeptember 20. nekem is jó lesz. És igaza van Oldie-nak, lehet, hogy a hangzás miatt nem hátul a legjobb (ez még Gyűrűk Ura emlék részemről), bár én csak legfeljebb 2-3 sort mennék előrébb, de majd időben megegyezünk erről. És egyértelmű, hogy előre megrendeljük a jegyet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Llew Hozzászólás ideje: 2008. Július 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 31. A Mina által linkelt második képen lévő klónt nem Temuera Morrisonról mintázták? Mert a többi szereplő hasonlít a színészekre (kivév Padme), de az a fazon nem igazán. Vagy Rex már másnak a klónja? A múltkor belinkelt 4 perces videóval kapcsolatban az merült fel bennem, hogy a hülye klónok minek indulnak rohamra a droidok ellen, mikor a fedezékből is lőhetnék őket? Jól néz i a jelenet, de teljesen értelmetlen. Illetve van arra valami meghatározás, hogy a fénykard milyen erejű lövést ver vissza? Mert nekem elég fura volt, hogy Anakin a pörgőfejű droidok lézerét is visszaveri, mikor azok már inkább tüzéréségi kategőriába mennek. A közös mozizáshoz. Várom a filmet, de ez annyira nem mozgat meg, hogy rászanjak egy napot a Pesti útra, hogy digitális teremben nézhessem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 31. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 31. (szerkesztve) A Mina által linkelt második képen lévő klónt nem Temuera Morrisonról mintázták? Mert a többi szereplő hasonlít a színészekre (kivév Padme), de az a fazon nem igazán. Vagy Rex már másnak a klónja?A múltkor belinkelt 4 perces videóval kapcsolatban az merült fel bennem, hogy a hülye klónok minek indulnak rohamra a droidok ellen, mikor a fedezékből is lőhetnék őket? Jól néz i a jelenet, de teljesen értelmetlen. Illetve van arra valami meghatározás, hogy a fénykard milyen erejű lövést ver vissza? Mert nekem elég fura volt, hogy Anakin a pörgőfejű droidok lézerét is visszaveri, mikor azok már inkább tüzéréségi kategőriába mennek. Csak annyi értelme van, mint a Geonosisi felszíni csatának (vaqgy említhetnénk az összes SW csatát akár). Szerintem ilyeneken kár fennakadni. Rex nekem is feltűnt, hogy kissé mintha másképp nézne ki, de eredetéről eddig nem olvastam semmit. A pörgőfejű droidok lézere még épp az a kaliber volt amit visszaverhet a fénykard. Legalábbis számomra ez egyértelműen látszik. A köztársasági lövegek lézere az amit már nem tudnának elhárítani fénykarddal. Szerkesztve: 2008. Július 31. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Július 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 31. Szeptember 20. nekem is jó lesz. És igaza van Oldie-nak, lehet, hogy a hangzás miatt nem hátul a legjobb (ez még Gyűrűk Ura emlék részemről), bár én csak legfeljebb 2-3 sort mennék előrébb, de majd időben megegyezünk erről. És egyértelmű, hogy előre megrendeljük a jegyet. Én abban a moziban általában a D sorba szoktam a jegyet venni, pont jó helyen van, kényelmesen rálátni a vászonra, egyik végétől a másikig is ellátni anélkül, hogy forgatnád a fejedet. ( Ez ugye fentről a negyedik sor) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 31. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 31. Az első kritika a filmről! Meglehetősen pozitív. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Mina Hozzászólás ideje: 2008. Július 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 31. Itt van az új klip HD minőségben: http://minasw.uw.hu/clone_wars_clip_720.mov Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 31. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 31. Ezt vadásztam mióta! Remek, köszi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Július 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 31. Én jövök a közös mozizásra, ha tudok Legalább is szándékomban áll, ha semmi nem jön közbe. No, szintén zenész A múltkor belinkelt 4 perces videóval kapcsolatban az merült fel bennem, hogy a hülye klónok minek indulnak rohamra a droidok ellen, mikor a fedezékből is lőhetnék őket? Jól néz i a jelenet, de teljesen értelmetlen. Illetve van arra valami meghatározás, hogy a fénykard milyen erejű lövést ver vissza? Mert nekem elég fura volt, hogy Anakin a pörgőfejű droidok lézerét is visszaveri, mikor azok már inkább tüzéréségi kategőriába mennek. A klónoknak/rohamosztagosoknak sosem volt nagy erőssége a fedezékharc, szinte minden esetben a nagyszámú lerohanás elvét követték (lásd.: Geonosis, Tantive IV, Kashyyyk, Endor, Cloud City). Ez egy ilyen fehérpáncélos sajátosság Szerintem különösebben nincs megszabva, hogy mit tud visszaverni egy fénykard. A droidekáknak és robogóknak már elég erős lézertüze van, a fénykard mégis visszaveri. Szóval szerintem csak a folyamatos lézersugarat nem tudja elhárítani, meg az igazán nagy kaliberű ágyúk tüzét (AT-AT és AT-TE nehézlézere). Ennek a piszkának meg csak közepes lézerágyúja van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Mina Hozzászólás ideje: 2008. Július 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 31. Kicsit eljátszottam a gondolattal, hogy a Halálcsillag lézerét is visszaverné a fénykard Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Július 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 31. Kicsit eljátszottam a gondolattal, hogy a Halálcsillag lézerét is visszaverné a fénykard Azt csak a protontorpedó veri vissza Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Eszter Hozzászólás ideje: 2008. Július 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 31. Hát én közben szoktam...De ha sokan megyünk, akkor csatlakozhatok, ha ennyire akarod Én is végig szoktam pofázni a filmeket Szóval legalább lekötnénk egymást, és nem zavarnánk a többieket Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Július 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 31. Én is végig szoktam pofázni a filmeket Szóval legalább lekötnénk egymást, és nem zavarnánk a többieket Mentek a sor szélére vagy hátra a sarokba :) Juj de utálom ha mellettem tárgyalják ki abban a pillanatban a jelenetet :S Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 31. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 31. Én se szeretem ha beszélnek körülöttem. Szóval majd valami üres sarokba bedugjuk őket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2008. Július 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 31. Én se szeretem ha beszélnek körülöttem. Szóval majd valami üres sarokba bedugjuk őket. Akkor nektek Krande mellett a helyetek. A folyamatos dumát én sem szeretem, de azért néha 1-1 megjegyzés még belefér. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Július 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 31. (szerkesztve) Akkor nektek Krande mellett a helyetek. A folyamatos dumát én sem szeretem, de azért néha 1-1 megjegyzés még belefér. Amíg Krande fütyül és tapsol, addig Laráék majd letündibündizik Ashokát, lecukizzák a büffis-pukis Rottát engem meg most legszívesebben agyoncsapnának. :) Szerkesztve: 2008. Július 31. - Oldfighter Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2008. Július 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 31. Amíg Krande fütyül és tapsol, addig Laráék majd letündibündizik Ashokát, lecukizzák a büffis-pukis Rottát engem meg most legszívesebben agyoncsapnának. :) Krande a moziban is megteszi, ha dumálsz a film alatt... (már volt, aki kapott tőle ezért...) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Július 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 31. Krande a moziban is megteszi, ha dumálsz a film alatt... (már volt, aki kapott tőle ezért...) Érdekes, mert általában ő a leghangosabb a moziban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2008. Július 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 31. Érdekes, mert általában ő a leghangosabb a moziban. Hmm... Lehet, hogy csak a spoilerekre értette. De én nem emlékszem, hogy hangoskodott volna, amikor együtt moziztunk. Bár az is előfordulhat, hogy csak túlságosan a filmre koncentráltam... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Mina Hozzászólás ideje: 2008. Július 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 31. (szerkesztve) Találtam pár képet a neten és próbáltam kiválogatni azokat, amik még nem voltak. Ha már voltak, akkor bocsi <-- Jaj, itt olyan cuki Yoda Szerkesztve: 2008. Július 31. - Mina Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Július 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 31. Hmm... Lehet, hogy csak a spoilerekre értette. De én nem emlékszem, hogy hangoskodott volna, amikor együtt moziztunk. Bár az is előfordulhat, hogy csak túlságosan a filmre koncentráltam... Ültél te már végig vele klubnapot? Moziteremben van az is No ne tudd meg. De amikor a Transformerst nézte velünk rendesen viselkedett, szóval túlságosan nem érheti "rossz" szó őt. Krande, azért szeretünk.......cinkelni is. Picit csak. Mert megérdemled. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Július 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 31. Csak engem emlékeztet Dooku gróf egy sakkfigurára? (végülis, átvitt értelemben az volt....) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Július 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 31. Csak engem emlékeztet Dooku gróf egy sakkfigurára? (végülis, átvitt értelemben az volt....) Teljesen igazad van... mind a képet, mind az átvitt értelmet illetően. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2008. Július 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 31. Ültél te már végig vele klubnapot? Moziteremben van az is No ne tudd meg. De amikor a Transformerst nézte velünk rendesen viselkedett, szóval túlságosan nem érheti "rossz" szó őt. Krande, azért szeretünk.......cinkelni is. Picit csak. Mert megérdemled. Nem, még nem voltam klubnapon, de el tudom képzelni... Dooku tényleg olyan, mint egy sakk figura. Elsőre a HP élet nagyságú sakkfigurái jutottak eszembe róla. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 31. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 31. Dooku -nak amúgy is karakteres arca van, szóval ez a fajta fazonírozás engem nem lep meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Llew Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 1. (szerkesztve) Így képek, meg a sztori vázlatos ismerete alapján nyílván nem szabad előre következtetéseket levonni, de a 6. kép alapján félek tőle, hogy a minnél több fénykardozás apropóján Ashoka is megküzd majd Dookuval. Már a trailerben is zavart, hogy a magna guardokkal kerül összetűzésbe, mikor azok még egy tapasztalt lovagot is megizzasztanak, ő meg egyszerre hárommal áll szembe. Most meg még egy Sith nagyúrral is össztűzésbe kerül. Hát, kiváncsi leszek mit hoznak ki belőle. A figurákkal semmi bajom, egyedül Amidala kapcsán nem vagyok kibékülve a kinézetével. Abból a szép nőből egy ilyen ronda karikatúrát rajzolni. Tartakowsky se az élethűségre ment, de ott legalább egy aranyos kislány lett. Itt meg ez a balta arcú rémség. Szerkesztve: 2008. Augusztus 1. - Llew Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 1. Ahsoka nem fog harcolni Dooku-val ezt biztosra veheted. aztán meg ki tudja milyen képességei vannak a togrutának. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Mina Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 1. Ahsoka Ventress-el fog harcolni. Jabba fia pedig mindig a tűzvonalban van (6. és 10.-es kép) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.