Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

The Clone Wars mozifilm

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Megnéztem még egyszer (ezúttal jobb hanggal), és másodjára is ugyanolyan jó. Azért majd kíváncsi leszek, hogy mennyire lesz okés a CG tökéletes képminőségben, mert ezen a VHS színvonalon klassznak tűnik. :para:

Igen nagyon jónak tűnik így is, pedig ez elég ótvar. A hangról nem is beszélve. Én is ma néztem meg másodszor. Szerintem nagyon jó. :)

Hozzászólás ideje:

nagy bennem a vívódás... :) Meg akarom nézni, főleg h már ennyien látták, és hát nem is, mert moziban akarom először... :)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
nagy bennem a vívódás... :) Meg akarom nézni, főleg h már ennyien látták, és hát nem is, mert moziban akarom először... :)
Én is vívódtam egy darabig, és 'elbuktam'. Ám úgy érzem a mozi bemutató így sem lesz kisebb élmény!

Egyébként tudtok már magyar feliratot hozzá? :)

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:
Jajjjjj coce! :) Lassan valamilyen díjat kell adni annak, aki kibírja a bemutatóig. :)

Például valami SW "relikvia"? :)

(Lassan itt is meglesz a Lost Twenty... :))

Hozzászólás ideje:
Én is vívódtam egy darabig, és 'elbuktam'. Ám úgy érzem a mozi bemutató így sem lesz kisebb élmény!

Egyébként tudtok már magyar feliratot hozzá? :D

Én is azt várom mint a Messiást.Ha nem lesz akkor én is megvárom a mozit.Semmmi értelmét nem látom úgy nézni ha csak a felét értem.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Én is azt várom mint a Messiást.Ha nem lesz akkor én is megvárom a mozit.Semmmi értelmét nem látom úgy nézni ha csak a felét értem.
Annyira azért nem bonyolult a szövege, bár szerintem jó döntést hoztál. Ezáltal nekem is adni fog egy pluszt a mozis premier. Egyébként ma este gondoltam belenézek, és nem bírtam abbahagyni. :D

Oldie nagyon imádni fogod a csatákat.

Hozzászólás ideje:

Ez azért nem az EP3.Ezt nyugodtan meg lehet otthon is nézni.Nincs ezzel semmi baj.Sőt ha addig nincs felirat akkor nekik plussz lesz a szöveg.

Hozzászólás ideje:
ha addig nincs felirat akkor nekik plussz lesz a szöveg.
Ahhoz az is kéne hogy normális felirattal küldjék a filmet a honi mozikba.

Szerkesztve: - Rog

Hozzászólás ideje:

Én az első tíz percét láttam, és az abszolút tetszett. De a nyitószöveg totális megváltoztatása szívbajként ért, szerintem az is hozzátartozik az SW filmekhez.

Aki félt a "Bukott Lucas új filmje" szövegektől, annak itt egy link.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Már kevesebb mint egy hónap van a film magyar bemutatójáig, és nekem is úgy tűnik szabad lesz a 20-ai hétvégém. Szóval mehetünk az eredetileg tervezett időpontban.

Kérdések.

1. Ki tud/akar jönni? :D

2. Melyik előadást nézzük meg és hol?

3. szinkronosan vagy felirattal?

Utána összeülés, iszogatás és persze az élmények megbeszélése zárná a programot. A jegyek rendelése egy külön téma! :P Arról majd az összegyűlt létszám tudatában beszélhetünk.

Hozzászólás ideje:

1. Án akarok és egyelőre úgy tűnik, tudok is menni (mondjuk ezt betervezem, aztán megpukadhat, aki mást tervez nekem).

2. A hol mindegy számomra, a mikorhoz meg annyit, hogy azért oda is érhessek/sünk :D

3. Az mindegy szerintem. A szinkronnak meg lesz az a "bája", hogy elméletben a filmes szinkronon szólalnak meg, így kicsit olyan, mintha az eredeti színészek játszanának. Az angol meg hát, azt tudjuk, miért jó.

Hozzászólás ideje:

Mozi - tali összevont program:

1. Én akarok és ha nem jön közbe semmi rendkívüli, tudok is menni. :D

2. nekem jó a Westend délelőtt 10-11 körül (de majd meglátjuk, milyen időpontok lesznek)

3. elsőre talán jobb volna szinkronnal, mert engem a magyar felirat kicsit zavar, részlegesen elvonja a figyelmemet a látványtól - de többségi ellenvélemény esetén ebben rugalmas vagyok. :D

Hozzászólás ideje:

20-a jó lesz nekem is, aznap megyek vagy veletek vagy csak Oldie-val :D

Délelőtt, lehetőleg, hogy senkinek ne kelljen hajnalban kelni. Westend, amilyen változatban adják.

Hozzászólás ideje:

Elképzelhető, hogy ebben a filmben nem mondja senki sem, hogy "I have a bad feeling about this."?

Mert most hirtelen nem emlékszem, hogy hallottam volna...

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.