Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 23. Megnéztem még egyszer (ezúttal jobb hanggal), és másodjára is ugyanolyan jó. Azért majd kíváncsi leszek, hogy mennyire lesz okés a CG tökéletes képminőségben, mert ezen a VHS színvonalon klassznak tűnik. Igen nagyon jónak tűnik így is, pedig ez elég ótvar. A hangról nem is beszélve. Én is ma néztem meg másodszor. Szerintem nagyon jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 26. nagy bennem a vívódás... Meg akarom nézni, főleg h már ennyien látták, és hát nem is, mert moziban akarom először... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 26. Légy erős és kitartó, ne engedj a sötét oldal erejének Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 26. (szerkesztve) nagy bennem a vívódás... Meg akarom nézni, főleg h már ennyien látták, és hát nem is, mert moziban akarom először... Én is vívódtam egy darabig, és 'elbuktam'. Ám úgy érzem a mozi bemutató így sem lesz kisebb élmény! Egyébként tudtok már magyar feliratot hozzá? Szerkesztve: 2008. Augusztus 26. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 26. Elbuktam. Már töltöm, és terveim szerint holnap megtekintem... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 26. Elbuktam. Már töltöm, és terveim szerint holnap megtekintem... Jajjjjj coce! Lassan valamilyen díjat kell adni annak, aki kibírja a bemutatóig. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 26. Jajjjjj coce! Lassan valamilyen díjat kell adni annak, aki kibírja a bemutatóig. Például valami SW "relikvia"? (Lassan itt is meglesz a Lost Twenty... ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 26. Én is vívódtam egy darabig, és 'elbuktam'. Ám úgy érzem a mozi bemutató így sem lesz kisebb élmény! Egyébként tudtok már magyar feliratot hozzá? Én is azt várom mint a Messiást.Ha nem lesz akkor én is megvárom a mozit.Semmmi értelmét nem látom úgy nézni ha csak a felét értem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 26. Én is azt várom mint a Messiást.Ha nem lesz akkor én is megvárom a mozit.Semmmi értelmét nem látom úgy nézni ha csak a felét értem.Annyira azért nem bonyolult a szövege, bár szerintem jó döntést hoztál. Ezáltal nekem is adni fog egy pluszt a mozis premier. Egyébként ma este gondoltam belenézek, és nem bírtam abbahagyni. Oldie nagyon imádni fogod a csatákat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 26. Oldie nagyon imádni fogod a csatákat. A l****** a s*****be neked is! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 26. A l****** a s*****be neked is! Na mi van? Agyadra ment a várakozás? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 26. Na mi van? Agyadra ment a várakozás? Nekem???? Hát ki nem bírt kivárni pár hetet? :P Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 26. Nekem???? Hát ki nem bírt kivárni pár hetet? Én engedek a vágyaimnak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 26. Ez azért nem az EP3.Ezt nyugodtan meg lehet otthon is nézni.Nincs ezzel semmi baj.Sőt ha addig nincs felirat akkor nekik plussz lesz a szöveg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 26. Én ma töröltem helyhiány miatt. Így már kísértés sincsen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 27. Én ma töröltem helyhiány miatt. Így már kísértés sincsen Nem néztél bele? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 27. Nem, becsomagolva volt, és nem csomagoltam ki, így még ezt is eltudtam kerülni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 27. (szerkesztve) ha addig nincs felirat akkor nekik plussz lesz a szöveg.Ahhoz az is kéne hogy normális felirattal küldjék a filmet a honi mozikba. Szerkesztve: 2008. Augusztus 27. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 27. Én az első tíz percét láttam, és az abszolút tetszett. De a nyitószöveg totális megváltoztatása szívbajként ért, szerintem az is hozzátartozik az SW filmekhez. Aki félt a "Bukott Lucas új filmje" szövegektől, annak itt egy link. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 27. Szerintem jó, hogy azt kihagyták mert ez nem egy klasszikus értelemben vett SW film. A cikk nem rossz, bár a hozzászólók kissé tájékozatlanok. Lucasarts csinálta....hááááát perszeeee! És szidják is. LOL Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 27. Már kevesebb mint egy hónap van a film magyar bemutatójáig, és nekem is úgy tűnik szabad lesz a 20-ai hétvégém. Szóval mehetünk az eredetileg tervezett időpontban. Kérdések. 1. Ki tud/akar jönni? 2. Melyik előadást nézzük meg és hol? 3. szinkronosan vagy felirattal? Utána összeülés, iszogatás és persze az élmények megbeszélése zárná a programot. A jegyek rendelése egy külön téma! Arról majd az összegyűlt létszám tudatában beszélhetünk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 27. Én megyek mindenképp.Valamikor de kéne megnézni, hogy legyen idő az utánavaló talira. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 27. Szerintem a 10:40 -es jó lenne. Az már bevált. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 27. 1. Án akarok és egyelőre úgy tűnik, tudok is menni (mondjuk ezt betervezem, aztán megpukadhat, aki mást tervez nekem). 2. A hol mindegy számomra, a mikorhoz meg annyit, hogy azért oda is érhessek/sünk 3. Az mindegy szerintem. A szinkronnak meg lesz az a "bája", hogy elméletben a filmes szinkronon szólalnak meg, így kicsit olyan, mintha az eredeti színészek játszanának. Az angol meg hát, azt tudjuk, miért jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 28. 2. hogy azért oda is érhessek/sünk 10:40 -re a westendbe tudsz érni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 28. Persze. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 28. 10 érdekesség a Clone Wars moziból: http://www.starwars.com/kids/read/cwspotte...822.html?page=1 Az öreg Yularen admirális benne van az ep4-ben is!!! http://www.starwars.com/kids/read/cwspotte...822.html?page=3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 28. Mozi - tali összevont program: 1. Én akarok és ha nem jön közbe semmi rendkívüli, tudok is menni. 2. nekem jó a Westend délelőtt 10-11 körül (de majd meglátjuk, milyen időpontok lesznek) 3. elsőre talán jobb volna szinkronnal, mert engem a magyar felirat kicsit zavar, részlegesen elvonja a figyelmemet a látványtól - de többségi ellenvélemény esetén ebben rugalmas vagyok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 28. 20-a jó lesz nekem is, aznap megyek vagy veletek vagy csak Oldie-val Délelőtt, lehetőleg, hogy senkinek ne kelljen hajnalban kelni. Westend, amilyen változatban adják. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 28. Elképzelhető, hogy ebben a filmben nem mondja senki sem, hogy "I have a bad feeling about this."? Mert most hirtelen nem emlékszem, hogy hallottam volna... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.