Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 13.12 éve Örök hálám, Dalek, tényleg! A mai napig kiráz a hideg az Atya halálától és a Mortis pusztulásától. Elfogult vagyok, de szerintem a sorozat leggyönyörűbb és egyben legjobb jelenete.
Hozzászólás ideje: 2014. Január 19.11 éve A napokban a Mester a webes oldalán nagyon sok zenei témát tett elérhetővé online hallgatásra, s nemcsak az ontopic Clone Wars sorozatából: http://www.kevinkiner.com/music/. (Nekem sajnos Firefox alatt nem működik a lejátszás, csak IE-ben. Érdemes többféle böngészőt kipróbálni, ha hasonló problémába ütköztök.)
Hozzászólás ideje: 2014. Január 19.11 éve Nagyon rákaptam mostanában a soundtrack-ek hallgatására. Már töltődik a film zenéje. Nem tudjátok, a sorozotból készült ilyen?
Hozzászólás ideje: 2014. Február 10.11 éve Ezen az oldalon elérhető 57 szám Kevin Kinertől a sorozat soundtrackjeként.
Hozzászólás ideje: 2014. Március 20.11 éve Feltűnt nekem, hogy az új évad zenéje nem egyszer sokat merít korábbi témákból. A Jar-Jar szál is rengeteg Bombad Jedi elemet tartalmazott, míg a Yoda szál nem egyszer az Ambush-t idézte. Ez nem baj, mer ezzel együtt is jó lett a zene, és a karakterek miatt kézenfekvő is a választás, csak felmerült bennem, hogy talán annyi energiát nem sikerült belefektetni, hisz eddig nem volt túl gyakori az ismétlés. (- persze azért volt rá példa.)
Hozzászólás ideje: 2014. Március 20.11 éve Szerző Szerintem már nem vettek fel túl sok zenét. Mert ugye ez szimfonikus zene és Prágában lett feltekerve...
Hozzászólás ideje: 2014. Május 17.11 éve Nekem az SW élőszereplős filmek zenéje sokkal jobban tetszett, mint a CW-é... De a CW zenéje se annyira szörnyű.
Hozzászólás ideje: 2014. Május 17.11 éve Nekem az SW élőszereplős filmek zenéje sokkal jobban tetszett, mint a CW-é... De a CW zenéje se annyira szörnyű. Sokat gondolkodtam rajta, hogy erre most mit írja.... Üdvözlünk a fórumon.
Hozzászólás ideje: 2014. Július 31.11 éve Kevin Kiner nemrég elárulta, hogy meg fog jelenni CD-n a TCW teljes soundtrack-je!
Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 1.11 éve Szerző Fantasztikus! Köszönjük! Szerkesztve: 2014. Augusztus 1.11 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 1.11 éve Jó, jó, de mikor? Arról, hogy jönni fog, már egy évvel ezelőtt is csicseregtek. Most már inkább dátumot mondjanak. Ezer éve várom!
Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 1.11 éve Szerző Én itt szoktam hallgatni a sorozat zenéit, már ide is rengeteg témát felrakott. Fenomenális cuccok vannak!
Hozzászólás ideje: 2014. November 6.10 éve Tegyük hozzá, hogy csak az első évadé. Egyelőre. Ezt most miért mondod? Hisz írják, hogy 1-6-ig..
Hozzászólás ideje: 2014. November 6.10 éve Szerző Hopp tényleg, felületesen néztem meg. Akkor így meg kicsit vékony anyag.
Hozzászólás ideje: 2014. November 6.10 éve Hopp tényleg, felületesen néztem meg. Akkor így meg kicsit vékony anyag. Nekem elegendő lesz..egy jó kis Best of TCW, Best of Kiner. Ezt én biztos megveszem!
Hozzászólás ideje: 2014. November 12.10 éve Szerző Nekem elegendő lesz..egy jó kis Best of TCW, Best of Kiner. Ezt én biztos megveszem! Sajnos nem adják ki CD -n.
Hozzászólás ideje: 2014. November 13.10 éve Szerző Vagy bakeliten. Mintha erről is olvastam volna valahol, de szerintem ez kamu.
Hozzászólás ideje: 2014. November 14.10 éve Vagy bakeliten. Mintha erről is olvastam volna valahol, de szerintem ez kamu. Na, az kemény lenne! Egyébként, ha valaki már talált "elérési utat" ne titkolózzon! köszi! Szerkesztve: 2014. November 14.10 éve - csoli1138
Hozzászólás ideje: 2014. November 18.10 éve Szerző Valaki találkozott már a soundtrack -el valamelyik könyvtárban?
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.