KisKósa Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 13. Örök hálám, Dalek, tényleg! A mai napig kiráz a hideg az Atya halálától és a Mortis pusztulásától. Elfogult vagyok, de szerintem a sorozat leggyönyörűbb és egyben legjobb jelenete. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
gunji Hozzászólás ideje: 2014. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 19. A napokban a Mester a webes oldalán nagyon sok zenei témát tett elérhetővé online hallgatásra, s nemcsak az ontopic Clone Wars sorozatából: http://www.kevinkiner.com/music/. (Nekem sajnos Firefox alatt nem működik a lejátszás, csak IE-ben. Érdemes többféle böngészőt kipróbálni, ha hasonló problémába ütköztök.) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Január 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 19. Huhhhh mennyi zene Te jó ég! Köszi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
zilllosarkany Hozzászólás ideje: 2014. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 19. Nagyon rákaptam mostanában a soundtrack-ek hallgatására. Már töltődik a film zenéje. Nem tudjátok, a sorozotból készült ilyen? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Január 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 19. A sorozatból nem adtak ki ilyet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2014. Február 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 10. Ezen az oldalon elérhető 57 szám Kevin Kinertől a sorozat soundtrackjeként. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Február 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 10. Ugyan négy poszttal alább ott a link, de köszi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Február 10. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 10. Innen le is menthető. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 20. Feltűnt nekem, hogy az új évad zenéje nem egyszer sokat merít korábbi témákból. A Jar-Jar szál is rengeteg Bombad Jedi elemet tartalmazott, míg a Yoda szál nem egyszer az Ambush-t idézte. Ez nem baj, mer ezzel együtt is jó lett a zene, és a karakterek miatt kézenfekvő is a választás, csak felmerült bennem, hogy talán annyi energiát nem sikerült belefektetni, hisz eddig nem volt túl gyakori az ismétlés. (- persze azért volt rá példa.) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Március 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 20. Szerintem már nem vettek fel túl sok zenét. Mert ugye ez szimfonikus zene és Prágában lett feltekerve... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
DarthMaul31 Hozzászólás ideje: 2014. Május 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Május 17. Nekem az SW élőszereplős filmek zenéje sokkal jobban tetszett, mint a CW-é... De a CW zenéje se annyira szörnyű. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2014. Május 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Május 17. Nekem az SW élőszereplős filmek zenéje sokkal jobban tetszett, mint a CW-é... De a CW zenéje se annyira szörnyű. Sokat gondolkodtam rajta, hogy erre most mit írja.... Üdvözlünk a fórumon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
LordGravon Hozzászólás ideje: 2014. Július 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Július 31. Kevin Kiner nemrég elárulta, hogy meg fog jelenni CD-n a TCW teljes soundtrack-je! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 1. (szerkesztve) Fantasztikus! Köszönjük! Szerkesztve: 2014. Augusztus 1. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 1. Remek hír, köszi szépen! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 1. Jó, jó, de mikor? Arról, hogy jönni fog, már egy évvel ezelőtt is csicseregtek. Most már inkább dátumot mondjanak. Ezer éve várom! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 1. Na vééégre! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 1. Én itt szoktam hallgatni a sorozat zenéit, már ide is rengeteg témát felrakott. Fenomenális cuccok vannak! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
LordGravon Hozzászólás ideje: 2014. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 6. November 11.-én érkezik a soundtrack! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 6. Ó, hát az már itt van a sarkon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. November 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 6. Tegyük hozzá, hogy csak az első évadé. Egyelőre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 6. Tegyük hozzá, hogy csak az első évadé. Egyelőre. Ezt most miért mondod? Hisz írják, hogy 1-6-ig.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. November 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 6. Hopp tényleg, felületesen néztem meg. Akkor így meg kicsit vékony anyag. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 6. Hopp tényleg, felületesen néztem meg. Akkor így meg kicsit vékony anyag. Nekem elegendő lesz..egy jó kis Best of TCW, Best of Kiner. Ezt én biztos megveszem! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. November 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 12. Nekem elegendő lesz..egy jó kis Best of TCW, Best of Kiner. Ezt én biztos megveszem! Sajnos nem adják ki CD -n. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 12. Akkor min jön? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 13. Kizárásos alapon digitálisan. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. November 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 13. Vagy bakeliten. Mintha erről is olvastam volna valahol, de szerintem ez kamu. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. November 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 14. (szerkesztve) Vagy bakeliten. Mintha erről is olvastam volna valahol, de szerintem ez kamu. Na, az kemény lenne! Egyébként, ha valaki már talált "elérési utat" ne titkolózzon! köszi! Szerkesztve: 2014. November 14. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. November 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 18. Valaki találkozott már a soundtrack -el valamelyik könyvtárban? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.