Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 2. Az összeesküvéselméletet is beírjam újra? Azokat majd azután mondd el, ha megittunk három sört. Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 2. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 2. "Róbert, Hetente egyszer végzünk biztonsági mentést. Megtettem a lépéseket, hogy ilyen jellegű adatvesztés a jövőben forduljon elő. Minden jót! Zsákai Ferenc" Hát ez elég durva dolog... Valamit rohadtul hiányolok ebből a levélből. Egy olyasmi szót, hogy BOCSÁNAT. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 3. Megtettem a lépéseket, hogy ilyen jellegű adatvesztés a jövőben forduljon elő. Nem hiányzik ebből a mondatból egy "NE" szócska? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 3. Nem hiányzik ebből a mondatból egy "NE" szócska? Képzeld oda. 1 Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 3. Az ilyen rendszergazdát ki kell rúgni.Legalább 2 példányban léteznie kellene a fórumnak a szerveren. Vagy legalább biztonságimentenék gyakrabban... Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. Na, látom majdnem minden visszaállt a régi kerékvágásba, csak max egy hetet vesztettünk. Azért ehhez a heti egy mentéshez lenne egy két szavam, mert akár azonnali mentés is lehetne (bár szervernél ez lehet kicsit megterhelő lenne), de a napi mentés szerintem vígan megoldható. No mindegy, ha nem lesz több ilyen szintű bedöglés, akkor nem lesz gond. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. Ha meg lesz, akkor úgy sem mi leszünk az egyetlenek aki a fülükre szól. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. Azért nagyjából sikerült pótolni a dolgokat. Bízom a zökkenőmentes folytatásban. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Október 7. Újabb aktív taggal gyarapodtunk, Nute Gunray személyében. Üdv ezúton is Nute! Remélejük nem úgy végzi nálunk, mint az EPIII -ban. 1 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2006. Október 7. Hozzászólás ideje: 2006. Október 7. Újabb aktív taggal gyarapodtunk, Nute Gunray személyében. Üdv ezúton is Nute! Remélejük nem úgy végzi nálunk, mint az EPIII -ban. Hát ha meg is kell majd halnom, azt nem könyörögve teszem... Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2006. Október 7. Hozzászólás ideje: 2006. Október 7. Üdv a fórumban Nute! Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Október 7. Hozzászólás ideje: 2006. Október 7. Szia! Jó fórumozást! Donát Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Október 7. Hozzászólás ideje: 2006. Október 7. Üdv, helytartó úr! Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2006. Október 7. Hozzászólás ideje: 2006. Október 7. Üdv, helytartó úr! Helytartó csak fénykoromban voltam! Azóta már a pénzzel teli neimoidi menyországban tengődök. A szellemem egy része maradt itt, hogy osszam az észt itt nektek! 1 Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Október 7. Hozzászólás ideje: 2006. Október 7. Üdv, a fórumon! Válasz
Azrael Hozzászólás ideje: 2006. Október 9. Hozzászólás ideje: 2006. Október 9. üdv a forumban ex-helytartó úr Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Október 19. Hozzászólás ideje: 2006. Október 19. Ma nyolckor felülmúltuk az Aranyfénykardkor felállított legaktívabb pillanatot! Gratula! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Október 19. Ismét egy remek pillanat. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Október 19. Hozzászólás ideje: 2006. Október 19. Remek És mivel 20:06-kor léptem fel, ez nekem is köszönhető Na végre valami jó hír is van ma. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Október 19. Hozzászólás ideje: 2006. Október 19. Emlékszem Miss hiányzott az Aranyfénykardkor! Ha itt lett volna, már akkor meg lett volna. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Október 20. Hozzászólás ideje: 2006. Október 20. Bezony Lehet, hogy most azért lett új rekord, mert eszembe jutott, hogy lemaradtam a kvíz kezdésről, és gyorsan felléptem Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Október 20. Hozzászólás ideje: 2006. Október 20. Örülök, hogy történelmet írt a jubileumi forduló. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Október 20. MK a kulcs. Mindenki kellett hozzá. Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Október 20. Hozzászólás ideje: 2006. Október 20. Hát igen, Karrde volt a hiányzó láncszem! Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Október 24. Hozzászólás ideje: 2006. Október 24. Na nem akarom elkiabálni, de hosszú órás konzultációk után úgy néz ki, hogy holnap Legas mester ráfekszik a Spoiler-gombos témára, hogy nyugodtan lehessen spoilerezni a fórumon. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Október 24. Igen, és a jó hír az, hogy már megvan a mod is, amit installálni kell. Tehát lehet készülni. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.