Frenkie Hozzászólás ideje: 2020. Október 30. Hozzászólás ideje: 2020. Október 30. 4 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Egy gombnyomással be lehetne állítani de nem fogjuk. Ennek mi az oka? Nálam is volt már hogy elküldtem a hozzászólást aztán semmi ,rányomtam még egyszer és akkor kétszer jelent meg. Sokkal egyszerübb lenne ha ki tudnánk törölni a másodikat mi mint írni nektek. Ha épp meg nem vagytok itt akkor még szívásabb. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Október 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. Október 30. Az az oka, hogy akkor törölgetne mindenki orrba-szájba. Nagyon ritkán adódik technikai baki miatti duplázás. Ha lesz majd kitöröljük. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2020. Október 30. Hozzászólás ideje: 2020. Október 30. 16 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Az az oka, hogy akkor törölgetne mindenki orrba-szájba. Nagyon ritkán adódik technikai baki miatti duplázás. Ha lesz majd kitöröljük. Ja értem. Ha meggondolná magát mondjuk 2 nappal késöbb, kitörölné a 2 nappal korábbi hozzászólást, akkor nem lenne folytonos a beszélgetés. Nem lehetne érteni. Akor így ok. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Október 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. Október 30. Pontosan. Rog volt ebben nagyon aktív anno. Ezért is szűnt meg ez a lehetőség. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Október 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. Október 30. A mai napon megújítottuk a fél éves fórum liszenszet, melynek értéke: 11.509 HUF. Köszönjük a támogatást! 4 Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2020. Október 30. Hozzászólás ideje: 2020. Október 30. 1 órával korábban, Ody Mandrell írta: Rog volt ebben nagyon aktív anno. Ezért is szűnt meg ez a lehetőség. Voltam. Jó régen. Ami nem jelenti azt hogy ezekben az időkben is olyan lennék. Ennél fogva akár vissza is lehetne azt a törlő funkciót állítani de úgyse lesz. Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. November 15. Hozzászólás ideje: 2020. November 15. Nem tudom használja-e valaki, de a Default verzióban is nagyon szép a fórum. Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2020. November 15. Hozzászólás ideje: 2020. November 15. 5 perccel korábban, Iqvi írta: Nem tudom használja-e valaki, de a Default verzióban is nagyon szép a fórum. 2 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. November 15. Hozzászólás ideje: 2020. November 15. Éppen most , NorbiLordi írta: 3 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. November 15. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. November 15. Na az az igazán fapados. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2020. November 16. Hozzászólás ideje: 2020. November 16. Nem jelenítődnek meg nálam az Instáról berakott cuccok. Nagy üresség van a helyükön. A kommentíró ablakban a cuccok linkjének bemásolása után meg a linkek nem változnak át. Négy böngésző közül egyik se kezeli jól a dolgot. Sütiket és gyorsítótárat töröltem plusz Flash Player-t frissítettem hátha van közük hozzá. Guglizgatok is a megoldás után de az is lehet hogy fórum hiba. Erre az oldalra két Instás cucc is be lett rakva. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. November 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. November 16. Nem lehet, hogy törölték őket, vagy más lett a link? Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2020. November 16. Hozzászólás ideje: 2020. November 16. Nem, mert akkor simán a linknek kellene megjelennie, ami nem vezet sehova. Erre is van példa a szóban forgó fórumoldalon. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2020. November 20. Hozzászólás ideje: 2020. November 20. Másnak is lassú ma a fórum? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. November 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. November 20. A szerver meg-meg áll. Szerintem le van terhelve. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. November 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. November 22. Skin frissítés megtörtént: 3167 Ft. 2 Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2020. November 23. Hozzászólás ideje: 2020. November 23. Az utóbbi 2 napban főleg ótvar sz*r szemét volt a szerver elérhetősége... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. November 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. November 23. Pedig írtunk is nekik, @Dzséjt. Elvileg akkor megcsinálták. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2020. November 23. Hozzászólás ideje: 2020. November 23. Bezony, írtunk nekik. Az oldalhoz tartozó MyDNS és apche újragenerálást elvégezték és restartolták a tárhelyet, mert állításuk szerint "request lehetett beragadva, ami miatt hibára futott". Azután működött is az oldal, bár ma én is újra tapasztaltam lassulást. Ez viszont lehet, hogy csak a bezárt sulik és társai miatti leterhelés miatt van, mert csúcsidőben tapasztaltam. 2 Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2020. November 24. Hozzászólás ideje: 2020. November 24. Szerintem amíg tart a jelenlegi helyzet, addig nagyjából ez lesz. Hacsak közben a szolgáltató nem upgradel valamit a saját háza táján, hogy jobban bírja a terhelést. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. November 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. November 27. Gondolom észrevettétek, hogy azonosítást kér a szerver. Remélem mindenkit beenged. Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2020. November 27. Hozzászólás ideje: 2020. November 27. 24 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Gondolom észrevettétek, hogy azonosítást kér a szerver. Remélem mindenkit beenged. Nem volt probléma 4 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. November 27. Hozzászólás ideje: 2020. November 27. 14 perccel korábban, NorbiLordi írta: Nem volt probléma Kenobi Tábornok! 1 Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2020. November 27. Hozzászólás ideje: 2020. November 27. Én se tapasztaltam gikszert. Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2020. November 27. Hozzászólás ideje: 2020. November 27. 11 perccel korábban, Iqvi írta: Kenobi Tábornok! 1 1 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2020. November 27. Hozzászólás ideje: 2020. November 27. 17 perccel korábban, Camee írta: Ez a sorozat igazi gyógyír a 7-8-9 hulladékjai után! Kiváló rész, sorozat! :)) (Ezra remélem még felbukkan). Nem lehet úgy örülni valaminek, hogy közben nem dobáljuk a sz*rt valami másra? 1 5 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. November 27. Hozzászólás ideje: 2020. November 27. 29 perccel korábban, Camee írta: Ez a sorozat igazi gyógyír a 7-8-9 hulladékjai után! Kiváló rész, sorozat! :)) (Ezra remélem még felbukkan). Esetleg még mindig gyászolod a gyerekkorod amiatt, hogy a Sequel Trilogy nem azt adta amit te vártál, és nem vagy képes elfogadni a változást, illetve objektíven értékelni valamit? 1 2 1 Válasz
Camee Hozzászólás ideje: 2020. November 27. Hozzászólás ideje: 2020. November 27. Éppen most , Iqvi írta: Esetleg még mindig gyászolod a gyerekkorod amiatt, hogy a Sequel Trilogy nem azt adta amit te vártál, és nem vagy képes elfogadni a változást, illetve objektíven értékelni valamit? 25 éves vagyok, így nem gyászolom....nem kell magadból kiindulni.... Képes vagyok objektívan (amennyire ez humán területeken lehetséges), de úgy gondolom, hogy inkább ti vagytok fanatikusok akik ha egy szarra SW-t nyomtatnak, egyből nyaljátok.... Nem tudom, ez biztos védekezés nektek, egy másik univerzumba való menekülés, passz valami ilyesmi. 1 2 1 1 1 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. November 27. Hozzászólás ideje: 2020. November 27. Whoah woah stop there right now. Igenis lehet objektíven értékelni filmeket és más alkotásokat. De az nem objektivitás, hogy benyögjük, hogy a 7-8-9 szar. Az egyszerű vulgarizmus, illetve ne általánosíts a teljes fórumra az én véleményem alapján. Ha leírod, hogy neked a 7-8-9-,ben, ez meg ez nem tetszik akkor máris kellemesebb hangnemben folyik tovább a diskurzus. Csak na, ezt nem feltétlen a Mando topikjaiban kéne megtenni. 2 Válasz
Camee Hozzászólás ideje: 2020. November 27. Hozzászólás ideje: 2020. November 27. 1 perccel korábban, Iqvi írta: Whoah woah stop there right now. Igenis lehet objektíven értékelni filmeket és más alkotásokat. De az nem objektivitás, hogy benyögjük, hogy a 7-8-9 szar. Az egyszerű vulgarizmus, illetve ne általánosíts a teljes fórumra az én véleményem alapján. Ha leírod, hogy neked a 7-8-9-,ben, ez meg ez nem tetszik akkor máris kellemesebb hangnemben folyik tovább a diskurzus. Csak na, ezt nem feltétlen a Mando topikjaiban kéne megtenni. Korábban megettem, (nem tudom mélyen tisztelt Cenzor Úr törölte-e őket). Itt csak egy összehasonlítást végeztem, ráadásul igen pozitív szellemben, nagyra értékelve a sorozatot, és ezt a részt is.... .nem kell a PC diktatúra, a túlérzékenység .... 2 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.