Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 22. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 22. Én már most is iszok tejet? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 22. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 22. "Good job!" Mit iszunk? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 22. "Good job!" Mit iszunk? Ki mit akar. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 22. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 22. "Good job!" Mit iszunk? Ki mit akar. Gondolom mindenki vagy vizet, vagy tejet, vagy ásványvizet iszik Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 22. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 22. Én csak teát vagy jawajuce-t Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 23. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 23. Iszunk? Még a 380 millás ivászaton sem vagyunk túl Vagy együtt a kettőt? Vagy csak mindenki magában virtuálisan? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 23. Összevonjuk. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 23. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 23. Összevonjuk. Jó, én nem vagyok semmi jónak elrontója De addig még néhány hét biztos eltellik Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 23. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 23. Holnap megyek születésnapi party-ra.Iszok mindenki helyett, leiszom még a 100000.-ik hozzászólást is. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 23. Dagadjon a májad frenkie. Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 23. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 23. Mi itt istenítjük SimonZ mester bannerjait, és ezzel kapcsolatban eszembe jutott egy idézet kvíz. Nyugi, csak egy fordulós. Kitől idézek és honnan? "Na meg ne egy ilyen tucat -fotomontazs legyen ott. Ezert is hasznalok legtobbszor festmenyeket, mert hihetettlen szepek es izgalmasak." Fogjuk rá, hogy könnyű kitalálni. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 23. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 23. Mi itt istenítjük SimonZ mester bannerjait, és ezzel kapcsolatban eszembe jutott egy idézet kvíz. Nyugi, csak egy fordulós. Kitől idézek és honnan? "Na meg ne egy ilyen tucat -fotomontazs legyen ott. Ezert is hasznalok legtobbszor festmenyeket, mert hihetettlen szepek es izgalmasak." Fogjuk rá, hogy könnyű kitalálni. Royal Guard Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 23. Nem egészen így mondta szerintem. Az meg nem bizonyított, hogy erre az oldalra gondolt. Persze belelehet látni ezt is. Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 23. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 23. Pontosan idéztem a legfrissebb hozzászólásából. Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 23. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 23. Mi itt istenítjük SimonZ mester bannerjait, és ezzel kapcsolatban eszembe jutott egy idézet kvíz. Nyugi, csak egy fordulós. Kitől idézek és honnan? "Na meg ne egy ilyen tucat -fotomontazs legyen ott. Ezert is hasznalok legtobbszor festmenyeket, mert hihetettlen szepek es izgalmasak." Fogjuk rá, hogy könnyű kitalálni. Royal Guard Ott a pont! Nyertél, de hogy mit? Hát azt én sem tudom. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 23. Pontosan idéztem a legfrissebb hozzászólásából. Ja hogy ez friss... :39: Ha ő így látja, hogy az művészibb, akkor legyen. A miénket egy rajongó csinálja, közelebb áll a szívünkhöz. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 23. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 23. Mondjuk igy két mondat kiragadva durvábban hat, mint egybe a hozzászolása Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 23. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 23. Grievous sátáni szemei mérföldekre lekörözik most nálam Palpi féle medical centert. De ez csak az én szubjektív látásmódom. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 23. Grievous sátáni szemei mérföldekre lekörözik most nálam Palpi féle medical centert. De ez csak az én szubjektív látásmódom. Most mondjam, hogy nálam is ez a nyerő? Annyira önfényezésnek tűnik. A medical center is ütős darab, és kellően darkos. Válasz
jedi master yoda Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 25. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 25. Hy! Az oldal nem jön be, csak úgy ha az oldal címe után beirom azt hogy index.php...:mi lehet a gond?obi sem tudott egyszerun belépni csak is így...ez a mai napon történt! Remélem hamar megoldodik a hiba, ha tényleg van hiba:) bye Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 25. Az uw.hu hibája... Mi nem tudun ktenni ellene semmit. Már nem sokat kell várni, és elmegyünk innen, ezáltal minden probléma megoldódik. Türelem! Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 26. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 26. Tegnap nagyon szomorú voltam, hogy nem tudtam fellépni, mert először történt meg, hogy hétvégén is net elé tudtam ülni Csak nekem nem jutott eszembe lentebb írt megoldás erre. Na majd legközelebb. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 26. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 26. Hú de megijedtem.Tegnap semmi nem jött be.Csak az üres oldal.Mi volt?Az uw maga müködött?Hálistennek működik tovább az oldal. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 26. Ne ijedj meg frenkie. Csupán az uw sz*rakodott. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 27. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 27. Már nem sokat kell várni, és elmegyünk innen, ezáltal minden probléma megoldódik. Türelem! Ha ehhez anyagi segítség kell, mint már sokan mások is mondták beszállunk. Ezt mondjuk egyszerűbb lenne megejteni a találkozón. Nem? Azért hozom fel a témát időben, hogy ki lehessen hirdetni még, ha lenne belőle valami. Bár lehet ha fizetni kell nem lesz majd tolongás a találkozón Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 27. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 27. Már nem sokat kell várni, és elmegyünk innen, ezáltal minden probléma megoldódik. Türelem! Ha ehhez anyagi segítség kell, mint már sokan mások is mondták beszállunk. Ezt mondjuk egyszerűbb lenne megejteni a találkozón. Nem? Azért hozom fel a témát időben, hogy ki lehessen hirdetni még, ha lenne belőle valami. Bár lehet ha fizetni kell nem lesz majd tolongás a találkozón Az anyagiak miatt már nem kell aggódnotok. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 27. Az anyagiak miatt már nem kell aggódnotok. Így van! Coce és én álljuk a költségeket. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Október 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Október 1. Kíváncsi vagyok, mi a véleményetek Royal Guard alábbi megnyiltakozásáról? Ha nagy lesz az egyetértés, akkor lebutítjuk a fórumot. "Az biztos, hogy phpBB -t nem akarok latni, mert a halalom azok a forumok, amiknel nem latom az emberunk beirasat a sok extra gagyitol. Lasd emotikonok, avatar (ezt meg meggondolnam azert) meg a kulonbozo hatszazoldalas alairasok" Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. Október 1. Hozzászólás ideje: 2005. Október 1. Nem akarok nagyon rosszmájuskodni, mert az sw.hu fóruma volt sokáig a törzs-helyem és a bemutatók elött napi rendszerességgel jártam oda... de azt azért meg kell hagyni, hogy bár ott nincsenek olyan "gagyik", mint emotikonok, aláirás, avatar stb. sokkal kevésbé átlátható és kevésbé is használható, mint ez. És akkor most csak a külcsinről nyilatkoztam... Viszont állitolag hamarosan újracsinálják az sw.hu fórumot :39: Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. Október 1. Hozzászólás ideje: 2005. Október 1. Enegm nem zavarnak ezek. Az avatarokat nagyon csípem, mert egyedivé tehetik a fórumozót, ugyanígy az aláírások is (esetleg fórum szabályzatba le lehet jegyezni, hogy nem lehet több sort elfoglaló aláírás). Egyébként erről egy régi ismerősünktől származó megjegyzés jutott az eszembe, miszerint az új Star Warsok olyan túlcsicsázottak a fölösleges látványtól, hogy már a lényeget nem látni. Egyszóval, én mindig meglátom, hol a hozzászólás, pedig nem is keresem. Szóval én amellett szavazok, hogy nem kell lebutítani. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.