Hozzászólás ideje: 2015. Október 1.9 éve Bennem már felmerült de nem tudtam kivitelezni. Ej de kár! Pedig biztos megoldható. Nincs valaki aki meg tudja oldani?
Hozzászólás ideje: 2015. Október 25.9 éve Látom Marty Mcfly mindenkit elvitt egy körre a héten a DeLoreannal, mert mindenki a jövőből írogat Szerkesztve: 2015. Október 25.9 éve - Darth Cupsy
Hozzászólás ideje: 2015. Október 26.9 éve Ej de kár! Pedig biztos megoldható. Nincs valaki aki meg tudja oldani? Ez itt beágyazható, még variálni is lehet, hogy hogyan nézzen ki... Esetleg a pici bannerek alá? http://www.tickcounter.com/countdown/20151218120100am/w2320/0/Star_Wars%3A_The_Force_Awakens Szerkesztve: 2015. Október 26.9 éve - Eszter
Hozzászólás ideje: 2015. Október 26.9 éve Ahogy az elején volt úgy jobb volt (vagy most csak nekem változott meg ).
Hozzászólás ideje: 2015. Október 26.9 éve Nagy méretben a felső részen? Igen, de végül is ahogy most van így se rossz. Nem olyan szembetűnő, de nem takar ki semmit és meg lehet találni ott oldalt.
Hozzászólás ideje: 2015. Október 26.9 éve Szerző Én is így gondoltam. Az a nagy túlságosan "amatőr" lett volna. Köszi Eszter a figyelem felhívást
Hozzászólás ideje: 2015. Október 27.9 éve A keresés feletti fekete részben nem fér? Sztem ott jobban szem előtt lenne és nagyobban is elfér.
Hozzászólás ideje: 2015. Október 27.9 éve A keresés feletti fekete részben nem fér? Sztem ott jobban szem előtt lenne és nagyobban is elfér. Kisebb monitoron nem fekete az a rész.
Hozzászólás ideje: 2015. Október 27.9 éve Szerző Szó mi szó lehetett volna feltűnőbb helyre is rakni de nem akartam nagyon próbálgatni így maradt oldalt.
Hozzászólás ideje: 2015. Október 27.9 éve Elég jó helyen van ott, nekem egyből feltűnt. És jól is néz ki.
Hozzászólás ideje: 2015. Október 28.9 éve A 7. Rész érkeztével fog változni az alap banner, illetve a hozzá tartozó balos bolygósor? Avagy, Bővül-e a kapucnisok társasàga, vagy helyet kap-e az új plakát új szuperfegyvere? Indokolt lenne. Szerkesztve: 2015. Október 28.9 éve - csoli1138
Hozzászólás ideje: 2015. Október 28.9 éve A fene tudja. SimonZ -n múlik. Hát bővül a saga. Haladni kell!
Hozzászólás ideje: 2015. November 1.9 éve Szerző Három és fél éve nem volt annyi hozzászólás egy hónapban mint most októberben. Szép volt fiúk, lányok!
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.