Ugrás a kommentre

Vélemények és javaslatok

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Nem akarok rosszindulatú vagy hangulatromboló lenni, de úgy látom, hogy több energiátok megy el erre, mint amekkora értelme van. Bár emojiknak tényleg tök jók lehetnek ezek, de a véleményezésre alkalmatlannak tűnnek. Egyelőre pont az eddig még hellyel-közzel működőképesnek tűnő jelek lettek lecserélve olyanokra, amik nagyban tényleg jól passzolnak a jelentéshez, viszont kicsiben én még gépen se látok belőlük szinte semmit.

A "szmájlik", pluszok, mínuszok, ujjak, nyilak stb. lehet, hogy elcsépeltek és nem illenek a SW-hoz, de ahhoz, hogy ilyen kicsiben is közvetíteni lehessen egy-egy jelentést, ahhoz erősen stilizált szimbólumok kellenek. Hiába szívbemarkolóan szomorú, ahogy Padmé összeroskadva a kezeibe temeti az arcát, ha ebből 8x8 pixelen kb. semmi sem kivehető.

De persze ez csak az én véleményem, nem leszek ünneprontó, ha a többségnek tetszik az irány, akkor nem ellenkezem. ;)

Hozzászólás ideje:
3 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Padmé viszont szerintem is cserére szorulna.

Padméval még kísérletezünk. Próbáltuk úgy, hogy csak a feje látszódik, de úgy túlságosan facepalm jelleget kapott. :) 

Hozzászólás ideje:

Nálam nagyrészt kivehetőek és ötletesnek tartom mindhármat (főleg Han nyerte el a tetszésem), de Padmé tényleg elég kicsi... először nem mondtam volna meg, hogy ő van a képen, ha nem írjátok be. :D

Hozzászólás ideje:

Padmé cserélve lett. Abban maradtunk Dzséjttel, hogy most egy ideig így marad. Ugyan 100x100 pixelben nem mindegyik ikon tökéletes, de idővel remélhetőleg mindenki megszokja. A Dzséjt által készített emblémáknál pedig a színekre érdemes koncentrálni.

Hozzászólás ideje:

Én telefonról nézve most már látom az új vicces, zavaros és szomorú ikonokat, de a többi maradt a régi. Ezek szerint azok is megváltoztak, ahol a színek követik a korábbi ikonokét, de az ikonok maguk újak? Csak hogy tudjam, mire számítsak majd, ha otthon látom. :)

Hozzászólás ideje:

Srácok! Hogy lehet feltölteni ide egy fájlt? Régen simán mentek a zip-ek. Most egy word doksit töltenék fel a Rebels topicba akár simán, akár zip-elve, de azt írja 20kb-nál nem lehet nagyobb.

Jelen file 590kb. Van megoldás?

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.