Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2018. Július 1. Hozzászólás ideje: 2018. Július 1. (szerkesztve) Én úgy értem, hogy mivel kicsik így ha nem zoomolsz rá manuálisan vagy digitálisan eléggé nehéz kivenni, hogy pl. Han is milyen arcot vág. Szerkesztve: 2018. Július 1. - Darth Cupsy Válasz
pb69 Hozzászólás ideje: 2018. Július 1. Hozzászólás ideje: 2018. Július 1. Nem akarok rosszindulatú vagy hangulatromboló lenni, de úgy látom, hogy több energiátok megy el erre, mint amekkora értelme van. Bár emojiknak tényleg tök jók lehetnek ezek, de a véleményezésre alkalmatlannak tűnnek. Egyelőre pont az eddig még hellyel-közzel működőképesnek tűnő jelek lettek lecserélve olyanokra, amik nagyban tényleg jól passzolnak a jelentéshez, viszont kicsiben én még gépen se látok belőlük szinte semmit. A "szmájlik", pluszok, mínuszok, ujjak, nyilak stb. lehet, hogy elcsépeltek és nem illenek a SW-hoz, de ahhoz, hogy ilyen kicsiben is közvetíteni lehessen egy-egy jelentést, ahhoz erősen stilizált szimbólumok kellenek. Hiába szívbemarkolóan szomorú, ahogy Padmé összeroskadva a kezeibe temeti az arcát, ha ebből 8x8 pixelen kb. semmi sem kivehető. De persze ez csak az én véleményem, nem leszek ünneprontó, ha a többségnek tetszik az irány, akkor nem ellenkezem. 1 2 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2018. Július 1. Hozzászólás ideje: 2018. Július 1. 100x100 pixelen tényleg nehéz átadni. De Bujaféreg jó lett. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Július 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Július 1. Padmé viszont szerintem is cserére szorulna. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Július 1. Hozzászólás ideje: 2018. Július 1. Nekem bejönnek ezek az újak. Csak a zavaros (Han) és a szomorú (Padmé) az, ami szerintem is cserére szorulna. A többivel kiegyezek, szépek lettek, SW -sek. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2018. Július 1. Hozzászólás ideje: 2018. Július 1. 3 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Padmé viszont szerintem is cserére szorulna. Padméval még kísérletezünk. Próbáltuk úgy, hogy csak a feje látszódik, de úgy túlságosan facepalm jelleget kapott. 1 Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2018. Július 2. Hozzászólás ideje: 2018. Július 2. Nálam Búja Féreg is nagyon picike. Desktopban nézem. 1 Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2018. Július 2. Hozzászólás ideje: 2018. Július 2. Nálam nagyrészt kivehetőek és ötletesnek tartom mindhármat (főleg Han nyerte el a tetszésem), de Padmé tényleg elég kicsi... először nem mondtam volna meg, hogy ő van a képen, ha nem írjátok be. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2018. Július 2. Hozzászólás ideje: 2018. Július 2. Padmé cserélve lett. Abban maradtunk Dzséjttel, hogy most egy ideig így marad. Ugyan 100x100 pixelben nem mindegyik ikon tökéletes, de idővel remélhetőleg mindenki megszokja. A Dzséjt által készített emblémáknál pedig a színekre érdemes koncentrálni. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Július 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Július 2. Sokkal jobb lett így, köszönjük! 1 Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2018. Július 2. Hozzászólás ideje: 2018. Július 2. Szerintem is jobb, Padmé arca itt jobban kivehető! 2 Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2018. Július 2. Hozzászólás ideje: 2018. Július 2. Én telefonról nézve most már látom az új vicces, zavaros és szomorú ikonokat, de a többi maradt a régi. Ezek szerint azok is megváltoztak, ahol a színek követik a korábbi ikonokét, de az ikonok maguk újak? Csak hogy tudjam, mire számítsak majd, ha otthon látom. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Július 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Július 2. Igen azok is újak, csak frissíteni kellene a mobil böngészőt asszem. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2018. Július 2. Hozzászólás ideje: 2018. Július 2. Asszem kibírom most már hétvégéig. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Július 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Július 3. Kérdés. A fenti értesítéseknél nektek is 'and' van 'és' helyett? Pl. : x and y válaszolt a hozzászólásodra. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2018. Július 3. Hozzászólás ideje: 2018. Július 3. Nem tudom, mi történt, de most már látok minden új emotikont teljes pompájában. Nagyon jók. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Július 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Július 3. (szerkesztve) Frissítés és az "és" is jó. Nálatok is? Köszönöm Donátnak a forditásokat, sokat segített! Szerkesztve: 2018. Július 3. - Ody Mandrell 3 Válasz
caseyjones Hozzászólás ideje: 2018. Július 3. Hozzászólás ideje: 2018. Július 3. (szerkesztve) Bujaféreg hatalmas ötlet volt. Én már most imádom. Meg a porg is. Szerkesztve: 2018. Július 9. - Ody Mandrell 4 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2018. Július 7. Hozzászólás ideje: 2018. Július 7. Srácok! Hogy lehet feltölteni ide egy fájlt? Régen simán mentek a zip-ek. Most egy word doksit töltenék fel a Rebels topicba akár simán, akár zip-elve, de azt írja 20kb-nál nem lehet nagyobb. Jelen file 590kb. Van megoldás? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Július 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Július 7. Menj be 20kb alá. Összecsomagolva mekkora? Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2018. Július 8. Hozzászólás ideje: 2018. Július 8. Jó ez a visszaszámláló, és főleg, jó helyre került. 2 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Július 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Július 8. Köszi! Terv szerint csak a főoldalon lesz látható, már ha megoldható. 1 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2018. Július 9. Hozzászólás ideje: 2018. Július 9. Porg is csatlakozott a visszajelzés csapathoz. 2 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Július 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Július 9. (szerkesztve) Jól néz ki, köszi mégegyszer. Szerkesztve: 2018. Július 9. - Ody Mandrell 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Július 9. Hozzászólás ideje: 2018. Július 9. Egyre jobban bejönnek nekem ezek. Köszike. 2 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Július 9. Hozzászólás ideje: 2018. Július 9. Ö, skacok, miért nem lehet írni a Kantin topikba? A fórum korábbi frissítése miatt? Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2018. Július 9. Hozzászólás ideje: 2018. Július 9. 3 perccel korábban, Bence1997 írta: Ö, skacok, miért nem lehet írni a Kantin topikba? A fórum korábbi frissítése miatt? Most próbáld meg. 1 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.