Hozzászólás ideje: 2018. November 16.6 éve Szerző @Darth Revan9ráadásul Te már át is írhatod bármire ha úgy tartja kedved.
Hozzászólás ideje: 2018. November 16.6 éve Nagyon ötletes dolog, tetszik. Bár én még legalább két évnyire vagyok a Tanácstól.
Hozzászólás ideje: 2018. November 16.6 éve 2 órával ezelőtt, Donát írta: Bence, the Council wants you to report on all Filoni's dealings. You want me to spy on Filoni? He's a great man, he befriended me, watched out for me ever since I arrived here. Amúgy nekem is maxira bejön ez a rendszer. Tetszetős. Na majd ha elérem az 5000 hsz -t, akkor a jóslásomhoz köthető nevet találok majd ki.
Hozzászólás ideje: 2018. November 17.6 éve Szerző Igen mert 5000-en túl már magad adhatod meg a rangot.
Hozzászólás ideje: 2019. Január 2.6 éve Az előtt valami fehér felület jött be valami különféle jelekkel és ki volt írva valami, hogy nem tud kapcsolódni az oldalhoz. De elég gyorsan elmúlt.
Hozzászólás ideje: 2019. Január 2.6 éve Szerző Ezekkel nem kell foglalkozni, főleg ha átmeneti. Szerver hiba lehet.
Hozzászólás ideje: 2019. Január 3.6 éve 23 órával ezelőtt, Darth Revan9 írta: Az előtt valami fehér felület jött be valami különféle jelekkel és ki volt írva valami, hogy nem tud kapcsolódni az oldalhoz. De elég gyorsan elmúlt. Most kaptam mailt, hogy új szervereket vett a szolgáltató. Valószínűleg ezek üzembe helyezése okozta a rövid kimaradást. Szerkesztve: 2019. Január 3.6 éve - Dzséjt
Hozzászólás ideje: 2019. Január 3.6 éve Átküldtem. Én is csak pár perccel azelőtt kaptam meg, hogy megírtam a posztot. Erről most nem küldtek előre figyelmeztetést.
Hozzászólás ideje: 2019. Január 25.6 éve Kis érdekesség: a fórum Facebook-oldalán most szavazhattok arról, ki a jobb uralkodó. Apropója nincs a dolognak, csak eszembe jutott, hogy ilyet is lehet.
Hozzászólás ideje: 2019. Január 29.6 éve Szerző 2019. 01. 25. - 14:54, Yoda József írta: Hát ebben a kérdésben még én is Sidiousra szavaztam
Hozzászólás ideje: 2019. Január 29.6 éve Snoke most tudta meg, hogy SimonZ ott lesz a Celebration meghívott művészei között...
Hozzászólás ideje: 2019. Január 29.6 éve Szerző Plusz azt, hogy Yoda József nem rá szavazott! Szegény fószer forog a sírjában.
Hozzászólás ideje: 2019. Február 23.6 éve Tegnap kaptam facen egy értesítőt utána, rádobott a face oldalatokra, ott rákattintottam a képre erre bedobott egy üzenetet a messengeren, mellékelem képen, a bekarikázott rész felettébb érdekelne, hogy ez most mit is takar pontosan
Hozzászólás ideje: 2019. Február 23.6 éve Szerző Gondolom azt jelenti, hogy ha írsz akkor látjuk ki vagy, másrészt a profilod azon részét is, ami nyilvános.
Hozzászólás ideje: 2019. Február 23.6 éve 2 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Gondolom azt jelenti, hogy ha írsz akkor látjuk ki vagy, másrészt a profilod azon részét is, ami nyilvános. Értem, köszönöm.
Hozzászólás ideje: 2019. Február 26.6 éve Szerző Nagyobb fórum frissítés zajlik a napokban így előfordulhat, hogy a fórum átmenetileg nem lesz elérhető. Remélhetőleg holnap elkészülünk vele.
Hozzászólás ideje: 2019. Február 27.6 éve Szerző Kész a frissítés. Attól kérdezném aki asztali gépen van, hogy lát valami különbséget? A skin még nincs frissítve, szóval elképzelhetőek skin hibák.
Hozzászólás ideje: 2019. Február 27.6 éve 4 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Kész a frissítés. Attól kérdezném aki asztali gépen van, hogy lát valami különbséget? A skin még nincs frissítve, szóval elképzelhetőek skin hibák. Ja. Miért tudok válaszolni, mikor nem is vagyok regisztrálva? Amúgy pár helyen nem írja ki a fórum az utolsó válasz idejét. Például.
Hozzászólás ideje: 2019. Február 27.6 éve Szerző Ez egy újítás. Azzal, hogy írtál, egyúttal regisztráltál is. Egyébként csak egy hozzászólást enged így. Köszi az észrevételt, a skin frissítésével ez is meg fog oldódni.
Hozzászólás ideje: 2019. Február 27.6 éve Szerző Igen mert a háttérben indexálja az adatbázist. Szerk: kész is. Elvileg most már begyorsult. Szerkesztve: 2019. Február 27.6 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2019. Február 27.6 éve Én azzal a hibával találkoztam, hogy az olvasatlan hozzászólások megjelenítésénél egy adott topiknál az utolsó hozzászóló neve helyett "topikok" szerepel.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.