Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Október 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. Október 2. Köszi LOKútusz és Dzséjtusz. Válasz
Embo Hozzászólás ideje: 2011. Október 2. Hozzászólás ideje: 2011. Október 2. Köszi a munkát uraim! Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Október 2. Hozzászólás ideje: 2011. Október 2. Köszi a feliratot. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Október 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. Október 8. Van felirat a szokott helyen. Válasz
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2011. Október 8. Hozzászólás ideje: 2011. Október 8. Van felirat a szokott helyen. I'm on it. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2011. Október 8. Hozzászólás ideje: 2011. Október 8. I'm on it. Így már világos! Majdnem azthittem, hogy már Lok van készen! Előre is köszi a fáradozásodat! Várjuk. Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Október 8. Hozzászólás ideje: 2011. Október 8. I'm on it. Tedd amit tenned kell, ifjú tanítványom Válasz
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2011. Október 8. Hozzászólás ideje: 2011. Október 8. Nem hiszem el, de megint megtörtént. Besz*rt a fordítóprogramom, és kitörlődött az egész fordításom, mikor már a végén jártam. Kezdhetem előröl az egészet, úgyhogy bocsi srácok, de csak holnapra lesz felirat. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Október 8. Hozzászólás ideje: 2011. Október 8. Én eleve mindig csak vasárnap nézem meg a friss részt, úgyhogy részemről no problemo. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Október 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. Október 8. Nem hiszem el, de megint megtörtént. Besz*rt a fordítóprogramom, és kitörlődött az egész fordításom, mikor már a végén jártam. Kezdhetem előröl az egészet, úgyhogy bocsi srácok, de csak holnapra lesz felirat. Pedig úgy vártam, és még most az időzítés is jó lett volna. Válasz
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2011. Október 8. Hozzászólás ideje: 2011. Október 8. Pedig úgy vártam, és még most az időzítés is jó lett volna. Hidd el, hogy nekem a legsz**abb, mert egy 3 órás munkám ment ezzel kukába. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Október 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. Október 8. Hidd el, hogy nekem a legsz**abb, mert egy 3 órás munkám ment ezzel kukába. Csak én is mérgelődtem kicsit. Próbáld valahogy kivédeni ezt. Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Október 8. Hozzászólás ideje: 2011. Október 8. Hidd el, hogy nekem a legsz**abb, mert egy 3 órás munkám ment ezzel kukába. Ilyenkor azt kell hogy fordítás közben menteni folyamatosan, bár erről könnyű megfeledkezni. Rosszban a jó, hogy nagyjából ilyenkor emlékszel mit hogyan fordítottál és gyorsabban lehet haladni. Persze ez sem kárpótol Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Október 8. Hozzászólás ideje: 2011. Október 8. Hidd el, hogy nekem a legsz**abb, mert egy 3 órás munkám ment ezzel kukába. Ez tényleg vacak dolog. Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2011. Október 8. Hozzászólás ideje: 2011. Október 8. Hidd el, hogy nekem a legsz**abb, mert egy 3 órás munkám ment ezzel kukába. Nyomogasd a Ctrl+S-t munka közben. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2011. Október 8. Hozzászólás ideje: 2011. Október 8. Én is sajnálom, de kitartást kívánok az újrázáshoz! Válasz
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2011. Október 8. Hozzászólás ideje: 2011. Október 8. Elszámoltam magam. 11-re már lesz felirat. Válasz
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2011. Október 8. Hozzászólás ideje: 2011. Október 8. Parancsoljatok. SWTCW-s04e05.zip Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Október 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. Október 8. Köszi Durd! Én egy ilyen rendszerhiba után napokig rá se bírnék nézni a feliratra. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Október 8. Hozzászólás ideje: 2011. Október 8. Köszi Lok, bravó, hogy 3 órás mínusz után újra neki tudtál állni! Válasz
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2011. Október 8. Hozzászólás ideje: 2011. Október 8. Köszi Durd! Én egy ilyen rendszerhiba után napokig rá se bírnék nézni a feliratra. Sajnos ezt a luxust nem engedhetem meg magamnak. Úgy álltam hozzá, hogy ami történt, megtörtént, nem siránkozni kell, hanem folytatni a munkát. Bár azért kellett egy-két perc hogy lehiggadjak. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Október 8. Hozzászólás ideje: 2011. Október 8. Köszi. Remélem viszi a héthúsz pé is. Válasz
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2011. Október 8. Hozzászólás ideje: 2011. Október 8. Köszi Lok, bravó, hogy 3 órás mínusz után újra neki tudtál állni! Nagyon szívesen! De most aztán azon nyomban kezdjétek el nézni a részt, hogy lássam hogy volt értelme a sietségnek! Válasz
danityu Hozzászólás ideje: 2011. Október 8. Hozzászólás ideje: 2011. Október 8. Köszi szépen a feliratot. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Október 8. Hozzászólás ideje: 2011. Október 8. Köszi szépen a feliratot. Majd holnap megnézem, sok volt ma a vendég és a Jag... :D Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Október 9. Hozzászólás ideje: 2011. Október 9. Köszi a feliratot Válasz
Embo Hozzászólás ideje: 2011. Október 9. Hozzászólás ideje: 2011. Október 9. Köszi a feliratot Lok! Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.