Hozzászólás ideje: 2011. Október 8.13 éve I'm on it. Így már világos! Majdnem azthittem, hogy már Lok van készen! Előre is köszi a fáradozásodat! Várjuk.
Hozzászólás ideje: 2011. Október 8.13 éve Nem hiszem el, de megint megtörtént. Besz*rt a fordítóprogramom, és kitörlődött az egész fordításom, mikor már a végén jártam. Kezdhetem előröl az egészet, úgyhogy bocsi srácok, de csak holnapra lesz felirat.
Hozzászólás ideje: 2011. Október 8.13 éve Én eleve mindig csak vasárnap nézem meg a friss részt, úgyhogy részemről no problemo.
Hozzászólás ideje: 2011. Október 8.13 éve Szerző Nem hiszem el, de megint megtörtént. Besz*rt a fordítóprogramom, és kitörlődött az egész fordításom, mikor már a végén jártam. Kezdhetem előröl az egészet, úgyhogy bocsi srácok, de csak holnapra lesz felirat. Pedig úgy vártam, és még most az időzítés is jó lett volna.
Hozzászólás ideje: 2011. Október 8.13 éve Pedig úgy vártam, és még most az időzítés is jó lett volna. Hidd el, hogy nekem a legsz**abb, mert egy 3 órás munkám ment ezzel kukába.
Hozzászólás ideje: 2011. Október 8.13 éve Szerző Hidd el, hogy nekem a legsz**abb, mert egy 3 órás munkám ment ezzel kukába. Csak én is mérgelődtem kicsit. Próbáld valahogy kivédeni ezt.
Hozzászólás ideje: 2011. Október 8.13 éve Hidd el, hogy nekem a legsz**abb, mert egy 3 órás munkám ment ezzel kukába. Ilyenkor azt kell hogy fordítás közben menteni folyamatosan, bár erről könnyű megfeledkezni. Rosszban a jó, hogy nagyjából ilyenkor emlékszel mit hogyan fordítottál és gyorsabban lehet haladni. Persze ez sem kárpótol
Hozzászólás ideje: 2011. Október 8.13 éve Hidd el, hogy nekem a legsz**abb, mert egy 3 órás munkám ment ezzel kukába. Ez tényleg vacak dolog.
Hozzászólás ideje: 2011. Október 8.13 éve Hidd el, hogy nekem a legsz**abb, mert egy 3 órás munkám ment ezzel kukába. Nyomogasd a Ctrl+S-t munka közben.
Hozzászólás ideje: 2011. Október 8.13 éve Szerző Köszi Durd! Én egy ilyen rendszerhiba után napokig rá se bírnék nézni a feliratra.
Hozzászólás ideje: 2011. Október 8.13 éve Köszi Lok, bravó, hogy 3 órás mínusz után újra neki tudtál állni!
Hozzászólás ideje: 2011. Október 8.13 éve Köszi Durd! Én egy ilyen rendszerhiba után napokig rá se bírnék nézni a feliratra. Sajnos ezt a luxust nem engedhetem meg magamnak. Úgy álltam hozzá, hogy ami történt, megtörtént, nem siránkozni kell, hanem folytatni a munkát. Bár azért kellett egy-két perc hogy lehiggadjak.
Hozzászólás ideje: 2011. Október 8.13 éve Köszi Lok, bravó, hogy 3 órás mínusz után újra neki tudtál állni! Nagyon szívesen! De most aztán azon nyomban kezdjétek el nézni a részt, hogy lássam hogy volt értelme a sietségnek!
Hozzászólás ideje: 2011. Október 8.13 éve Köszi szépen a feliratot. Majd holnap megnézem, sok volt ma a vendég és a Jag... :D
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.