Bence1997 Hozzászólás ideje: Tegnap 01:34 Hozzászólás ideje: Tegnap 01:34 Lool Filoni ZEB!!! 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Tegnap 01:36 Hozzászólás ideje: Tegnap 01:36 Pedro és Sigourney a színpadon! Mando & Grogu: 2 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Tegnap 01:37 Hozzászólás ideje: Tegnap 01:37 (szerkesztve) Szerkesztve: Tegnap 01:39 - Bence1997 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Tegnap 01:39 Hozzászólás ideje: Tegnap 01:39 (szerkesztve) Most mutatnak anyagot a filmből! Szerkesztve: Tegnap 01:40 - Bence1997 1 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Tegnap 01:45 Hozzászólás ideje: Tegnap 01:45 Vége lett a panelnak. Két perces jelenetet mutattak a végén, majd egy 1 perces teasert, ahol megerősítették ROTTA jelenlétét a filmben! 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Tegnap 01:53 Hozzászólás ideje: Tegnap 01:53 (szerkesztve) Rotta egy gladiátor lesz a filmben nagy bicepszekkel. Jeremy Allen White fogja "játszani". Rotta: Spoiler Szerkesztve: Tegnap 01:55 - Bence1997 3 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Tegnap 02:37 Hozzászólás ideje: Tegnap 02:37 Az előzetest itt tudjátok megtekinteni. 3 1 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Tegnap 04:03 Hozzászólás ideje: Tegnap 04:03 Köszi Bence! Bár a sztoriból szinte semmit nem kaptunk, de a képek marha jók, főleg Bisop ezredes. Az előzetes is nagyon ígéretes. Jó móka lesz ez a film. 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Tegnap 04:10 Hozzászólás ideje: Tegnap 04:10 (szerkesztve) 2 órával ezelőtt, Bence1997 írta: Örömmel látom, hogy a Társasűg tartotta a szavát, és visszaadta Ripley ICC igazolványát, így újra repülhet. Rotta, azt a k*rva! Vajon Jabba mit gondolhatott az egyetlen kicsi fiáról? A trailer tetszik, főleg, mert bár birodalmi színek vannak, nem ragaszkodtak az OT-vonalhoz teljesen. Először látunk élőszereplős alkotásban AT-AT/P-t, és egyből mozifilmben, ez baromi jó! Szerkesztve: Tegnap 04:11 - Dzséjt Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Tegnap 04:16 Hozzászólás ideje: Tegnap 04:16 Rottát kifelejtettem, pedig baromi jól néz ki. @Bomarr oda lesz. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Tegnap 04:18 Hozzászólás ideje: Tegnap 04:18 Nekem is ígéretesnek tűnt az előzetes, különösen az elején lévő akció. Úgy néz ki, hogy leghamarabb ősszel jön ki valami hivatalos tartalom a filmből, addig meg hadd dolgozzanak az effekteken. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Tegnap 04:20 Hozzászólás ideje: Tegnap 04:20 Jaja az akció pengeéles volt. Már csak egy jó sztori kell. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Tegnap 12:36 Hozzászólás ideje: Tegnap 12:36 Tartottam tőle, hogy ennek is egyszerűbb, "sorozatos" látványvilága lesz, de még ezen a kamerás felvételen is látszik, hogy erről szó sincs 1 Válasz
Odumin Hozzászólás ideje: Tegnap 15:37 Hozzászólás ideje: Tegnap 15:37 (szerkesztve) Remek, az előzetes. Nagyjából stabilizáltam a képet, amíg nem lesz jobb: Szerkesztve: Tegnap 15:38 - Odumin 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Tegnap 15:48 Hozzászólás ideje: Tegnap 15:48 Köszi, most néztük meg. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 20 órával korábban Hozzászólás ideje: 20 órával korábban @Yoda József csak ráért Pedro Pascal...:P 1 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 19 órával korábban Hozzászólás ideje: 19 órával korábban Hát el is vártam, hogy legalább a filmre ráérjen, ha már a sorozatra annyira nem 1 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 10 órával korábban Hozzászólás ideje: 10 órával korábban Na sajnos már egyik berakott teaser sem nézhető.. 2 Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 1 órával korábban Hozzászólás ideje: 1 órával korábban Erről úgy néz ki én lemaradtam, mert tegnap nem voltam nagyon gépközelbe mára meg már elérhetetlen lett a kiszivárgott előzetes, de az elmondottak alapján ígéretes lesz. JAW mint Rotta - ezt nehezen tudom hova tenni, de nagyon szórakozatónak hangzik. Válasz
Odumin Hozzászólás ideje: 28 perccel korábban Hozzászólás ideje: 28 perccel korábban Hát igen, az enyémet is lenyomta a Disney, pedig unlisted volt, de nyilván felrakták publikusan is az eredetit, és az audio track egyezést mutatott. https://streamable.com/vfjyif Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.