Hozzászólás ideje: Április 18.Ápr. 18. Most mutatnak anyagot a filmből! Szerkesztve: Április 18.Ápr. 18. - Bence1997
Hozzászólás ideje: Április 18.Ápr. 18. Vége lett a panelnak. Két perces jelenetet mutattak a végén, majd egy 1 perces teasert, ahol megerősítették ROTTA jelenlétét a filmben!
Hozzászólás ideje: Április 18.Ápr. 18. Rotta egy gladiátor lesz a filmben nagy bicepszekkel. Jeremy Allen White fogja "játszani". Rotta: Spoiler Szerkesztve: Április 18.Ápr. 18. - Bence1997
Hozzászólás ideje: Április 18.Ápr. 18. Köszi Bence! Bár a sztoriból szinte semmit nem kaptunk, de a képek marha jók, főleg Bisop ezredes. Az előzetes is nagyon ígéretes. Jó móka lesz ez a film.
Hozzászólás ideje: Április 18.Ápr. 18. 2 órával ezelőtt, Bence1997 írta: Örömmel látom, hogy a Társasűg tartotta a szavát, és visszaadta Ripley ICC igazolványát, így újra repülhet. Rotta, azt a k*rva! Vajon Jabba mit gondolhatott az egyetlen kicsi fiáról? A trailer tetszik, főleg, mert bár birodalmi színek vannak, nem ragaszkodtak az OT-vonalhoz teljesen. Először látunk élőszereplős alkotásban AT-AT/P-t, és egyből mozifilmben, ez baromi jó! Szerkesztve: Április 18.Ápr. 18. - Dzséjt
Hozzászólás ideje: Április 18.Ápr. 18. Rottát kifelejtettem, pedig baromi jól néz ki. @Bomarr oda lesz.
Hozzászólás ideje: Április 18.Ápr. 18. Nekem is ígéretesnek tűnt az előzetes, különösen az elején lévő akció. Úgy néz ki, hogy leghamarabb ősszel jön ki valami hivatalos tartalom a filmből, addig meg hadd dolgozzanak az effekteken.
Hozzászólás ideje: Április 18.Ápr. 18. Tartottam tőle, hogy ennek is egyszerűbb, "sorozatos" látványvilága lesz, de még ezen a kamerás felvételen is látszik, hogy erről szó sincs
Hozzászólás ideje: Április 18.Ápr. 18. Remek, az előzetes. Nagyjából stabilizáltam a képet, amíg nem lesz jobb: Szerkesztve: Április 18.Ápr. 18. - Odumin
Hozzászólás ideje: Április 18.Ápr. 18. Hát el is vártam, hogy legalább a filmre ráérjen, ha már a sorozatra annyira nem
Hozzászólás ideje: Április 19.Ápr. 19. Erről úgy néz ki én lemaradtam, mert tegnap nem voltam nagyon gépközelbe mára meg már elérhetetlen lett a kiszivárgott előzetes, de az elmondottak alapján ígéretes lesz. JAW mint Rotta - ezt nehezen tudom hova tenni, de nagyon szórakozatónak hangzik.
Hozzászólás ideje: Április 19.Ápr. 19. Hát igen, az enyémet is lenyomta a Disney, pedig unlisted volt, de nyilván felrakták publikusan is az eredetit, és az audio track egyezést mutatott. https://streamable.com/vfjyif
Hozzászólás ideje: Április 19.Ápr. 19. Pöpec a látvány, az akciók is jók - vagyis a szokásos The Mandalorian minőség mozifilmes szintre emelve. A történetben pedig bízom. Rottáról egyből ez ugrott be: Spoiler
Hozzászólás ideje: Május 22.Máj. 22. Az Avengers mozit eltolták májusról, ez egy jó hír a Box Office miatt mindenképp
Hozzászólás ideje: Május 23.Máj. 23. Bizony, az Avengers: Doomsday 2026. decemberére lett rakva, sőt jó hír ez a Starfighter filmnek is: az Avengers: Secret Wars is az év decemberére lett véve. https://variety.com/2025/film/news/avengers-delayed-doomsday-secret-wars-december-1236407485/ Úgy néz ki a Star Wars újra nyári élmény lesz. Szerkesztve: Május 23.Máj. 23. - Bence1997
Hozzászólás ideje: Május 23.Máj. 23. Nem lennék meglepve ha a bevételek maximalizálása állna a háttérben. Jó hír, hogy tanultak a Solo-nál elkövetett hibából!
Hozzászólás ideje: 3 órával korábban3 órája A mai nap elkezdődött az idei D23, amely inkább a parkokról szól, mint azokról, amik pl. tavaly voltak. Bár az idei úgy néz ki egy kicsit más lesz, mert a szombati napra egy Walt Disney Studios Showcase panel lesz (magyar idő szerint délután 3 órakor, ha jól számoltam). Eddig nem vártam sokat (igazából előzetest októbernél előbb nem vártam) és igazából az alábbi Stephen idézet se mondatja azt nekem, hogy akkor most kapunk végre valami hivatalosat, de ki tudja.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.