Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 26. Remélem nálunk is megjelenik a DVD. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 26. Remélem nálunk is megjelenik a DVD. Ebben én is biztos vagyok, és meglehet, hogy majd a tv-ben leadott sorozat is, már ha itthon is leadják. :S Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 26. Ahogy a CW? Persze mérget nem vennék rá, de azért bennem ott a félsz, hogy nem jelenik meg. Sajnos a magyar kiadók nem a kiszámíthatóságukról (vagy az ésszerűségükről) híresek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 26. Inkább kiadják, mint nem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 26. Szerintem ha már moziban lement számíthatunk DVD-re is. Remélem Dzséjt utolsó mondata nem fog ismét realizálódni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 26. Hú, de brutális. Az száz, hogy fémdobozosban biztos megszerzem. Ha kiadják magyarul jobban örülök, ha nem, akkor a külföldit megrendelem (Sin City is így van meg és nagyon jó - én a DVD-ket nemcsak a film miatt, hanem a külső miatt (is) veszem, szeretem az igényes kiadásokat.) Hát remélhetőleg megjelennek magyarul is, bár ha a CW nem jelent meg, akkor ez sem. (Amúgy CN-es mese DVD-k nem jelennek meg itthon, de külföldön igen.) Remélhetőleg az FHE vagy az Intercom (tényleg ki a forgalmazója? Merthogy az FHE az Warneré, de az Intercom jelentette meg eddig a Star Wars filmeket itthon) behozza valamelyik sima megjelenést. És az Xpress-et is kéne nyüstölni, hogy az exklúzív terméket, meg ő hozza Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 26. Meg fog jelenni mindenképp itthon is.Ha moziban volt akkor dvd-n is lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 27. Meg fog jelenni mindenképp itthon is.Ha moziban volt akkor dvd-n is lesz. Szerintem is megjelenik majd. A szinkron amúgy is megvan hozzá, már arra sem kell költeni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Mina Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 27. Szerintem is megjelenik majd. A szinkron amúgy is megvan hozzá, már arra sem kell költeni. Az előző CW-nek is megvolt a szinkronja, mégsem adták ki Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 27. Pont a névnapom után! EZAZ! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 27. Ez mi lehet? "A digital copy of the movie to watch on the go" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 29. Állítólag az idén már nem jelenik meg nálunk... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 29. Az nem baj, az a lényeg, hogy külföldön megjelenjen. 1 kérdés Ody: Mondtad, hogy megrendelted külföldről a TCW zenéjét. Nos én majd a fémdobozos TCW DVD kiadást akarom megrendelni. Leírnád, hogy mit kell majd csinálnom? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 29. (szerkesztve) Az nem baj, az a lényeg, hogy külföldön megjelenjen.1 kérdés Ody: Mondtad, hogy megrendelted külföldről a TCW zenéjét. Nos én majd a fémdobozos TCW DVD kiadást akarom megrendelni. Leírnád, hogy mit kell majd csinálnom? Az a helyzet, hogy nem én rendeltem hanem pildi! Légyszíves őt kérdezd erről. Egyébként ez a fémdobozos CW engem is érdekelne. Vajon mennyibe kerül majd? Szerkesztve: 2008. Szeptember 29. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 29. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 29. Az előző CW-nek is megvolt a szinkronja, mégsem adták ki Ez azért nem ugyanaz a dolog, mivel az TV-sorozat volt, ez pedig mégiscsak egy mozifilm. Én reménykedem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 29. Az nem baj, az a lényeg, hogy külföldön megjelenjen.1 kérdés Ody: Mondtad, hogy megrendelted külföldről a TCW zenéjét. Nos én majd a fémdobozos TCW DVD kiadást akarom megrendelni. Leírnád, hogy mit kell majd csinálnom? Válaszolok az üzenetedre, de annyit tudnod kell előre, hogy eddig én az USA-ból rendeltem a dolgokat, de DVD-t viszont nem érdemes, mert más a normája, európai lejátszó nem játsza le. Elvileg lehet Németországból is rendelni, de azt még nem próbáltam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 29. Válaszolok az üzenetedre, de annyit tudnod kell előre, hogy eddig én az USA-ból rendeltem a dolgokat, de DVD-t viszont nem érdemes, mert más a normája, európai lejátszó nem játsza le. Ha régiófüggetlenítve van, akkor igen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 30. Vagy akár egy számítógépben lévő dvd-rom is lejátsza.De megkérdezem a húgomékat, ők vettek rengeteg dvd-t az UsA-ban, de most már itthon vannak és biztos nézik őket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2008. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 2. Amazonról már meg lehet rendelni az 1 DVD-s, a szélesvásznú, a a sima 2 DVD-s és a Blue-Ray kiadást. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Október 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 2. (szerkesztve) Csak az a baj, hogy ezek NTSC kódolásúak. Egyébként a widescreen edition előtt értelmetlenül állok, hiszen az összes korongon szélesvásznú lesz a film vagy nem? Szerkesztve: 2008. Október 2. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2008. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 2. Dehogy, lesz megint 4:3-as is, mint a klasszikusoknál volt (arany díszdoboz) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 2. No, majd megnézem a német amazon.de-n, ott mi a helyzet. Szerintem angol nyelv és angol felirat a német kiadáson is biztosan lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Október 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 2. No, majd megnézem a német amazon.de-n, ott mi a helyzet. Szerintem angol nyelv és angol felirat a német kiadáson is biztosan lesz. Én már néztem, de egyelőre csak a Blu-Ray változatot találtam meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 2. És az árát is nézted? Szállítással együtt 42,5 EUR, ami kicsit több, mint 10 eFt... Én nem néztem nagyon eddig, nálunk mennyibe kerül egy Blu-Ray Disk, de mintha ennél jóval olcsóbb volna. A DVD változat ára is húzós lesz, az biztos. Ott még kapható az Ep2 DVD-n, az is 19 EUR + 7 EUR szállítási költség, ami összesen kb. 6400 Ft. Nem hiszem, hogy ennél sokkal olcsóbb lenne a TCW. És se magyar hang, se magyar felirat... Szóval reménykedjünk, hogy megjelenik nálunk is, előbb vagy utóbb ... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Október 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 3. Lehet előrendelni http://www.xpress.hu/dvd/film.asp?FILMAZ=9...230496098349147 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Október 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 3. (szerkesztve) Lehet előrendelni Megtettem. Bemásolom az extrákat: * Kisfilm - A Klónok háborúja - Az el nem mondott történetek - A Cartoon Network új animációs sorozatáról (kb. 30 p.) * Kisfilm - A Klónok háborúja hangjai - A párbeszédek felvétele a stúdióban (kb. 10 p.) * Kisfilm - Egy új zene - Így készült a film zenéje egy 90 tagú prágai zenekar közreműködésével (kb. 11 p.) * Képgaléria - 43 kép * Kisfilm - Webizód: A Klónok háborúja - bevezetés (kb. 4 p.) * Kisfilm - Webizód: Eposzi csaták (kb. 3 p.) * Kisfilm - Webizód: Jönnek a klónok (kb. 4 p.) * Kisfilm - Webizód: Hősök (kb. 3 p.) * Kisfilm - Webizód: Gonoszok (kb. 4 p.) * Kisfilm - Webizód: Anakin tanítványa (kb. 4 p.) * Kimaradt jelenetek - 4 kimaradt jelenet (kb. 4 p.) * Előzetes - 3 előzetes (kb. 5 p.) Szerkesztve: 2008. Október 3. - kolmilan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2008. Október 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 3. 2 DVD-s lesz, nagyon helyesen! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Október 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 3. Mindenki azonnal rendelje elő! Ez parancs! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Október 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 3. Remélem az extrák kapnak magyar feliratot, mert anélkül kutyafülét se ér "megint" így a dupla lemezes kiadás. Erre már átállhatnának. :S Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.