kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 28. (szerkesztve) A menük ilyenek vagy máshogy néznek ki? Ilyen, csak magyar. Ja, és a jelenetválasztásnál nincsenek fejezetcímek. Szerkesztve: 2009. Január 28. - kolmilan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 28. Amint olvasom, olyan sokat nem vesztettem, szinte semmit. Azért elég ciki ma úgy megjelentetni DVD kiadványt hazánkban, hogy minimum nincs magyar felirat az extrákon. :S Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 28. Amint olvasom, olyan sokat nem vesztettem, szinte semmit. Azért elég ciki ma úgy megjelentetni DVD kiadványt hazánkban, hogy minimum nincs magyar felirat az extrákon. :S Az is csoda, hogy egyáltalán kaptunk extrákat... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 28. Az is csoda, hogy egyáltalán kaptunk extrákat... Lassan örülhetünk ha Lucasfilm magát a filmet elküldi a dobozban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 28. Lassan örülhetünk ha Lucasfilm magát a filmet elküldi a dobozban. Szerintem ez azért nem teljes mértékben a Lucasfilm sara, mivel nem csak Lucasfilmes DVD extrákon nincsen felirat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 28. Szerintem ez azért nem teljes mértékben a Lucasfilm sara, mivel nem csak Lucasfilmes DVD extrákon nincsen felirat. Rosszul teljesített a mozikban, ezért lett volna csak egylemezes, az xpress meg gondolt egyet, és rendelt néhány extralemezt külföldről... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 28. a sorozatból bemutatott részek minősége egyaránt kimagaslóan jó! Csak az a baj vele, hogy az összes extra interlaced... (váltottsoros) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 28. Greg bácsi sorozata is betoppan még ma (holnap jelenik meg elvileg ) így szólt az Xpress, hogy mehetek a csomagért. A borítóról: Felejtős és gagyi. Remélem majd valaki (esetleg Simon mester ) csinál egy jobb borítót hozzá. Számomra kicsit szemet szúró a magyar cím és a gerincen, de majd megszokom. Valamint a hátulján lévő vágatlan verzió felirat is furcsa. DVD-k kinézete: Mikor megláttam a címkéket először megdöbbentem majd sírva röhögtem. Miért kell görög(?) feliratot rátenni magára a címkére és miért nincs egy nyomorult jelzés, hogy melyik a film és melyik az extra lemez... DVD-ről: Ez a ne lopj egy vicc számomra. Miért kell rátenni a lemezre és miért kell egy rendes vásárlónak megnéznie? Szerencsére át lehet ezt ugratni. A menü nem változott a külföldi változathoz képest kinézetben. Filmről: Az természetesen a tavalyi év legjobb mozija volt számomra. A kép és a hang izmos és gyönyörű (ezután már nagyon várom, hogy legyen egy BR lejátszóm is, mert ott figyel a polcon a kék lemez is). Extrák: Nagyon jók, kár, hogy nincs felirat. Értékelés: 10/7 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 28. (szerkesztve) DVD-k kinézete: Mikor megláttam a címkéket először megdöbbentem majd sírva röhögtem. Miért kell görög(?) feliratot rátenni magára a címkére és miért nincs egy nyomorult jelzés, hogy melyik a film és melyik az extra lemez...DVD-ről: Ez a ne lopj egy vicc számomra. Miért kell rátenni a lemezre és miért kell egy rendes vásárlónak megnéznie? Szerencsére át lehet ezt ugratni. Értékelés: 10/7 Olvasd át az előző hozzászólásaimat, és találsz megoldást a problémáid nagy részére. Szerkesztve: 2009. Január 28. - kolmilan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 28. Ok, elolvastam és tisztába voltam vele, de egy mezei vásárló szemével írtam le ezeket, aki nem olvassa a fórumot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 28. Szerintem ez azért nem teljes mértékben a Lucasfilm sara, mivel nem csak Lucasfilmes DVD extrákon nincsen felirat. Manapság ami film kijön annak 99%-án van magyar felirat az extráin Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 28. A görög és a cseh szinkront ajánlom mindenkinek... "Szenátorká..." Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 28. (szerkesztve) Menüképek. (A képhibák a screenshot-program művei.) Szerkesztve: 2009. Január 28. - kolmilan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 28. Asszem az egylemezes belül fehér... ráakadtam a szkennelt változatára, és csak külső borító volt... de aki azt veszi, majd szóljon... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 28. Manapság ami film kijön annak 99%-án van magyar felirat az extráin Ez igaz a kasszasikerekre. A TCW nem volt az. Én örülök, hogy egyáltalán megjelent két lemezes kiadásban! Így nem kellett lopni a filmet, hanem meg lehetett venni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 28. A magyar feliratban Skysrác "Röppentyű"! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 28. A magyar feliratban Skysrác "Röppentyű"! :D Ez komoly? Ahsokát hogy nevezik? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 28. Ez komoly? Ahsokát hogy nevezik? Asszem ő maradt Szájas... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 28. Az is csoda, hogy egyáltalán kaptunk extrákat... Nézőpont kérdése az egész Attól még én is elvárom, hogy az extrák kapjanak magyar feliratot, ezért egyáltalán nem vagyok kibékülve sok kiadvánnyal. Pl ezért nem vettem meg eredetiben egyik kedvencem, a Moulin Rouge filmet sem, mert nincs felirat a második lemezen. Persze kinek mi az elvárása, de ma már alap, hogy legyen felirat. Hiába no, az ember igényes legyen, ha már kiad valamiért több ezer zsét Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 28. A magyar feliratban Skysrác "Röppentyű"! :lol: Egyébként nagyon találó, nekem tetszik, jobb, mint a Skysrác Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 28. Persze kinek mi az elvárása, de ma már alap, hogy legyen felirat. Nálam az alap a film a nézhető képpel és hanggal. Minden egyéb szempont sokadlagos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 28. Ja, görög szinkron: "Dzedáj" és "Dzabba". Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 28. Nálam az alap a film a nézhető képpel és hanggal. Minden egyéb szempont sokadlagos Off Nálam még a válaszható hangsáv és felirat nyelve Elsődleges még az extrák előtt is Ezt persze azért minden dvd filmnél megkaphatom, még az SW terén is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 29. A sorozatról szóló kisfilmet néztem meg az extra DVD-n. Döbbenetes milyen jól néz ki 16:9 (2.35:1) formátumban és tökéletes minőségben! Most kellett csak igazán látnom, hogy mennyire gyengus a netes verzió (persze jobb mint a semmi). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Január 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 29. A sorozatról szóló kisfilmet néztem meg az extra DVD-n. Döbbenetes milyen jól néz ki 16:9 (2.35:1) formátumban és tökéletes minőségben! Most kellett csak igazán látnom, hogy mennyire gyengus a netes verzió (persze jobb mint a semmi). Nézd meg a szinkronizálásról szólót is! (Matt Wood torzítatlanul... ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 29. Nézd meg a szinkronizálásról szólót is! (Matt Wood torzítatlanul... ) Megnéztem azt is, a többi extrával együtt. Azt kell mondjam jól lefedi a projekt születését. Remek kisfilmek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Január 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 29. Én is megnéztem a kisfilmeket Spoiler: és örülök, hogy lesz Windus rész is, mint ahogyan volt Yodás.Meg a Ryloth-i résznél az az erdős összetűzés is jól néz ki, várom már őket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Január 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 30. Nem is írtam, hogy nekem is megérkezett a Duplalemezes verzió. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Február 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 1. Javaslom csehül megnézni a végefőcímet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Február 18. Tegnap megjött végre nekem is. Ma meg már az az üzenet áll az Xpressen, hogy a kétlemezes elfogyott. Csak nem az enyém volt az utolsó? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.