MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Június 8. Hozzászólás ideje: 2009. Június 8. Off Donátnál és Pildinél a pont Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Június 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Június 8. Az a lényeg, hogy vegyétek meg ha kiadják. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Június 8. Hozzászólás ideje: 2009. Június 8. Donáttal értek egyet.Ez Magyarország.A bérekhez baromira nem illenek az árak. Ody:Attól, hogy ti nem érzitek, attól mások érzik a válságot.A blue-ray még iszonyatos drága.Ki az a barom aki 200-at ad egy sz*ros tv-ért?Senki.Majd ha 100 alá megy a full hd.Mert a hd ready sz*rt sem ér a blue-rayhez.majd ha 15000 lesz a Plextor blue-ray író, akkor ok, de addig nuku. Donát: természetesen a milliárdos tetvek megérdemlik, hogy elvesztették vagyonuk 3/4-ét.Ők okozták a pénzmániájukkal.Mások egész életükben nem keresnek ennyit mint ezek.Nekem kevés is.Nullára kellett volna elveszteniük, és hajléktalanként rohadnának meg az utcán. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Szerintem ez enyhén off Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Visszatérve az 1. évad DVD és Blue Ray kiadására. Árban szerintem DVD-n biztos meglesz 7000-8000 Ft. A Blue Ray változat meg szerintem simán 16000 Ftba fog kerülni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Visszatérve az 1. évad DVD és Blue Ray kiadására. Árban szerintem DVD-n biztos meglesz 7000-8000 Ft. A Blue Ray változat meg szerintem simán 16000 Ftba fog kerülni. Ilyen drága tuti nem lesz, de majd erre még visszatérünk. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Ilyen drága tuti nem lesz, de majd erre még visszatérünk. Én nem lennék meglepve. Láttam már sorozatok teljes évadjás dobozokat ennyiért, sőt még drágábbért is. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Jaja, kb. 7-8 ezerért megy a sorozatok egy szezonja, ugyebár több dvd-lemezről van szó egy csomagon belül. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. És tegyük hozzá, hogy ez Star Wars, szóval még talán drágább is lesz. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Talán nem, mert pl. az ep3 sem volt drágább dvd-n, mint a többi lemez. De ki tudja? Még az is lehet, hogy drágább lesz. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Remekül hangzanak a Blu-Ray kiadás részletei!! Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. A hangról van valami? Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Nincs hír. Viszont ha valakinek mond valamit, akkor digibookban jelenik meg Akinek nem annak egy kis segítség: Poltergeist 1 Poltergeist 2 Poltergeist 3 Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Ha kb.lefordítom, akkor valami ilyesmire gondoltam, ami a képeken van Szép lesz Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Remélem a DVD kiadás is kitesz magáért. Egyébként arra is kíváncsi lennék, hogy a BR kiadás hány lemezes lesz. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Az Ausztálok (nem a szomszédok ugye, Mina? ) kiadták már az első 10 részt. Front Back Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Phobos, aranyom, ha már itt tartunk, akkor ausztrálok Egyébként nem várok sokat a DVD-kiadástól, szerintem teljesen a BR-re gyúrnak. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Remélem a DVD kiadás is kitesz magáért. Egyébként arra is kíváncsi lennék, hogy a BR kiadás hány lemezes lesz. Karácsonyra már lesz BR olvasóm, tehát engem annyira már nem izgat a DVD kiadása 1 esetben igen. Ha az jobb lesz. Akkor mindkettőt megveszem Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Karácsonyra már lesz BR olvasóm, tehát engem annyira már nem izgat a DVD kiadása 1 esetben igen. Ha az jobb lesz. Akkor mindkettőt megveszem Plusz ha csak a DVD-t adják ki nálunk. Válasz
Mina Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Az Ausztálok (nem a szomszédok ugye, Mina? ) Bek.... Phobos, aranyom, ha már itt tartunk, akkor ausztrálok Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Ebben az esetben, aki akarja, megrendelheti külföldről a BR-t Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. (szerkesztve) Ami még számomra izgalmasan hangzik, az az epizódok rendezői változata. Szerkesztve: 2009. Július 1. - Ody Mandrell Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Ebben az esetben, aki akarja, megrendelheti külföldről a BR-t Magyar szöveg nélkül nem éri meg nekem. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. (szerkesztve) Pontosan Karrde. Ha nem lesz magyar kiadás vagy nem ilyen lesz, külföldről rendelek. Angol feliratot értem meg már megszoktam Ody: én is kíváncsi leszek a rendezői változatokra Szerkesztve: 2009. Július 1. - Darth_Phobos Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Szerintem SW esetén annyira nem számít, hogy van-e rajta magyar szöveg, kivéve, ha gyerek is nézni fogja. Utóbbi esetben nélkülözhetetlen, amúgy meg ismerjük a szöveget, így nincs nagy jelentősége Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Szerintem SW esetén annyira nem számít, hogy van-e rajta magyar szöveg, kivéve, ha gyerek is nézni fogja. Utóbbi esetben nélkülözhetetlen, amúgy meg ismerjük a szöveget, így nincs nagy jelentősége Nekem azért számít a felirat. Ezeket még nem fújom kívülről. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Nekem azért számít a felirat. Ezeket még nem fújom kívülről. DVD-re külső feliratot lehet rakni. Közösen veszünk kolmilannak egy DVD-t, hogy passzolja hozzá a feliratokat és akkor lehet majd nézni Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Még nem gondoltál rá, hogy megpróbáld angol felirattal? SW-filmeké talán nem is annyira nehéz Bár ezt mindenki maga tudja Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Remélem a DVD kiadás is kitesz magáért. Egyébként arra is kíváncsi lennék, hogy a BR kiadás hány lemezes lesz. Én inkább arra lennék kíváncsi, mennyire fog nálunk a BLue-ray fogyni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Én inkább arra lennék kíváncsi, mennyire fog nálunk a BLue-ray fogyni. Ez számomra érdektelen. Valószínűleg kiadják, mert a mozifilm is kijött BR -en. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.