MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 8. Off Donátnál és Pildinél a pont Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Június 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 8. Az a lényeg, hogy vegyétek meg ha kiadják. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 8. Donáttal értek egyet.Ez Magyarország.A bérekhez baromira nem illenek az árak. Ody:Attól, hogy ti nem érzitek, attól mások érzik a válságot.A blue-ray még iszonyatos drága.Ki az a barom aki 200-at ad egy sz*ros tv-ért?Senki.Majd ha 100 alá megy a full hd.Mert a hd ready sz*rt sem ér a blue-rayhez.majd ha 15000 lesz a Plextor blue-ray író, akkor ok, de addig nuku. Donát: természetesen a milliárdos tetvek megérdemlik, hogy elvesztették vagyonuk 3/4-ét.Ők okozták a pénzmániájukkal.Mások egész életükben nem keresnek ennyit mint ezek.Nekem kevés is.Nullára kellett volna elveszteniük, és hajléktalanként rohadnának meg az utcán. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Szerintem ez enyhén off Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Visszatérve az 1. évad DVD és Blue Ray kiadására. Árban szerintem DVD-n biztos meglesz 7000-8000 Ft. A Blue Ray változat meg szerintem simán 16000 Ftba fog kerülni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Visszatérve az 1. évad DVD és Blue Ray kiadására. Árban szerintem DVD-n biztos meglesz 7000-8000 Ft. A Blue Ray változat meg szerintem simán 16000 Ftba fog kerülni. Ilyen drága tuti nem lesz, de majd erre még visszatérünk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Ilyen drága tuti nem lesz, de majd erre még visszatérünk. Én nem lennék meglepve. Láttam már sorozatok teljes évadjás dobozokat ennyiért, sőt még drágábbért is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Jaja, kb. 7-8 ezerért megy a sorozatok egy szezonja, ugyebár több dvd-lemezről van szó egy csomagon belül. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. És tegyük hozzá, hogy ez Star Wars, szóval még talán drágább is lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Talán nem, mert pl. az ep3 sem volt drágább dvd-n, mint a többi lemez. De ki tudja? Még az is lehet, hogy drágább lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Remekül hangzanak a Blu-Ray kiadás részletei!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. A hangról van valami? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Nincs hír. Viszont ha valakinek mond valamit, akkor digibookban jelenik meg Akinek nem annak egy kis segítség: Poltergeist 1 Poltergeist 2 Poltergeist 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Ha kb.lefordítom, akkor valami ilyesmire gondoltam, ami a képeken van Szép lesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Remélem a DVD kiadás is kitesz magáért. Egyébként arra is kíváncsi lennék, hogy a BR kiadás hány lemezes lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Az Ausztálok (nem a szomszédok ugye, Mina? ) kiadták már az első 10 részt. Front Back Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Phobos, aranyom, ha már itt tartunk, akkor ausztrálok Egyébként nem várok sokat a DVD-kiadástól, szerintem teljesen a BR-re gyúrnak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Remélem a DVD kiadás is kitesz magáért. Egyébként arra is kíváncsi lennék, hogy a BR kiadás hány lemezes lesz. Karácsonyra már lesz BR olvasóm, tehát engem annyira már nem izgat a DVD kiadása 1 esetben igen. Ha az jobb lesz. Akkor mindkettőt megveszem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Karácsonyra már lesz BR olvasóm, tehát engem annyira már nem izgat a DVD kiadása 1 esetben igen. Ha az jobb lesz. Akkor mindkettőt megveszem Plusz ha csak a DVD-t adják ki nálunk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Mina Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Az Ausztálok (nem a szomszédok ugye, Mina? ) Bek.... Phobos, aranyom, ha már itt tartunk, akkor ausztrálok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Ebben az esetben, aki akarja, megrendelheti külföldről a BR-t Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. (szerkesztve) Ami még számomra izgalmasan hangzik, az az epizódok rendezői változata. Szerkesztve: 2009. Július 1. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Ebben az esetben, aki akarja, megrendelheti külföldről a BR-t Magyar szöveg nélkül nem éri meg nekem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. (szerkesztve) Pontosan Karrde. Ha nem lesz magyar kiadás vagy nem ilyen lesz, külföldről rendelek. Angol feliratot értem meg már megszoktam Ody: én is kíváncsi leszek a rendezői változatokra Szerkesztve: 2009. Július 1. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Szerintem SW esetén annyira nem számít, hogy van-e rajta magyar szöveg, kivéve, ha gyerek is nézni fogja. Utóbbi esetben nélkülözhetetlen, amúgy meg ismerjük a szöveget, így nincs nagy jelentősége Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Szerintem SW esetén annyira nem számít, hogy van-e rajta magyar szöveg, kivéve, ha gyerek is nézni fogja. Utóbbi esetben nélkülözhetetlen, amúgy meg ismerjük a szöveget, így nincs nagy jelentősége Nekem azért számít a felirat. Ezeket még nem fújom kívülről. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Nekem azért számít a felirat. Ezeket még nem fújom kívülről. DVD-re külső feliratot lehet rakni. Közösen veszünk kolmilannak egy DVD-t, hogy passzolja hozzá a feliratokat és akkor lehet majd nézni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Még nem gondoltál rá, hogy megpróbáld angol felirattal? SW-filmeké talán nem is annyira nehéz Bár ezt mindenki maga tudja Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Remélem a DVD kiadás is kitesz magáért. Egyébként arra is kíváncsi lennék, hogy a BR kiadás hány lemezes lesz. Én inkább arra lennék kíváncsi, mennyire fog nálunk a BLue-ray fogyni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Én inkább arra lennék kíváncsi, mennyire fog nálunk a BLue-ray fogyni. Ez számomra érdektelen. Valószínűleg kiadják, mert a mozifilm is kijött BR -en. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.