Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. A mozifilm BR változata is megjelent egy időben a DVD -vel. Ráadásul már el is fogyott az xpress- nél... Meglepő. Ennyire van az embereknek pénze BR-re? De az is lehet, hogy csak korlátozott példányszámban jött ki BR-re a mozi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. A kiadók ontják magukból már itthon is a BR filmeket, tehát nem hiszem, hogy a BR később jelenne meg Eddig egy olyan sorozat volt, ami megjelent BD-n, ezt ne feledjétek... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Eddig egy olyan sorozat volt, ami megjelent BD-n, ezt ne feledjétek... Valamint azt se, hogy azt a sorozatot is az FHE adta ki Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Valamint azt se, hogy azt a sorozatot is az FHE adta ki De az Sony volt, ez meg Warner. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Már a Sony DVD-ket, BR-eket is az FHE adja ki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Már a Sony DVD-ket, BR-eket is az FHE adja ki. Tudom. De nem rajta múlik, hogy ad-e ki BD-t vagy nem, hanem a Sonyn, meg a Warneren. Warner sorozat-BD pedig még nem jelent meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Meglepő. Ennyire van az embereknek pénze BR-re? De az is lehet, hogy csak korlátozott példányszámban jött ki BR-re a mozi. Biztos nem milliókat nyomtak belőle. Én reménykedek a sorozat BR megjelenésében. Szerintem az Intercom a kiadója. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Intercom csak a Foxnak a kiadója. A Warnernek az FHE. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Intercom csak a Foxnak a kiadója. A Warnernek az FHE. Az oldalukon nincs semmi a mozifilmről meg a sorozatról se. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Meg úgy általában semmiről. Nem valami jó az oldaluk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Meg úgy általában semmiről. Nem valami jó az oldaluk De csak most januárban vették át a warnert. A mozi még az Intercom égisze alatt jött ki. Így nagyon rossz érzésem van a sorozattal kapcsolatban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Az FHE eredeti neve volt a Warner http://www.moziplussz.hu/hir.php?id=2638 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Hát a BR korszak szerintem a válság miatt később fog beköszönteni. A BR korszak már beköszöntött... De az Sony volt, ez meg Warner. A Warner jobb, a Sony a legrosszabb mind közül (mit gondolsz, kié a 20th Century Fox?). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Kérdés, mi a később. 5-6 éve, amikor még 6 eFt volt egy akármilyen film, ráadásul a legtöbb még csak nem is volt szinkronos (van egy-két ilyenem mutatóba), nem hittem volna, hogy 2-3 évvel később 1000-2000 Ft-ért remekműveket úgy dobnak az ember után a TESCO-ban, meg társaiban. Akkoriban ez nekem elképzelhetetlen volt. A BR piac biztos nem amortizálódik le ilyen gyorsan, és hogy ne legyek nagyon OFF, az SW BR-ek árát meg főleg biztos nem viszik le erre a szintre. Én nem tervezek BR filmeket venni, nekem látványban tökéletesen megfelel a jó minőségű DVD is, a TV-énk sem olyan szuper (bár én meg vagyok elégedve vele, mert elég nagy képernyős LCD), hogy nagyon látszana a különbség, és azt sem fogjuk lecserélni a következő 10 évben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Sajnos az 59 FT-os Tesco turkáló miatt haldoklik a DVD piac Ezért viszik le egyes kiadók a DVD-k árát, vagy gagyi kiadásban jelennek meg vagy sehogy. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 12. Off Na de ott noname z-kategóriás filmek vannak. Ezek alapján azt kell gondolnom, az emberek többségének ízlése a pince alatt van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 12. A BR korszak már beköszöntött... Olyan korszakra gondoltam, amikor a filmeket/sorozatokat már csak BR-en adják ki és már DVD sincs. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 12. OffNa de ott noname z-kategóriás filmek vannak. Ezek alapján azt kell gondolnom, az emberek többségének ízlése a pince alatt van. Off: vagy csak a pénztárcájuk szintje van a pince alatt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 12. Off Ha nincs zsém, nem nézek, legalább is nálam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 12. A további off-okat törlöm. Ne ide írjatok már a DVD piac visszásságairól. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 27. gonosz felhők gyülnek a magyar TCW kiadás felett. Augusztus végén lejár a forgalmazási joga a Warnernek és a New Line-nak és még nincs jogutód http://www.xpress.hu Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 27. Infok a BR-ről: http://www.dvdtown.com/moviedatabase/relea...s/blu-ray/26934 és a DVD-ről: http://www.dvdtown.com/moviedatabase/relea...eries/dvd/26933 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 27. gonosz felhők gyülnek a magyar TCW kiadás felett.Augusztus végén lejár a forgalmazási joga a Warnernek és a New Line-nak és még nincs jogutód http://www.xpress.hu Kiadják szerintem a TCW-t. Max többet kell várni rá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 27. Ne is idegesíts Phobos! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 27. Reméljük nem lesz semmi gond a kiadással, csak szóltam... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 27. (szerkesztve) Reméljük nem lesz semmi gond a kiadással, csak szóltam... Nem úgy néz ki! Ki vagyok akadva! Kib*szott tolvajok országa. Nem érdemes itt csinálni semmit, mert mindenki mutyizik. Csinálják csak, hátha kinyírják még azt a kevés eredetiséget is ami megmaradt. Szerkesztve: 2009. Augusztus 27. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 27. Nem ezért vagy azért, de egyrészt, a DVD-k forgalmazásának nem tudom, mi köze van az eredetiséghez, másrészt, ez a Warner sara, hogy jog lejárta közeledtével nem keresett új magyar forgalmazót, vagy hosszabbította meg a mostanival a szerződést. Őket kell szidni, amiért lesz*rják a hazai piacot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 27. (szerkesztve) Nem ezért vagy azért, de egyrészt, a DVD-k forgalmazásának nem tudom, mi köze van az eredetiséghez,Eredetiség=eredeti lemez=legális vásárlás a kiadó termékeiből és nem lopás a torrentről. másrészt, ez a Warner sara, hogy jog lejárta közeledtével nem keresett új magyar forgalmazót, vagy hosszabbította meg a mostanival a szerződést. Őket kell szidni, amiért lesz*rják a hazai piacot.Ezt úgy írtad mint valami totál amatőr, aki még nem is hallott letöltésekről. Szerinted miért van ez? Hát persze, hogy azért mert szinte mindenki letölt és alig vesznek eredeti DVD-t! Szerkesztve: 2009. Augusztus 27. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 27. Rosszul asszociáltam, eredetiségről az eredeti ötletek jutottak eszembe, nem az eredeti DVD lemezek. A letöltések azért annyira nem harapództak el, hogy kivonuljanak a nagy stúdiók (szép is lenne). Pláne nem a Warner kezdené, előbb menne ki a Fox, vagy a Paramount. Na meg, már akkor is lesz*rtak minket, amikor még a net hazánkban luxuscikk volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 27. Pedig valamiért nagyon nem éri meg neki a hun üzlet, és ennek most a TCW is issza a levét. Rólunk nem is beszélve. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.