Hozzászólás ideje: 2009. Október 25.15 éve Phobos, sajnos egyik általad említett verziót sem ismerem így névről, így csak annyit mondhatok, a lemezek bevágott réseken be vannak illesztve egy keménypapírból hajtogatott kihajtható tokba, és ebből a tokból van kettő a dobozban. Egyébként augusztusban kár, hogy nem került szóba, mert megmutattam volna.
Hozzászólás ideje: 2009. Október 25.15 éve Egyébként augusztusban kár, hogy nem került szóba, mert megmutattam volna. Hát igazán nagy kár, kedvelem az ilyen kiadványokat amik nem tartoznak a normálisak közé Poltergeist (digipack féle tálca) /elvileg ilyen lesz a TCW is/ GTA:SA (a borító papírján van ami eléggé rosszul esett a lemeznek a tárolás közben, mert alászállt a por )
Hozzászólás ideje: 2009. Október 25.15 éve Szerző Hát igazán nagy kár, kedvelem az ilyen kiadványokat amik nem tartoznak a normálisak közé Poltergeist (digipack féle tálca) /elvileg ilyen lesz a TCW is/ GTA:SA (a borító papírján van ami eléggé rosszul esett a lemeznek a tárolás közben, mert alászállt a por ) Bízom a románokban, hogy még idén megjelentetik. A HP félvér herceg epizódját fullosan adják ki. Ez jó jel.
Hozzászólás ideje: 2009. Október 25.15 éve Hát igazán nagy kár, kedvelem az ilyen kiadványokat amik nem tartoznak a normálisak közé Poltergeist (digipack féle tálca) /elvileg ilyen lesz a TCW is/ GTA:SA (a borító papírján van ami eléggé rosszul esett a lemeznek a tárolás közben, mert alászállt a por ) Ezek közül egyikre sem hasonlít. No nem baj, remélhetőleg lesz még alkalom, hogy megmutathassam, de az is lehet, hogy lefényképezem, és felteszem, érdekességképpen (no de nem ide, hanem az SW könyvek topikba, mert inkább oda illik).
Hozzászólás ideje: 2009. Október 31.15 éve Szerző Mindenki el van ájulva a BR kiadástól. Megy a rendelés külföldre.
Hozzászólás ideje: 2009. Október 31.15 éve Szerző Gondolom nálunk nem lesz BR kiadás.100%, hogy mostanában nem (mostanában=3-4 év).
Hozzászólás ideje: 2009. Október 31.15 éve Én adok egy esélyt a magyar kiadásnak, megvárom, míg a Pro Video hátha visszaír De addig is egy kis info a kiadványról: http://starwars.com/theclonewars/news20091030dvd/index.html
Hozzászólás ideje: 2009. Október 31.15 éve 100%, hogy mostanában nem (mostanában=3-4 év). 3-4 év nagy idő
Hozzászólás ideje: 2009. Október 31.15 éve Mindenki el van ájulva a BR kiadástól. Megy a rendelés külföldre. De mit érsz az angollal?Semmit.Ha nincs magyar felirat legalább.
Hozzászólás ideje: 2009. Október 31.15 éve Szerző De mit érsz az angollal?Semmit.Ha nincs magyar felirat legalább.Értem úgy is. Erre még nem gondoltál?
Hozzászólás ideje: 2009. Október 31.15 éve Értem úgy is. Erre még nem gondoltál? Hát nem igazán.De mostantól fogok.
Hozzászólás ideje: 2009. Október 31.15 éve Ezek után nem is értem, hogy mit sürgeti szegény kolmilant a feliratért
Hozzászólás ideje: 2009. November 1.15 éve Mert teljesen ismeretlenül nem biztos, hogy mindent ért Szerintem
Hozzászólás ideje: 2009. November 1.15 éve Szerző Mert teljesen ismeretlenül nem biztos, hogy mindent ért Szerintem Bingo. Az első évad részeit már megérteném felirat nélkül is.
Hozzászólás ideje: 2009. November 1.15 éve Jaja, ha párszor megnézzük magyar felirattal, akkor utána nem gond megnézni anélkül, ha kicsit tudunk angolul
Hozzászólás ideje: 2009. November 7.15 éve Szerző Blu-Ray screenshot -ok. Csak erős idegzetűeknek ajánlott. TCW első évad
Hozzászólás ideje: 2009. November 7.15 éve Nagyon jól néznek ki, bár kicsit csodálkozok a "mezei" DD 5.1-es hangon. Minimum egy HD-DTS Reference
Hozzászólás ideje: 2009. November 7.15 éve Ody, ne ijeszgess, ezek 720p-s képek. BR-en 1080p-sek vannak
Hozzászólás ideje: 2009. November 7.15 éve Szerző Ody, ne ijeszgess, ezek 720p-s képek. BR-en 1080p-sek vannak És még tömörítettek is! De ha ez ennyire állat jó, akkor milyen lehet az 1080 -as?
Hozzászólás ideje: 2009. November 16.15 éve Egy kis menükép összeállítás http://www.rebelscum.com/clonewarsSeason1.asp
Hozzászólás ideje: 2009. November 16.15 éve És még tömörítettek is! De ha ez ennyire állat jó, akkor milyen lehet az 1080 -as? Most jutott eszembe, blu-ray.comon, ha regisztrálsz és beállítod magadnak, nézhetsz 1080p-s screenshotokat is.
Hozzászólás ideje: 2009. November 16.15 éve Szerző Most jutott eszembe, blu-ray.comon, ha regisztrálsz és beállítod magadnak, nézhetsz 1080p-s screenshotokat is. Nemsokára itthon is nézhetem a TV-n.
Hozzászólás ideje: 2009. November 20.15 éve Szerző Bocsánat a rossz minőségű képekért, de nagyon rossza a mobilom kamerája.
Hozzászólás ideje: 2009. November 20.15 éve Bocsánat a rossz minőségű képekért, de nagyon rossza a mobilom kamerája. Szép!
Hozzászólás ideje: 2009. November 20.15 éve Szerző Szép! Gyönyörű! Méltó az "első BR kiadványom" dicső címre, és az is biztos, hogy a kis gyűjtemény egyik gyöngyszeme lesz. Maga a borító is dombornyomásos, szinte 3D-s érzést kelt. A hátoldalról nem beszélve ami eszméletlen gyönyörű. Maga a kis könyvecske egybe van építve a tokkal, így annak a része. Az egész olyan mint egy lemezekkel kiegészített könyv. Az első lapon egy lemez van, míg a végén kettő, középen a lapozható füzettel. Még nem olvastam el de hamarosan sort kerítek rá. Nincs messe, venni kell egy BR lejátszót. MOST!
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.