MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Május 22. Hozzászólás ideje: 2006. Május 22. Ez árulás! Jujujj, megyek Leia után a HCS börtönébe Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Május 22. Hozzászólás ideje: 2006. Május 22. Közvéleménykutatás. Ki fogja megnézni az RTL-en a filmet? Nem végig, de belenézni lehet h fogok. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Május 22. Hozzászólás ideje: 2006. Május 22. Én inkább berakom a vhs-t, egyanaz az eredmény. Az egyik spot-ot már sikerült felvennem. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 29. Hozzászólás ideje: 2006. Május 29. Látta valaki szombaton a filmet (a tv-ben persze). Én meg is feledkeztem róla, mert a Jedit néztem. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Május 29. Hozzászólás ideje: 2006. Május 29. Látta valaki szombaton a filmet (a tv-ben persze). Én meg is feledkeztem róla, mert a Jedit néztem. Én részletet láttam belőle.Hihetetlenül rossz minőségbe sugározták. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 29. Hozzászólás ideje: 2006. Május 29. Én részletet láttam belőle.Hihetetlenül rossz minőségbe sugározták. Már leadták kétszer, biztos megkopott a kópia. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Május 29. Hozzászólás ideje: 2006. Május 29. Hát aki a DVD-hez szokott hozzá... Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Május 29. Hozzászólás ideje: 2006. Május 29. Nem értem a retekklub üzletpolitikáját.Most például a vadonat új alig négy éves klónok támadását(aminek egy éve volt a premiere) másodszorra ne vasárnap, hanem szombaton adják le....Bezzeg a 20 éves Eddie Murphy-s filmeket vasárnap főműsoridőben adják le, amiket ha nem 1000x akkor egyszer sem adták le. Ami még felháborító, hogy a régi trilógiát berakják egy szerda estére, a barátok közt utánra.. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Május 29. Hozzászólás ideje: 2006. Május 29. Látta valaki szombaton a filmet (a tv-ben persze). Én meg is feledkeztem róla, mert a Jedit néztem. Én egy pillanatra átkapcsoltam... Qui-Gon fejét épp egy óriási "Szombat esti láz" kiirás takarta ki, miközben magyarázott. Ennyi pont elég is volt Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 29. Hozzászólás ideje: 2006. Május 29. Látom nem sokat vesztettem. Egyébként én azt mondom kellenek ezek a vetítések, mert soha nem tudni hány rajongót szerez ezzel az SW. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Május 30. Hozzászólás ideje: 2006. Május 30. Tartottam magam ahhoz, amit lentebb írtam, vagyis mást néztem. Inkább dvd-n, azzal jobban járok Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Május 31. Hozzászólás ideje: 2006. Május 31. Natalieportman.comról néztem egy videót és érdekes dologra lette figyelmes. Alul ott, van, hogy Csapnivaló awards jelölés. Nem hallottam még erről. De még honlapja is van, és az imdb is ismeri. Ez nem ilyen aranymálnadíjnak tűnik, bár a neve megtévesztő. Ennyi erővel, az Aranyfénykardot is odairhatjuk a nyertesek neve mellé. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 31. Hozzászólás ideje: 2006. Május 31. (szerkesztve) Ez érdekes. Na és vajon az EPI-ben nyújtott teljesítményéért jelölték díjra? EDIT: már látom, hogy igen. Érdekes, hogy az EPI több díjat is nyert. HOgy-hogy mi erről nem tudtunk? Szerkesztve: 2006. Május 31. - Ody Mandrell Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Május 31. Hozzászólás ideje: 2006. Május 31. Hát a cspv az egy ismert filmes/mozis oldal. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Május 31. Hozzászólás ideje: 2006. Május 31. Hát én eddig nem ismertem. Ep1 nem nyert díjat, csak jelöléseket. Azt az oldalt linkeltem be, ahol a jelöltek voltak, nyertesekhez, fennt kattintani kell. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 31. Hozzászólás ideje: 2006. Május 31. Hát én eddig nem ismertem. Ep1 nem nyert díjat, csak jelöléseket. Azt az oldalt linkeltem be, ahol a jelöltek voltak, nyertesekhez, fennt kattintani kell. Tényleg nem nyert, csak jelölték. Válasz
Ory-Wan Hozzászólás ideje: 2006. Június 23. Hozzászólás ideje: 2006. Június 23. A Discoveryn az Állítólag műsorvezetői is benne voltak stábban, meg az ep2-ében is. Tudnak a srácok. Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2006. Október 29. Hozzászólás ideje: 2006. Október 29. Ebben a részben a THX1138 hol van? Elfelejtettem. Megnéztem ma, de nem vettem észre . Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Október 29. Hozzászólás ideje: 2006. Október 29. (szerkesztve) Ebben a részben a THX1138 hol van? Elfelejtettem. Megnéztem ma, de nem vettem észre . Az 1138 felfedezhető az egyik droidnak a hátán a film végén. Szerkesztve: 2006. Október 29. - Bomarr Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 29. Hozzászólás ideje: 2006. Október 29. JJ 'omlasztja' össze. Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2006. Október 29. Hozzászólás ideje: 2006. Október 29. (szerkesztve) Az 1138 felfedezhető az egyik droidnak a hátán a film végén. ohh naggyon nagyon köszönöm. Szerkesztve: 2006. Október 29. - Ody Mandrell Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2006. Október 29. Hozzászólás ideje: 2006. Október 29. Amúgy arra emlékeztem hogy droid hátán van csak arra nem hol... Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Január 4. Hozzászólás ideje: 2007. Január 4. Darth Maul hogy találta meg Obi-wanékat, ezt lehet tudni? Donát Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Január 4. Hozzászólás ideje: 2007. Január 4. És még egy kérdés: Sio Bibble-t kényszerítették szerintetek az üzenet elküldésére? Vagy ez már volt téma? Donát Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Január 4. Hozzászólás ideje: 2007. Január 4. Darth Maul hogy találta meg Obi-wanékat, ezt lehet tudni? Donát A nagyon EU szerint, Panaka köpte be őket. Sio Bibble eset meg titokban történhetett. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Január 4. Hozzászólás ideje: 2007. Január 4. 1. Valami ismeretlen Sith praktikával Na jó, nem igazán tudom, hogyan. 2. Talán összevágták/meghamisították a felvételeket. Ez manapság sem túl bonyolult, lehet, hogy a SW világban sem az. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2007. Január 4. Hozzászólás ideje: 2007. Január 4. Szerintem érezte őket az Erővel.Mint ahogy Luke is megérezte Vadert a hajón. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Január 4. Hozzászólás ideje: 2007. Január 4. Valószínűleg, mást nem tudok elképzelni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Január 4. Hozzászólás ideje: 2007. Január 4. Szerintem érezte őket az Erővel.Mint ahogy Luke is megérezte Vadert a hajón. De ők nagyon közel voltak egymáshoz, ráadásul nagyon erős érzelmi kötelék is volt közöttük. Nem hinném, hogy Sidi és Maul csak úgy megérezte őket, ráadásul a galaxis peremén. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2007. Január 4. Hozzászólás ideje: 2007. Január 4. Igen de ekkor a sötét oldal már erősebb volt mint a világos.A kérdés nem az, hogy honnan tudta, hogy a hangárnál vannak a Jedik?Gondolom már a bolygón volt akkor.Onnan könnyebb volt talán a megérzés. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.