Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2014. Április 10. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Április 10. Szépen néz ki. Nálam olyan sok könyv van, hogy nem tudom állva feltakni őket a polcra, csak fektetve, egymás fölé. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2014. Április 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Április 10. Igaz, MissKardde-nek ígértem, de hátha a többieket is érdekli... Így néz ki a hazai teljes(?) , hivatalos SW sor: Köszi Nagyon szép, sajnos nekem néhány hiányzik közülük. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2014. Április 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Április 14. Látom, megvan a Lázadás hajnala is. Egyszer megvehettem volna 12 ezerért, de nem volt szívem kiadni rá annyi pénzt. Így marad a PDF verzió. De azért a polcon mégiscsak jobban mutat. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2014. Április 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Április 14. Látom, megvan a Lázadás hajnala is. Egyszer megvehettem volna 12 ezerért, de nem volt szívem kiadni rá annyi pénzt. Így marad a PDF verzió. De azért a polcon mégiscsak jobban mutat. Igen, ez az "öregség" egyik előnye. A 90-es évektől folymatosan gyűjtöttem őket, így szerencsére nem kerültem ilyen szituba. Egyedül a Jedi-növendékeket szereztem be utólag (hogy meglegyen), de azzal meg mákom volt, gyakorlatilag ingyenbe jött ki. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2014. Április 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Április 15. Én a 2000-es évek elejétől vettem őket, ezért pl. a ma hiánycikknek számító A Birodalom árnyait is a kiadásakor tudtam megvenni. A régebbieket antikvárból, ha éppen elérhető volt valami, amikor Pesten jártam, ezért nincs meg minden. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2014. Április 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Április 16. Kevin Hearne elkészítette a Luke Skywalker regényt az Empire and Rebellion sorozatba. Most jön a szerkesztési fázis. Állítólag a könyv 2015 januárjában jelenne meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2014. Április 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Április 17. Kíváncsi vagyok, nálunk is megjelennek-e ezek a könyvek. Remélem, igen, mert a sorozat karakterei szempontjából elméletileg nem lesznek elhanyagolhatók. Legalábbis ami az előéletüket illeti. Ez jó kérdés. Főleg azért is, mert az Egmont kivonul a magyar paicról. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
bimi12 Hozzászólás ideje: 2014. Április 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Április 17. A Szukits oldalán előrendelhető a Kóbor lovag, júli 2-es megjelenéssel. Bár már ott tartanánk! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2014. Április 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Április 17. Nekem megvan angolul, de ennek ellenére tuti megveszem. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2014. Április 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Április 18. Tegnap néztem, de akkor még ne, volt fenn. Végre egy John Jackson Miller sztori! Alig várom. Hihetetlenül jól ír. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2014. Április 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Április 18. A Szukitson fent lévő leíráson kívül mit érdemes előzetesen tudni róla? 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2014. Április 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Április 18. Régi Köztársaság regény, Yavin előtt 1032-ben játszódik. A háború viharában Kerra Holt elszakadt a társaitól, egyedül próbálja meg védelmezni az ártatlanikat a Sith-ektől. Egy egyszerűbb kalandregény. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2014. Április 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Április 18. Köszi A "kalandregényeket" alapból szeretem, majd még agyalok rajta, hogy beszerezzem. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
sirszalhasogato Hozzászólás ideje: 2014. Április 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Április 22. http://www.sfportal.hu/nem-epitenek-star-wars-kiterjesztett-univerzumara-17448.scifi Ez azért nem illeszkedik teljesen a korábbi információkhoz. Mert az még OK, hogy a Zahn-féle összekötőregény csak pletyka, de Leland Chee újrakanonizálási művelete elég hivatalosnak tűnt... Akkor most mégis azon fog múlni a kanonikusság, hogy mit nem rúgnak fel az új filmek? Vagy visszatérünk oda, hogy gyakorlatilag semmi nem kánon az EU-ból? 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2014. Április 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Április 22. (szerkesztve) Ez egy kissé elkapkodott cikk. 1. Kinberg a Rebels kapcsán megerősítette, azt, amit már tavaly Filoniék is elmondtak, a Rebels mindenhonnan fog meríteni valamennyit. 2. Kinberg utolsó kijelentése kissé zavaros. Ugyanis ő azt állította, hogy csak a hat Star Wars film kánon. A The Clone Wars-t és a Rebels-t kihagyta, pedig a hivatalos Lucasfilm álláspont szerint ezek is benne vannak. Tehát Kinberg kijelentése így elméletileg ellenntmondásban van a hivatalos Lucasfilm állásponttal. (Lehet, hogy nem tud arról, hogy a TCW és a Rebels is kánon, vagy csak szimplán elfelejtette említeni, ki tudja?) Mindenesetre úgy tűnik, hogy Kinberg utolsó állítása alapján nincs tisztában teljesen a kánon dologgal. Az biztos, amit eddig is tudtunk, hogy az új filmek eredeti ötletek alapján valósulnak meg és nem dolgozzák fel a regényeket és a képregényeket. Az újrakanonizálási művelet is minden bizonnyal az új filmek és sorozatok mentén fog haladni. Jelenleg csak az biztos, hogy a 6 film és a két rajzfilmsorozat részei az egésznek, ezzel az illetékeseknek nem lesz dolguk, az, hogy a regényekből, képregényekből mi marad meg, azt majd eldönti a Lucasfilm Story Group. Szerkesztve: 2014. Április 22. - Darth Revan9 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Hunner Hozzászólás ideje: 2014. Április 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Április 22. a konyveket mar enis varom de kicsit elvagyok havazva a koltozes miatt de vegre bekoltoztem sajnos meg netem nincs a koltozes miatt de majus 1 re mar lesz aztan ujra itt mindenkinek igy utolagis boldog nyulat 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2014. Április 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Április 23. A megtévesztés leple megjelenését elhalasztották két héttel... fenébe, az 501-gyel együtt rendeltem meg, alig győzöm várni. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2014. Április 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Április 23. Szerencsére nekem most mindegy. Május közepéig úgysem érek rá olvasni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2014. Április 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Április 23. Sajnálom, hogy a csúszás miatt később kapod meg őket Kivételesen nem bosszankodom, mert nekem csak a következővel érkezik május végén. Kivéve, ha az is csúszik... 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2014. Április 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Április 25. A Del Rey új borító képet töltött fel a Star Wars Facebook oldalukra. A New Dawn Begins September 2014 És a Random House oldalán még mindig fenn van ez: http://www.randomhouse.com/book/240647/untitled-star-wars-1-by-ballantine Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
reaper Hozzászólás ideje: 2014. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Április 25. Íme, A New Dawn borítója: Közben a sw.com-ra felkerült egy cikk az EU jövőjéről is. Az eddigi történetek továbbra is nyomtatásba kerülnek, de ezentúl egy Legends címsorral ellátva , és az eddigi EU továbbra is nyita áll mint ihetforrás a jövőbeli alkotások számára. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Április 25. Tetszetős ez a borító. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2014. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Április 25. Végeztem a 66-o paranccsal... még mindig a hatása alatt vagyok. Eddig toronymagasan a legjobb RepCom könyv, akkora érzelmi töltettel, amit sok film is megirigyelhetne. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2014. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Április 25. (szerkesztve) Jövőben megjelenő regények, immár a Lucasfilm Story Group együttműködésével: Star Wars: A New Dawn by John Jackson Miller, 2014. szeptember 2. Star Wars: Tarkin by James Luceno, 2014. november 4. Star Wars: Heir to the Jedi by Kevin Hearne, 2015. január Star Wars: Lords of the Sith by Paul S. Kemp, 2015. március Szerkesztve: 2014. Április 25. - Darth Sky 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2014. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Április 25. Hűha a borítók nagyon jók. Egyébként örülök, hogy a jól bevált írók maradnak, így ők szerintem majd próbálják menteni a menthetőt (meg egyfajta kontinuitást is feltételez). 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dei Hozzászólás ideje: 2014. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Április 25. (szerkesztve) Pár infómorzsa jött a könyvekről. Heir to the Jedi: az Új Remény és a Birodalom Visszavág között játszódik, és az egész történet Luke Skywalker szemszögéből lesz írva. Lords of the Sith: Sithek Bosszúja és a Rebels között játszódik, illetve feltűnik benne egy karakter, aki szerepelt a The Clone Warsban is. Szerkesztve: 2014. Április 25. - Dei 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2014. Április 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Április 26. Érdekesnek tűnnek elsőre, majd meglátjuk. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
zilllosarkany Hozzászólás ideje: 2014. Április 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Április 26. Na végre, már nagyon hiányzott egy kis infó. Nagyon várós könyvek. Legjobban a Lords of the Sithet várom. Paul S. kemp! Nagyszerű! Második a Tarkin, Luceno jól be tudja mutatni az ilyen nagyszabású karaktereket (pl. Plagueis). A New Dawn annyira nem hoz lázba, ahogy a Heir to the Jedi sem. Azért persze jó lenne, ha megjelennének. Végre megvan az új, nagybetűs kánon első négy könyve. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2014. Április 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Április 26. (szerkesztve) Nagyon jó projektek. Azért remélem lesz valami a Darth Plagueis folytatásból is. Ha ilyen ütemben haladnak Amerikában, akkor a magyar kiadásnak nem kell visszafordulnia a régi hosszú sorozatokhoz. Nem tudom, hogyan állnak a Szukits Kiadónál a 2015-ös címek egyeztetésével. Jobb lett volna, ha ezeket a címeket már másfél hónapja bejelentették volna. Így szerintem ezekre a címekre várni kell 2016-ig. Szerk: ha jól értettem a Legends felirattal ellátott könyvek alternatívak lesznek, ugye? Ediig csak a Thrawnt láttam ezzel, be biztos még sok más is lesz. Kíváncsi leszek, hogy pl. Endor előtti EU-ból mi, mennyi és milyen mértékben marad meg. Szerkesztve: 2014. Április 26. - Darth Revan9 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2014. Április 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Április 26. Szerk: ha jól értettem a Legends felirattal ellátott könyvek alternatívak lesznek, ugye? Szerintem igen. Eléggé úgy fest a dolog, hogy ezen művek nem fogják a hivatalos SW univerzum részét képezni, ugyanakkor tisztelgés gyanánt és népszerűségüknek köszönhetően megélnek még újabb kiadásokat. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.